Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy
Ahojte baby, chcela by som vás poprosiť či by ste neposlali hlas nášmu psíkovi, ktorého som prihlásila do súťaže.
Ďakujem vám krásne.
Hlasuj na http://najpes.topky.sk/se/217/134/index/375020. apr 2009Caute kocky,
citala som ze sa bavite o kolacoch to je i nas velka tema.. zistili sme ze sa dava 5-6 kusov na osobu a v tom je aj vysluska.. nie je to nejako vela????
Kolegyna mala 50 ludi dala na osobu 3ks a potom mala trapas lebo na durhy den nahanala cukrarne kde maju kolace.. takze neviem ako to spravit20. apr 2009- Sponzor fóra
ooo - mne prislo po foteni tak zle, ze asi pol hodku pred obradom som lezala doma na fotelke bez siat a isla mi hlava odpadnut, ale obrad bol uplne super, cely cas sme sa len usmievali, aj mamina mi povedala, ze ani plakat nemusela, ked nas videla takych usmiatych a vsetko bolo take uvolnene, ze som ani ziaden stres nemala
20. apr 2009- Sponzor fóra
tak to je super, my nemame druhu bielu koselu a koselu po polnoci, ja chcem este bolerko a topanky k popolnocnym...vyzdobu nam riesi dekoraterka ale stale nemam rozpocet takze ani nemozem riesit...menu potrebujeme este doriesit,tiez tortu objednat,saty pre druzicku,nemam vobec bizu a este kopu veci, ktore ma teraz ani nenapadnu
20. apr 2009
ahojte kocky,
andzi - ja som nad tymto este nerozmyslala ale myslim, ze pri tom pocte co mame objednane tak budeme radi ked budeme mat komu dat