ooo - ja klasika, v práci do 16.30 a potom sme boli plávať, potom sme išli domov, umyla som si vlasy, trochu upratala, zapla som laptop a vidím, že je večer a treba ísť spať.
no ale už to fakt vypínam, lebo drahý ma tu prosíka, nech to už vypnem, lebo mu svetlo svieti na jedno oko a nemôže spať a počuje klepkanie...je ako malé dieťa. :-) :-) :-)
mne to nahodou celkom vyhovuje..koncime o tretej,nemusime si brat obednajsiu prestavku ked nechceme..ale ten system je skor nastaveny tak,ze ked nemas ,co robit a vsetko je hotove tak chod domov..ked su ale terminy a je to potrebne, tak treba zostat dlhsie..kedze ja to mam na starosti tak este casto zostavam dlhsie s uctovnickou
a okrem toho drahy tiez tak vstava takze aspon vstavame spolu
noo pre mna zavoj a popolnocky+topanky, skusky make-up+vlasy, posledne dohady s kvetinarkou ohladne kytice, porobit darceky pre hosti, zaniest cukrarke stuzku a figurku na tortu, s zenskou z hotela sa ist pohadat, pokupit alko a nealko, nejake ozdoby na dom, dokoncit ozdobu na auto, nacvicit svadobny tanec, drahemu koselu a topanky ....... a este milion takych prkotin :-D
jikus tak ti zelam vela stastia pri zhanani popolnociek, ja som si uz chvalabohu nasla a aj objednala a aj botky k nim uz mam :-)
uz len doriesit papier na oznamka a vsetko je ok