Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • ok, sa tesakujem uz teraz a co som to citala, ze si ides trosicku zacvicit? 😃 ty neprehanaj to, lebo sa fakt stratis

• domi-dufam,ze vsetko dobre dopadne,ale chapes,to by nebolo,aby som nestresovala...ja musim vzdy 😃 ....nooooo,a som zvedava,aky bude vysledny efekt po abslovovani vsetkych skraslovacich kur 😃

• domi, idem sa to len ucit. 😃

• Sponzor fóra
  • lenti podlahli sme nakupovaniu cez ebay, prepac ooocenko musela som to vyzradit 😃 😛

• domcur, kludne prezradzaj 😃

• oocko-ja som myslela to zumbu 😃 ...ale som happy,za objasnenie,co to nove pribudlo do satnika 😃 ...z coho si objednavala z Ebay??

• lenti - ahaaaa 😃 😃 zumba je taketo nieco

• babule-sak aj ja by som podlahla,lenze sa z toho neviem vysomarit 😃 ...ale mozno aj dobre,uz by som tam asi utratila majland...ako vy 😃 😃 😃

• lenti - no sak v poho, ale bude to ok... a ohladom tych skraslovacich procedur, som na tom rovnako som velmi zvedava aky bude vysledok 😃 a ides alebo bola si uz na skuske ucesu a mejkapu?

ooocko - aha hned mi bolo jasne, ze to nebude az take narocne hned na zaciatku 😛

• inak, domi, ja som si dnes kúpila tú pastu Rembrandt som zvedavá, či je taká bieliaca, ako baby vraveli

• ahojte baby, vidim, ze frcite od rana 😃
    trocha ste to tu nacrtli a preto by som sa chcela popytat:
    ako to prebieha na civilnom obrade. totiz tam ,kde to budeme mat my, je nova pani matrikarka a vela nam toho nevedela povedat.
    jika, vy ste mali civilny obrad, tak asi mi budes vediet najlepsie povedat 😉
    ako to teda prebieha? najviac ma zaujima, ze kedy sa tam co hra, v ktorej casti a potom este, ze co sa robi po obrade. ked som bola na jednej svadbe, tak tam mladi odisli do inej miestnosti a chvilu sa na nich cakalo.
    dava sa po obrade niekomu nieco "do vacku"?

ja vaham, ze ci nezavolam na matriku a nevypytam si kontakt na tu pani, ktora by nam mala hrat. ak s tym ma skusenosti, tak nam bude asi najviac vediet povedat.

• oocko-waaaaaw...to vyzera supis,ale musi ta boliet cely clovek 😃 ...mas DVD??

• lenti - majland to zas neni, teda aspon u mna, za ooocko nehovorim 🙂

andzi -super, cakam referencie, ja sa chystam v sobotu do DM, tam urcite oplieskam majland ako lenti hovori 😃

• ahoj andzi
    lenti, mam 3 dvd. boli 4 ale jedni nejde 😃 je to od uplnych zakladov, niektore kroky su tam ale brutal tazke 😃

• domi-na skuske ucesu som nebola,pojdem v den D naostro 😃 ....a na skuske makeupu som uz bola,ale nasla som jeden novy,ktory sa mi veelmi paci,tak idem znova 😃

• Sponzor fóra
  • ooocenko tak len poctivo studuj a budes nam podavat hlasenia a pak sa pridame mozno aj my, ale len mozno 😵 😵

• ja som ako búda, zabudla som vás všetky pozdraviť, čaute kočandy

domi - podám referencie a očakávam zuby biele ako moje svadobné šaty a keď nie, budem veľmi veľmi nazlostená na výrobcu 😃 😃 😃

• oocko-sak pre mna je tazke sa na to uz lne pozerat 😃 ...ja som totalne drevo 😃 ...ale musi sa pri tom dobre chudnut....ale nerozumiem tomu,kde chces chudnut ty 🤔

• lenti - aj ja som tak mala ist, ale teraz to vyzera tak, ze predsa len pojdem na skusku licenia a aj ucesu, nakolko ma maluje aj cese ta ista osoba 🙂

• cauuuuuuuu andzi 🙂

• domi-ak to mas takto,tak nie je problem,a treba vyuzit vsetky vymozenosti 😃 ...ja mam na skraslovanie dve osoby,tak je to trochen komplikovane 😉

• lentilka: koľko máte nakoniec hostí, si spomínala, že sa to u vás menilo?

• andzi - nevadi, si nas pozdravila dodatocne, sak v podstate ani ja som ta nepozdravila, takze mi dve sme si kvit 😉

a k tej paste, no oocko hovori ze fungiruje a ona si nevymysla 🙂

• lenti - sak jasne, nemozeme to mat vsetci jednoduche 😛 ta babena je fakt vsestranna, onarobila aj v stv, takze ma uz ake take zkusenosti

• andzi-malo by nas byt 38,ale je mozne,ze aj menej

babizne,o akej paste hovorite???

• lenti- taká stredná svadba, akurát

je to pasta Rembrandt na bielenie zúbkov

• domi-tak supeeeeeer....ta moja kadernicka cesala prvu superstar,tak sa nebojim,ze nejdem na skusku...ale,clovek nikdy nevie 😃

• babyyyy, to je strasne. ja som drevo 😃
    andzi, hej. je to ona 🙂

• andzi-najskor mala byt normalna,potom mala a nakoniec je z nej neviem aka,ale ako hovoris,tak streda 😃

a da sa normalne kupit v drogerke alebo len v lekarni???...a po akom case uvidim vysledky???...v piatok letim domov,tak ze by som ju hned kupila

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov