Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - neviem ci mas niekede po ruke DM-ku, ale tam ju maju teraz v akcii myslim ze nejakych 10 eur stoji
Odpovedať
Profilova fotka
domi-v piatok budem behat po meste,lebo este nemam popolnocky,tak sa stavim v DM a pozriem ju
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj babule,kto vas bude odcepcovat???...ja som velmi chcela folklorny subor,ale odcepcenie od nich stoji 270 eur,tak neviem...zda sa mi to dost :-(
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - ok, ja sa tiez na nu chystam, ale az v sobotu :-D mna bude asi odcepcovat krstna mama, to s tym suborom ma nenapadlo,no ako vidim, este stastie ze som to ani nezamyslala, ked si mi povedala tu cenu :-S
Odpovedať
Profilova fotka
segru som ja odcepcila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja krstnu mamu nemam,tak som rozmyslala nad nahradnou alternativou...a to moze odcepcovat kto len chce?? :-)
Odpovedať
lentilka: tá pasta stojí presne 10.95 € v DM, dnes som ju kupovala. Mňa bude odčepčovať moja sestra.
Odpovedať
Profilova fotka
baby-a to vam bude popri tom hrat nejaka pesnicka a setra vas bude odcepcovat???
Odpovedať
Profilova fotka
lenti-myslim, ze to je len na tebe koho si vyberes, sak tvoja svadba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
andzi-supeeeeer,v piatok ju pojdem hned kupit...chcem mat krasne zubky :-D ,len to asi uz do svadby nestihnem :-(
Odpovedať
Profilova fotka
domi-len ja som nevedela,ja sa v tychto tradiciach vobec nevyznam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm, to je dobra otazka lenti, ooocko kde si porad? lebo ja som zo sesterkinej svadby zmeskala prave toto :-N
Odpovedať
Profilova fotka
halo, ja som tu. pisala som, ze segru som odcepcila ja. to je uplne jedno, kto to spravi... ci to nebola otazka? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a hra pri tom piesen, dj by mal vediet aka
Odpovedať
Profilova fotka
lenti- sak ani ja ;-) , ale myslim si, ze je to jedno, kto ta odcepci, teda ak nemate nejaklu tradiciu v rodine zauzivanu, mna bude krstna mama, lebo u nas je to zvykom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - mna ocepcila jedna dobra rodinna znama, bo mi este ako malej kupila cepcek
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ooocenko - dakujeeeeeeeme, si poklad x-) x-) a my vieme ze si tu :-p
Odpovedať
Profilova fotka
a moja krsna davala klobuk mojmu drahemu a mne zasteru a hrala pri tom jedna piesen, ale nevnimala som ju :-D dj mi ale predtym hovoril, ze sa vola "od buchlova" - ci tak nejako - text - dneska nevesta, zajtra zena ......
Odpovedať
Profilova fotka
babulky moje zlateee,dakujem vam za rady :-) :-) :-) ...ste moje poklady x-)
Odpovedať
Profilova fotka
jika, presne to aj jej hrali.
Odpovedať
Profilova fotka
jikus - este ze ta mame, ty si teraz zdroj cerstvych infosiek, ze co a ako :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som jej len ten cepiec davala, potom som sebe dala zavoj a svagrovi som zobrala pierko a dala klobuk
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja to vyriesim tak,ze ma bude odcepcovat moja kamaratka a asistovat jej bude moja sestra :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - aj nabuduce, sak ked mozeme tak pomozeme ;-)
Odpovedať
baby, keď nebudem mať závoj, tak ako ma odčepčia?
Odpovedať
Profilova fotka
čaute babky-ježibabky x-)
Odpovedať
Profilova fotka
vybordelne riesenie lentilocka :-) mas yetika :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jikus-presneeee,ty si teraz nas zdroj infosiek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lentilocka ;-) sa nam to pomaly ale isto blizi :-p
Odpovedať
Profilova fotka
andzi - a nebudes mat nejaku ozdobu vo vlasoch? tak tu by ti mohli dat dolu ahoj lenti
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?