Svadba 2012 Trenčín a okolie

Profilova fotka
Ahojte Tak kto už chystá SVADBU v roku 2012 :)
Odpovedať
1
2
7
ja :)
Odpovedať
Profilova fotka
A už aj niečo chystáš ???? sálu alebo tak
Odpovedať
este moc nie, chceme teraz najskor obehat fotografov a kameramanov a potom zacneme hladat salu. ale rada by som mala chateau mignon v Dubnici
Odpovedať
Ahojte, aj my budeme mat v tom roku svadbu, tiez uz nieco hladame, porovnavame ceny a tak, stale nejake rozhdovanie.... 8-) uvidime ako to vsetko dopadne dufam ze na jednicku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mary677 aj by si mi vedela odporušit dobrého kameramana???? no väčší problém mam s výberom hudby |-|
Odpovedať
kameramanov je vela zalezi v akej cenovej relacii sa chcete pohybovat
Odpovedať
Ahojte, moje buduce kamoški! Som šťastná, že som sa k vám dostala na túto emailovú stranku. Pripájam sa aj ja k nevestičkám v roku 2012 a hľadám vhodné miesto niekde v Trenčíne na našu svadobnú hostinu. Najviac mi zatiaľ "vonia" Fatima. Keď prídem na Slovensko, pôjdem to všetko okuknúť...
Odpovedať
Dievcata, ked budete chciet typ na svadobne pohare, dajte vediet cez IP. :-)
Odpovedať
:-) Ja už teda začínam s realitou. Urobila som si predprípravu, dala som si urobiť cenovú ponuku vo viacerých reštauráciach v Trenčíne, aby som si urobila cenový prehlad. Dám vam echo, ako som dopadla. Snad to nebude na vystrasenie mojej peňaženky. :-) Dúfam, že sa na Slovensko dostanem v marci. Už sa teším. Pa všetkým.
Odpovedať
Ahojte ako ste pokročili s prípravami? ja som zajednala fotografa, stale rozmyslam ci zajednat aj videokameramana, budete mat niekto kameramana? a akeho?
Odpovedať
Aj my planujeme na 2012 :-) Ak budete hladat pekne svadobne pohare tak mrknite moj fotoalbum "svadobne pohare", kde ich je viac a ked sa budu pacit, daju sa objednat aj bez postovneho, kedze firma je v Trencianskom kraji ;-)
Odpovedať
album tu uz nemam, tak ked tak IP... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
juliana346 - a akeho fotografa si si zajednala?
Odpovedať
@alinajandorova ahojky :) a kolko planujes hosti, lebo vo fatime je to skor mensie
Odpovedať
co ja som videla foto, tak 80 hosti bez problemov.
Odpovedať
Prepáčte, dievčatá, mám toho veľmi veľa a nestíham, som z toho v strese. Musím vám však napísať všetky postrehy a fakty... Konečne sa mi podarilo dostať sa do môjho rodného Trenčína. Na základe ponúk, ktoré som si dala vypracovať som urobila šnúru a šla som všetko omrknúť. Lepšie je vidieť naživo ako na fotkách, nie? No poviem, očakávala som od toho viac... Mala som dosť veľa výhrad. Železák ten vstup a intrák - nejako mi to k svadbe nepasuje, niečo mi vadí, bola by som nespokojná, nemá to proste čaro (pre mňa určite nie). Brezina - schátralé, socialistické - bez ďaľšieho komentára... FATIMA-je krásne prerobená, tá ma nadchla, dostal ma aj ten prekrásny bilboard, čo je nad ňou (s tými koňmi a kočom). Nad ňou som neváhala, proste ma očarila. Ale nechala som si týždeň na rozmyslenie. Potom Gazdovský dvor, Panorama club - ale..., zatiaľ sa nič FATIME nevyrovnalo. Škoda Tatry, keď to dorobia, bude to iné kafe. Ale neviem ako pôjdu s cenami hore. A Piano? Ten smrad je snáď zažratý asi vo všetkom... Tak po týždni, kedy som si mohla odpustiť tieto niektoré návštevy "super zariadení" som sa vrátila na FATIMU. Bola som však v šoku! Chcela som zaplatiť zálohu, ale termín už bol obsadený!!! Neostávalo mi nič iné, iba zvoliť nový - voľný termín. Zaplatila som zálohu, a som šťastná, že to bude tu. Radšej zmeniť termín a byť tam, ako mať síce termín pôvodný, ale kde, keď mi nevyhovujú iné podniky? Preto sa tiež pripájam k vám ostatným, že FATIMA v Trenčíne vedie. Bezosporu.
Odpovedať
Ja som bola pred 4rokmi na Fatime sesternici na svadbe - mali do 100 hostí,sice mi mladí sme sedeli vedľa, nie v tej velkej sále,ale vôbec nám to nevadilo,bolo to super,hlavne zábava a nezabudnutelna atmosfera-to mám v pamati,viem,že sme odchadzali zo svadby rano o 7.00,ale v našej rodine tá svadba vedie ako jedna z najlepších.Najskôr som chcela vybrať niečo iné,aby som neopakovala sesternicu, ale lepší objekt v Trenčine nenájdete,myslela som za tie roky,že bude niečo nové otvorené,ale nič a gastrocentrum ddopo adovi. Asi fakt sa fatima orientuje na svadby,lebo majú super ponuku a robia všetko. Naša rodina je strašne velká - asi 60 hostí a asi 20 až 30 bude od miláčika,preto potrebujem aj ubytko a to je hneď vedľa Fatimy aj z cenovou zľavou. Bude nás statočne,ale svadba je v lete a všetci budeme tancovať do rana na terase,sesternici aj zapršalo a bolo to super.
Odpovedať
My sme sa rozhodli pre Vrsatec, tam je to tiez nadherne. Ale nemali volny nas termin, tak sme posuvali o tyzden. Tieto vychytene miesta treba rezervovat cim skor.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. Tak, my chystáme svadbu v Júni... pôvodne sme chceli dátum 16.6.2012, ale vyskytlo sa zopár komplikácií takže to budeme ešte musieť zvážiť... a čo sa týka príprav - zatiaľ sme boli na fare overiť, či je ten dátum voľný.. dnes sme skočili na matriku podpísať žiadosť.. musíme ešte skočiť pre krstný list mojho snúbenca a potom napevno spísať zápisnicu na faru... budeme mať svadbu v Dubnici, takže sa musíme poobzerať aj po nejakom priestore na oslavu. Rozmýšľame na Gaudeamus, ale ešte uvidíme... celé nám to komplikuje to, že ja robím v BA a Andrejko tam chodí ešte do školy... takže v máji bude mať štátnice a v júni svadbu... no bude sranda.. len musíme plánovať takto dopredu, lebo domov sa moc často nedostaneme tak aby sme to postíhali :-) tak vám prajem veľa šťastia pri prípravách!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky, aj ja sa pripájam k buducoročným májovým nevestám.. ako ste na tom s prípravami?? ja už mám sálu (KD v Kolačíne - úplne prerobená sála a celkom peknučká), napoly aj kapelu, fotografa si neviem vybrať - už zvažujem iba z dvoch-troch... chcela som sa Vás opýtať - nemáte náhodou kontakt na nejakého dobrého starejšiho z nášho kraja??? lebo zatiaľ som našla len všelijakých z BA, PD a nič v IL prípadne v TN...
Odpovedať
Profilova fotka
takže nakoniec sa nám to trošku posunulo a máme teda svadbu 14.7.2012.. je to o mesiac neskôr ale zase je to oveľa krajší dátum.. 14. sme totiž začali spolu chodiť a tak to bude presne 7rokov a 8 mesiacov.. je tam veľa sedmičiek tak verím že nám to prinesie len šťastie :-)
Odpovedať
ahojte nevesticky!Nevedeli by ste mi prosim poradit nejake pekne miesto na svadobnu hostinu v Trencine pre cca 25 ludi?okrem Fatimy :-) Uvazovali sme nad Brezinou,je to tam naozaj az take strasne? Mame termin 16.6.2012,zatial mame len fotografa,nakolko robime v zahranici vsetko ostatne si budeme musiet obehat az ked prideme domov o par tyzdnov...Takze nemam ani sajnu kde zacat... :-N
Odpovedať
@adka08 RETRO restaurant je fajn...
Odpovedať
a kde sa presne v Trencine nachadza?da sa tam aj tancovat? :-)
Odpovedať
@adka08 Ahoj :) Na Brezinu su rozdielne nazory, pretoze na kazdeho zaposobi inak. Pre mna to tam bolo dost komunisticke a zastarale. Nevedela som si predstavit aku zvolit vyzdobu, aby to tam vyzeralo trocha modernejsie. Ale teraz je Brezina tusim zavreta, lebo ju rekonstruluju, tak mozno potom to bude lepsie - trebalo by sa tam pozriet :) Tym, ze mas tak pomenej svadobcanov, tak by si mohla mat aj dobru moznost volby, pretoze je tu dost podnikov, kde sa zmestite.Retro restauracia je na Palackeho ulici, vedla mestskej policie. Pozri si ich stranku, maju tam aj virtualnu prehliadku ich priestorov. Mne by sa asi pri tvojom pocte hosti pacila v Panorama clube. http://klienti.prehliadky.com/panoram... Tu mas na nich nejaky link, ale da sa najst nieco aj na nete. Viem, ze tu malo viacero dievcat a boli spokojne. Priestory su tam krasne a ten vyhlad na osvetleny hrad je krasny :)
Odpovedať
@blondkvetinka Dakujem za rady!Idem sa pohrabat v internetovych strankach som zvedava ako to tam vyzera :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, takze aj my planujeme na 2012 ... september. pomaly pozeram neake tie saly v TN a v blizkom okoli..tak uvidime.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte mám na predaj svadobné šaty,kuk do bazáru ;-) som z PB
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?