Svadba 21.7.2012 Trenčiansky hrad - Delová bašta

9. jún 2012120

Ahojte, máte niekt svadbu v ten istý deň ako my na tom istom mieste? 🙂

• napíš na hrad, nech ti pošlú kontakty na tých ľudí, ktorí tam majú v ten istý deň soáš, aby ste sa mohli dohodnúť na výzdobe, my sme to tak tiež mali riešiť... 🙂

• @gwendolyn  ja viem, už mi to hovorila, že mi pošle kontakty...len som myslela, či niektorá nie je na MK, že by sme pokecali 😃

• @natia  aha, som myslela, ze ti zabudla povedať 🙂

• Sponzor fóra
  • ahojte my mame tiez svadbu na hrade ale 12.5 ..chceli by sme obrad pri studni ale v pripade zleho pocasia bude v delovej baste. Mozete mi poradit ako to mate vyriesene s hudbou pocas obradu? myslim svadobny pochod.

• @maribell  juj my nemáme vyriešené vôbec nič, ona mi len z hradu ponúkla, či chcem harfistu, sláčikové trio alebo reprodukovanú hudbu...ja som ešte fakt nič neriešila...

• aj mne ponukla tych hudobnikov ale pride mi to trochu drahe dat jej za 10minut tak vela penazi

• @maribell  koľko? my sme sa k cenám nedostali...a opakovane mi ženská neodpisuje na maily... 😠

• @natia  my mame svadbu 28.jula v delovke.ja som za harfistu platila 50eciek.reprodukova tiez bola za 50 a trio za 150e to uz je aj na mna vela. a ak myslis tu zensku ako spravkynu tak ta je na materskej.

• @lubenka27  ty uz mas toho harfistu zajednaneho? ja som to nejako pozabudla riesit...ano, o materskej viem, dopisujem si teraz s nejakym panom 🙂

• @natia  ano harfiska je zajednany len este musim vybrat co bude hrat.neviem sa stale rozhodnut

• @lubenka27  moje nervy, to ešte aj toto! ja už to chcem mať z krku celééééé

• @natia  😃 ani nehovor!vzdy som sa tesila na svadobne pripravy ale uz ma to nebavi.hlavne tie drobnosti okolo toho

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov