Svadba 29.8.2009. Nájdu sa tu nejaké nevestičky?

17. aug 20109960
  • ja ma 37 😛

• ja 23 , na svadbe budem mat 24

• ja mam 27

• Sponzor fóra
  • asi som najmladsia

• ahojte nevesticky 😃 tak som opat po par dnoch tu 😉 uckam sa, lebo vo februari mam statnice ,tak tu nemozem chodit ako by som chcela, bo ma to tu veeelmi rozptyluje 😠 ale co uz 😐 raz za cas zbehnem 😬
    inak Ivi, sme na tom podobne ja budem mat 1. augusta 24 😵

• Cafte Baby, riesite vek? Zaujimava tema 😉
    Ja mam okruhle (a nie je to 20) 😃 .
    Ako pokracujete si pripravami?

• Cauko
    ja budem mať 22 a ževraj sa mám vdávať (nieje to priskoro ?) 😞
    Nikdy som si nemyslela že ako 22 ročná budem vydatááá (tá myšlienka ma vôbec neteší) Mne je dobre teras,no on to nechápe

• tak preco sa potom ides vydavat ?

• No a ja budem mať 23 a veľmi sa teším, že chlap s ktorým som 7 rokov, bude môj manžel....Baby akú hudbu ste si rezervovali a koľko cca pýtaju? Tie naše sa zastavili na hranici kdesi okolo 15 000....a fotografa nemám šajnu koho kde splaším, nakoľko bývam v BA a svadba bude v KE. Inak čo sa šiatk týka, vrelo odporúčam salon Nicole v bratislave kontkretne v Auparku, je tam milá predavačka a šaty požičaju ak aj nevestička nieje z BA...tam ú kráááááááááásne modely....Veľa šťastia!

• preco mate s izer uvedeny rovnak datum svadby 30 november 1999, ked svadba ma byt august 2009

• Lebo to bolo v nastaveniach a to som si teraz opravila🙂 Ešte som sa tu dobre nezorientovala🙂

• Oznámenia máte baby? Ivka ty ako?

• oznamenia este neriesim , mam teraz pauzu od priprav

• lydkab my mame hudbu Signal , pytaju 10 tisic sk

• Hm, Signal, to som ešte nepočula...a 10 000 je super... Sklama ma hudba Roland, lebo si myslím, ženednali ferovo. Ale tak nakoniec máme Bikaver a uvidíme🙂 Asi si na tom tak ako ja, že potrebuješ pauzu čo? 😃 Mne už šibe zo všetkého a to si ešte oznámka vyrábam sama...keby som vedela, čo ma čaká, ani do toho nejdem ( mám na mysli oznámka) a kde máš termín, v akom kostole?

• Sponzor fóra
  • bikaver su super , si z nizneho hrusova , my tam budeme mat svadbu

• Počúvala som teraz na nete Signál a chalani sú dobrý🙂

• kde si ich pocula? daj link

• Áno a sú to vľmi milý a ochotný chlapci...bola som veľmi prekvapená , aký je ich prstup....Úplne super🙂

• my sme chceli skupinu Ton, ale smola...o Rolande ehovoriac, ako sklamali....ale z tých Bikaver mám veľmi veľmi dobrý pocit 😉

• Ty si vari Signál ešte nepočula?????

• no moj drahy ich nechcel len kvoli tomu, ze su hrusovcania, na domacich svadbach sa zvykne opit

• jasne ze pocula, boli sme na svadbe jde hrali, urobili super zabavu

• vy kde mate svadbu v KE?

• Jáj🙂 Inak, koľko ľudí budete mať? Lbo my ked sme začali rátať a zastavili sme sa pri čísle 96 prišlo mi do plaču.... 😢 Šaty máš?

• No v Ke v šebastovciach...je tam krásna sála, starostka sa stará a je o veľmi milá osôbka....požičala nám aj návleky zo saténu so stuhami, no krása....Inak, Ivka, čo všetko už máš hotové? Mám pocit, že akosi zaotávam.... 😮

• myslim ze moja spoluziacka mala v novembri svadbu v Sebastovciach
    mam kameramana, hudbu, fotografa, miestnost, kucharky - robia i vyzdobu , svadobne saty, svad. topanky, pohare, saty i topanky na redovy

• O kriste, ty toho máš🙂 to si odkedy vybavovala?🙂 inak koho máš ako kuchárky? Niesu náhodou z HE?

• z Pavloviec nad uhom

• no od oktobra sa venujeme svadbe, ale to len kvoli tomu , ze teraz uz nemam cas, pisem diplomovku , potom mam stanice

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Dokumentárna svadobná fotografia
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov