Svadba 5.5. 2012 v Technopole v BA, mali ste tam svadbu?
- z
- 2
@wewulik ahoj ja budem mat v technopole 28.4.2012uz mame aj rezerve, zaplatenu zalohu... je tam nadherne
12. okt 2011@wewulik no vyzdobu mame od nich, teda dohodli sme sa ze navleky a masle 2,85e na osobu tusim. a co sa tyka vyzdoby na stol, bola som sa kuknut v ich sklade, povedala mi ze v cene je len zaklad ze obrusy a servitky a sviecky, ale ze ak chcem nieco tak to kupia a potom to ostane u nich ze s tym problem nie je. ze maju nejaku externu agenturu a ze potom mesiac pred svadbou is na to sadneme a povieme..ale ze ak mam nejake foto ze co by sa mi pacilo tak jej mozem posielat... akoze super pristup fakt! a my budeme mat banketove okruhle stoly a tu velku salu.. bola si sa tam pozriet? kolko budete mat hosti?
12. okt 2011- Sponzor fóra
hej bola som tam dokonca v den ked tam bola vadba aby som videla ako to bude my mame 75 hosti a budeme mat tie okruhle stoly len vyzdobu som riesila inde lebo maju to drachsie hej pristup je super aj mne sa paci.hej v zakladnej vyzdobe su obrusy,servitky a stolovanie ako riad a svietniky tie sa mi ale nepacili a vazi na kvety
12. okt 2011@wewulik ak sa smiem spytat kolko ri vyratali jedlo a prenajom pre tolko ludí?
12. okt 2011@ingridka07 35 eur na osobu vide cele obcerstvenie hlavna vecera zo vsetkym, druha vecera,polnocna kapustica,kava a 2l nealka
12. okt 2011@wewulik aha a to ako robite ze vyzdobu riesite inde? to si donesiete vlastne navleky a masle a tak? a co este riesite inde?
12. okt 2011@wewulik to sa celkom dá, ja ked som tam volala tak povedali inu cenu.
12. okt 2011no my budeme mat kvety tiez odinakial... cenu mame tusim 36e na osobu. s tym ze slane sladke a alko si donesieme vlastne... ja som praveze navleky chcela riesit odnich, nech to tam aj oni spravia lebo som sa bavila s viacerymi nevestami co si robili sami vyzdobu a druhykrat by to riesili inak. a ta cena mi nepride nejaka premrstena.. inde chceli za navlek aj 3,50e.... a co sa tyka kamienkov trblietok a tychto veci povedala ze to ona kupi apotom im to tam ostane...
12. okt 2011@wewulik tam som platila 500 e za salu, kuchynu, bar, zasadacku, riady, obrusy. Kucharky a casnicky som si musela zohnat. Neviem presne kolko vyslo jedlo, lebo sme si vsetko nakupovali my ale bolo to lacnejsie a hlavne som to mala k dispozicii od piatku do nedele co mi vyhovovalo, lebo som si sama vyzdobovala.
12. okt 2011@misel711 hej suhlasim ze je to lepsie v tom ze ti to urobia oni ale neviem aj sa tesim ze si to urobim sama budem mat radost z detailov hej neni to vela ja som zohnala o euro lacnejsie to neni take hrozne stale uvazujem ale moje baby ma ukludnili ze oni sa somnou do toho pustia ze bude sranda
12. okt 2011@wewulik a vyzdoby na stoly chces ake? lebo to som ja zatial nejako extremne neriesila
viem ze chcem zlatu kombinaciu a to je vsetko.. som myslela ze mam este cas
12. okt 2011- Sponzor fóra
@wewulik paradne! a nebudete mat na stole flase s vinom? a mineralku a tak?
12. okt 2011ahojte dievcata!! som rada ze satu otvorila diskusia o Technopole. my tam mame svadbu 28.1.2012 cize uz za kratko
termin mame rezervovany. vyzdobu berieme od nich ale len v tej zakladnej cene 355 eur, takze kvetinovu vyzdobu a nejake malickosti si riesime sami.. tiez sme sa boli pozriet v septembri na jednu svadbu, resp. na pripravenu salu. veeelmi sa mi to tam pacilo
kedze budem mat asi najskor z vas tak vam potom napisem ako sme tam dopadli
12. okt 2011asi nie to by som chcela na tych stoloch naboko a kazdy si vezme na co ma chut.je to blbe?
12. okt 2011@wewulik nam povedala tak ze to zakladne davaju na stoly... ja to tiez zvazujem, sice je ten stol dost velky a ja viac ako 9 ludi pri nom asi neposadim.. ale aj tak...ona ze tam bude vinko (ze ho oservikuju a nastajluju) plus kazdemu mineralka ze troje poharov tam bude, ze pripitok, na nealko na vinko. neviem...
12. okt 2011@etell jeeej super
a mozem prist nakuknut den vopred? budes si zdobit sama? aku farebnu kombinaciu budes mat?
12. okt 2011@wewulik inak vsetko ostatne chcem mat na tych stoloch vedla nech si ludia beru sami... a s nealkom ste sa ako dohodli? lebo nam povedala ze ak by bolo treba navyse ze bude rozlievane, ale neviem si to dost dobre predstavit. ze kupia dzusy a daju ich do dzbanov to este okale taku cocacolu?
12. okt 2011mozno ta mineralka a trebars to vinko to by bolo v pohodicke na stole jasne ze mozes dojst kuknut ked to budeme chystat no nealko si kupime sami a to co je v cene by malo byt flaskove pokial viem.ja si pomalinky kupujem hovadinky do vyzdoby malickosti a teraz sa tesim z kazdej blbosti co kupim a tesim sa z toho ze si to vyskladam podla seba mam rada take dekorovanie kupila som take velke pohare na vino a do nich pojdu kavove zrnka na spodok dotoho biele sviecky take kockate a okolo pohare dam take perlickove ozdoby bavi ma to a mam dost casu tak si vsetko nachystam postupne a den pred len tie stolicky a stoli budu rychlofka mam dost pomocnikov
12. okt 2011@etell super tak to sa tesim aspon budeme vediet na co si dat pozor a co ste si vybrali papat?
12. okt 2011@misel711 len v poharoch na stopke a te perlicky
12. okt 2011@misel711 noo...menovky si budem vyrabat sama zatial. nejak som tu vyzdobu este detailnejsie neriesila
12. okt 2011@wewulik este sme nevyberali papanie
vlastne sa ani neviem velmi rozhodnut lebo na vyber je toho naozaj velmi vela
12. okt 2011@wewulik super, to by som chcela aj nejako si vyrobit... a menu uz mate? aspon predstavu? moj priatel chce straaaasne chrenovu rolkku
DD ze klasika
12. okt 2011
- z
- 2
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Babule mate niektora termin 5.5. 2012 alebo hostinu v Bratislave v technopole alebo ste ju tam uzmali?