Svadba 5. september 2009. Je tu ešte niekto taký?
- Sponzor fóra
ppetulka, nepamataaaaaaaaaaaaaaam
skor si myslim, ze som to asi stiahla z ineho albumu tu na MS...takze ti nepomozem
to si sa ma uz 3x pytala? hmmm...a ani raz som ti neodpisala?? no to sa mi nezdaaaaaa
a ta stuha - tiez to bola jedna z veci, ktoru som si na satach priala...nieco inofarebne...stuha, masla...proste cosi...ved este sa poradim aj s krajcirkou v pondelok... ale chcela by som ju tam...3. dec 2008- Sponzor fóra
krajcirka daka...veeeeelice sikovna
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=34422&vReferer=%2Falbum%2Findex_weddings.php%3FvOrderBy%3D4%26vOffset%3D2510
o tychto satach mi pisala jedna holka tu na MS, ze ich ma jej svagrina...a mozno by ich aj predala))
3. dec 2008hmmm, no mozno vtedy akurat boli v tej drazbe, ci co to tam bolo...citala som tu forum o tom predajcovi asabovi, ci ako sa to vola...a vsetky baby s nim boli nadmieru spokojne...posles fotku siat, miery...on ti da cenovu ponuku, ty ju hadam aj prijmes
a oni ti ich tam usiju a poslu... a mas to ...
kebyze snivam o nejakych takych satach...a nikde by som ich tu nenasla, mozno by som to aj riskla...len urcite nie sama, ale s pomocou tej baby, co tu tie kupy cez ebay vo velkom organizuje3. dec 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
no inak v Bliss vraj maju uplne ine saty ako na nete..ale to vraj preto, lebo ta Jasmine collection je iba na objednavku..takze z tychto siat tam maju mozno troje..vraj..ale tiez neviem, spolocenske maju fakt biedne, ako z minuleho storocia, to som tam skusala..inak neviem poradit