a inááč. MÁÁÁÁM ŠATYYYYYYYYYYYY, KRAAAASNE, ZE NEMAM SLOV NA NE, TAK ZE SOM TAK MAXIMALNE SPOKOJNA AKO TO LEN IDE A STRASNE SA TESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM :-D
a ešte som si aj topánočky dnes zohnala, tak že taký úspešný den bol dnes, že suuuper.šatičky sice som nemohla fotiť, ale skryjem obrázok do albumu medzi tie ostatné a potom sme napíšem že pod ktorým číslom tam sú. ale naživo ooovela lepšie, lebo sú čisto biele a ten vzor je taký strieborno biely, tak že SUPEEEER. :-D :-D :-D :-D
Ahojte...
janka no to je super- kuk som ich a su krásne...
sasettka- tie srdiečka sú tiež super... a z čoho si ich robila?ň
ja idem pridať do albumu tie moje škatulky čo práve vyrábame s drahým- už ich máme 40... včera sme silno makali... xixi
jeej to sú aké milé škatulky :-) . a aj tie srdiečka máš pekné. z čoho si ich vyrobila, z kartónu? inak čo vlastne daš do tých krabičiek, lebo ja vlastne ani neviem čo sa tam dáva.to su tie na napr. cukrene mande?
jo jo presne, alebo tam možeš dať dukátiky, cukríky alebo čokoladky... fantázii sa medze nekladu...hej z kartonu a z taftovej stuhy...
inak som chcela reagobvať na to bývanie... my tiež budeme bývať s mojimi rodičmi... prerábame si podkrovie... budeme tam mať 3 izby... spálňu tú už máme aj hotovú, obývačku na tej začíname pracovať a niekedy v budúcnosti z tej tretej bude detská... kuchyňu budeme mať spoločnú s našimi...
takže asi tak...
jajuliatko - suhlasim s tebou myslim si to iste ak ide o byvanie aspon si mi potvrdila Dakujem. Este ma zaujimaju tie satky kde by som ich mohla najst? Posles mi link prosim? Rada by som kukla aj topanocky. Ja som dnes tiez bola pozerat aj ked ja uz mam no nic som nenasla tuna v irsku bieda na biele topanocky.
Kristi - takze ako tak citam vacsinou ste za byvanie z rodicmi pod jednou strechou. No naj je samim ale ak niesu moznosti tak co uz a cakat kym budu to by sme sa vydavali asi v 50tke hehe. Len nech nam je dobre a nech sme stastne :oD
no ja to aj preto, že my máme dosť velký dom a bráško mieni zostať v ba, tak u nas by nemal kto zostávať...a beriem to aj z tej praktickejšej stránky, aspon bude mať kto varovať pripadných potomkov neskor... xi
kristi - no jasne ved ked uz nebudu vladat aspon sa hrat budu s nasimi detickami :-D no na druhej strane dali nam dost tak mohli by sme aj mi im nieco dat :-) aj ked z rokmi aj ta naladovost starsich ludi bude taka ale neva ved zvladneme to no nesmieme sa poddat a nervovat zbytocne.
no ved... ale ja si hovorim že ved ked človek chce tak sa dá všetko zvládnuť... v každom spolužití sa vyskytnú určité problémy, no to sa dá zvládnuť...
AHOJKY, no ja by som chcela bordoov vyzdobu.
Irishgirll , mam ich normalne vo svojom albume a tu kde som teraz napisala, tak v tom riadku kde vidiš to moje meno, tak na konci riadku maš taky maly fotačik, tak su albumy moje, tak v tom, kde mam fotku s priatelom a šaty ako som pisala, tak su na obr. 60 a topanky na konci.
caute babulky mojeeee :-)
tie srdiecka na dvere som robila zo styroduru a obalila som ich krepakom :-) dost ma to inak bavilo :)))) dakedy este dorobim tie male srdiecka - to akoze na boky stolov.....ach jo, zas som do skoly nist nezrobila, ma zajtra konzultant asi zahlusi :-D :-D :-D
kristi, tie skatulky su velice podarene :)
irish, to byvanie v byte sa mi tiez nejak nepozdava, hehe....ja budem byvat so svokrou v byte...teda my ;-) ale ona je zlata osobka...no uvidi sa...
janka, saty su peknucke...no skoda, ze ich na tebe nevidim... :-( a topanocky taktiez...ja este stale hladam... :-N
jajuliatko - satky som videla su pekne :-) dokonca som rada ze si mi aj vysvetlila kde mam hladat lebo to som este ani raz tak neklikala aspon budem vediet dakujem pekne :-)
jaaaj,tak uz mame tusim vsetky saty,supiiiis. jajuliatko-peknucke saticky mas ;-) sasi,skoda,ze tvoje som nevidela.inak ja tie moje,asi nedam do albumu,bo som to musela vymazat zo svokrovho fotaku,aby to peto nevidel,ale asi si ich pojdem ece skusit,co budem doma,bo musim skusit ake topanocky,uces a sperky by k tomu isli.tak potom urcite dam do albuumu.
my sme sa dali s mojim tak dokopy,ze on si ma vsimol uz na strednej-bol o 2 rocniky vyssie,aj sme boli jeho a moja trieda v bulharsku zo skoly,ale ja som o nom ani nevedla,ze existuje,a on bol prilis hanblivy na to,aby ma oslovil,tak len slintal-ako hovori :-D a potom asi o pol roka sme sa nahodou stretli,ale ja som bola trocha zalaskovana do ineho.a raz mu dal spolocny kamarat moje cislo za dve piva,zacali sme si pisat,a na chate sme sa dali dokopy a 5.septembra to bude presne 6 rok,co sme spolu :-)
babo, no pekne sa to citalo...to vase danie sa dokopy ;-) a este aka pekna symbolika, ten 5.september...a dufam, ze sem predsalen das tiez satocky, nech aj my vidime :))))) moje saty mam vlastne aj na tych modelkovskych fotkach, su na obr.c.74 :-) inak topanky asi fakt bude zazrak nejake podarene kupit, bo co som uz aj pozerala v min. 5 obchodoch, tak ma ziadne velmi nezaujali... uces uz viem, ako cca bude a sperky? hmmm, krasne nausnice, to je moje... :))))) inak asi uz aj nic na sebe mat nebudem :-N
Ahojte...
no babo pekne teda vy ste už dlho zalaskovaní do seba... my s drahým teraz v piatok budeme oslavovať 2-he výročie... xi že piatok trinásteho...
a čo budem mať na sebe... tak aj ja som si vyrobila korunku a vlásenky- chcela by som ich ale uvidím čo povie moja zlatá kaderníčka- či dáme oboje...a tiež taký istý ako korunka mám aj náhrdelník, náramok a naušničky ešte musim zohnať...
a samozrejme snubáčik ale to asi každá budeme mať- nie ;-)
sasi a ten styrodur či ako sa to volá sa dá kde zohnať...?to som ešte ani nepočula...ja som tie srdcia obalovala stuhou...
Ahojte kocky, ako pokracuju pripravy...tak uz to mame za neceleho pol roka...my uz teraz zaciname riesit alkohol a zakusky..lebo to mame trosku komplikovanejsie, kedze drahy je od Bojnic a jeho si chcu priniest nejake veci svoje...inak sme uz dokoncili oznamenia aj vinety na flase, takze buduci tyzden to idem dat tlacit, lebo sa s tym este budu robit take drobne upravy...veelmi sa tesim, fakt sa nam vydarilo..aj oblek sme uz kupili teraz cez vikend..chceli sme pozicat, ale salon Nicole ma opat raz sklamal pristupom predavaciek...nikdy viac ;-(
zuzi ahoj, a čo urobili tie predavačky? či skôr neurobili?
jaj no my už tiež máme oznamká cca navrhnuté ale ešte sa s nimi neponáhlam, lebo najskôr musíme s farárkom dohodnúť čas a to bude tak najskôr až v apríli... ale oznamká si myslím že ešte majú kopu času, ved to sa posiela až tak mesiac pred svadbou... zatial sa ihruškám s etiketami a menovkami a tak...ale to len návrhy vyrábam originály mi porieši moj bráško, ten je na to expert...
No ja tie oznamka riesim preto, lebo pojdeme rodinu pozyvat osobne, takze kym to vsetko obehame aby sme uz v juni zacali..a ostatnym mozeme poslat az potom neskor..etikety uz tiez mame..len este neviem, kolko ich treba vytlacit a menovky tiez uz riesim..uz viem ako budu vyzerat, len este zhanam papier..no a salon Nicole..akoze na mojho Janka navliekla pani jeden oblek a ked sa mne nepacil a zacalo som vymyslat, ze radsej kupime, (mali tam taky krasny strieborny), tak asi si myslela, ze sme chudaci a nemame na ten oblek a tym padom si nas uz viac nevsimala..tak sme sa otocili na opatku a odisli sme..inak ani nas neracila pozdravit, ked sme odchadzali a to iste som zazila, ked som tam bola skusat svadobne saty..presne to iste..dali na mna troje saty a to som si uz asi akoze mala vybrat..skoda sa rozculovat ]-(
No takze tento salon u mna nadobro skoncil..nikomu ho nebudem odporucat..maju tam sialene ceny a podla toho sa aj spravaju...mozno keby som tam prisla v 10 tisicovych cizmickach, tak by som inak obisla..ale tenisky a bunda asi nie su postacujuce :-D couz, maju smolu, mohli zarobit..takto zarobia ini, co maju rozum :-) a ty ako, uz mas saticky?
ja, no jasne... ja už od februára...ja tak isto do toho jedneho salona už nikdy nevkročíma hovorím o mojej skusenosti aj ostatným...nech len vedia ako to tam vyzerá...no my teraz akurát pracujeme na výrobe krabičiek na darčeky pre hostí... to nas teraz zamestnáva naplno, no a potom sa chcem pustiť do výroby pierok... z tých mám už 3 ale nejka sa my to nechce teraz riešiť a tak len tak pomaličky škatulkujem :-)
No, ja som bola z vacsiny salonov velmi sklamana..na internete maju bohvieco a prides tam a zrazu zistis, ze si zbytocne merala cestu..tak to je dobre, ze uz mas saty..my uz mame taketo veci poriesene...len pracujem na menovkach, oznamenia sme uz tiez dokoncili...teraz stresuje mama, lebo riesi kolaciky a alkohol a torty...tak nech nestresujem len ja.. :-D
no ja som bola iba v dvoch a v tom druhom som mala velke šťastie- strááášne milučká teta... nosila mi jedny saty za druhými a dokonca sa v tomto saloniku dali kombinovať korzety a sukne z rôznych šiat... čo bola paráda...