caute baby!My sme sa dnes vratili.Bolo super.Sme unaveni z cesty,ale stastni ;-)
Jani,vidim ze vy sa asi uz balite.Tak stastnu cestu a uzite si mora ;-)
Mlade pani ako sa mate?Co mate nove?Susulienka kde si? ;-)
Ahojte, velmi pekne prosim o radu, som bezradna, vcera som bola skusat uces na svadbu a dopadlo to katastrofalne ;-( , bola som u Desany na odporucanie sesterky, kt. mala sbadbu v maji, ale uces mi vydržal tak 2 hod. a potom sa to rozsypalo, keďye nebyvan v SNV, nemam ani sajnu o dalsich kadernictvach a 17.10.2009 mame termín svadby.
spisiacka moj manzel si obciansky vybavoval skoro pol roka :-D Pretoze nam najprv museli vydat cesky sobasny list a to chvilu trvalo :-)
Inak vcera sme cez Skype volali so svokrovcami a svokra s fotiek s nasej dovolenky vydedukovala,ze som tehotna.Tak som ju v tom nechala.Ked je sprosta ]-( ]-( ]-( Nech si myslia,co chcu.Som mrcha,ale ta zenska ma toci aj 1700 km ]-(
aninkam: ja tiez spisku az tak enpoznam, ale niekto tuna v diskusii doporucoval Kadernictvo Daniela.
aj ja som sa u nej nechala cesat a bola som nadmieru spokojna, presne podla mojich predstav ;-). takze aj ja ju mozem doporucit. mna cesala kadernicka Denisa (dufam ze som nepoplietla meno). Ako bola som velmi spokojna, uces podla predstava este podla mna cena vyborna ;-). Cesla aj vsetky moje druzicky.
ahojte, ja som mala dobru kadernicku, ale odisla niekam do zahranicia a v jej salone robi teraz niekto iny :(
takze neporadim
co sa tyka spisskej, poznam viacej tych "zlych" :-(
aninkam: urcite jje povedz ze v predchadzajucom kadernictve ti spravili nieco co ti proste spadlo a nedrzalo. ako moja svokra ma strasne vlasy v tom, ze nic jejj nedrzi a tak. tak jej to povedala a spravila jej to tak prefektne, ze jej skvely uces vydrzal do rana. bola spokojna. ako to iste ja. mne uces drzal aj potom bez sponiek v nedelu ;-).
Zmrzlinka no ona ti mozno len dobre praje... :-D asi chce vnuca.... :-D. No vies kazdy chce hned vsetko vediet a ako nahle ti fotka ukaze kilo dva naviac uz sa sepka.... ]-(
zmrzlinka: nic si zo svokry nerob. ako u mna dnes sef i celu poradu cumel na brucho ci nahodou nesom tehotna. az som to nevydrzala a povedala, som ze nesom tehotna. ono ako mam brusko, ale iba preto ze nesom chuducka ;-). aj tak mu oci mrkali na brucho. tak som celu poradu brucho neskutocne stahovala ;-) ;-) ;-). takze ne len svokry dokazu vytocit.
no baby ja som bola tucna pred svadbou,na svadbe a som aj po svadbe.Takze u mna sa tehotenstvo podla brucha neda "diagnostikovat " :-D :-D :-D Ze vraj mi to vycitala s tvare.Nejaka vnutorna ziara ci co :-) Asi ju nenapadlo,ze to bude tym,ze som bola dva tyzdne v kuse zo svojim milovanym manzelom a na vysnivanej dovolenke a tiez som bola total zrelaxovana.To je asi fakt malo ]-(
ona robi reiky(ci ako sa to pise),takze to pozna s energie :-) Zaujimave vsak je,ze ked tu boli pred dvoma mesiacmi,tak s mojej energie nepoznala,ze mam nedostatok zeleza.Co mi dost robilo neplechu v mojom zdravotnom stave.
Dostala ma na celej ciare.Inak podla jej proroctiev by sme uz mali mat asi 3-rocneho chlapca :-D :-D :-D
no mam s nou vela zabavnych historiek a ono ked sa to nahromadi,tak buchnem ]-( :-D Ja ju neberiem ani ako normalneho cloveka.Ani moj manzel.A ani jeho otec.Akurat neviem ako budem znasat jej povahu,ked budeme mat deti a zacne skusat na nich nejake jej cary-mary ]-( ]-( ]-( To nedovolim.
spisiacka ona si mysli,ze kriza je trestom za to,ze ludia maju hypoteky a ze by sa malo ludstvo polepsit a zacat sa venovat duchovnym veciam.Je to smiesne pocut od nej,lebo je to totalne sebec.A od nejakeho duchovna ma daleko.Hraje sa na nejake reiky ,aby zahnala krizu stredneho veku.
Inak fokty som stiahla,lebo budeme mat svoju stranku s nasimi fotkami,tak ak bude chciet niekto nejake foto vidiet,tak mi dam odkaz na nasu stranku :-D :-D :-D
bruuuuuuuuuuu noc alebo breeeeeeeee ranko vsetkym :-)
ja som si na neho zvykla raz dva len mi obcas vadi ked mi prst napuchne bo mi zvyknu opuchovat ked mam dlho ruky dole spustene.... ale inak parada.
Len dufam ze Jeinabe na dovolenke vsetko klape. A vy mate nieco nove?
ani nie, nejak vsetko leti strasne rychlo a tym ako nemam moc casu, tak stale sme nedoriesili svadobne fotky. ale rozhodli sme sa ze budeme davat ako vianocny darcek, teda svadobny album dame ako vianocny darcek ;-). aspon bude veselo ;-).
no my sme si teraz dali urobit fotoknihu uvidim buduci tyzden ma prist ako to bude vyzerat a tiez uvazujeme zeby sme mohli nieco take dat na vianoce rodicom. Robila som ju 6 hodin tak som zvedava ako to dopadne