Svadba bude 15.8.2009. Ešte niekto?

2. okt 20091510

Tak uz mame pevny termin 🙂 Ma ho este niekto?

• zatial nikto? 😉

• mozno my 🙂...ak nevyjde 14.8

• Aj my🙂

• Sponzor fóra
  • super,tak mozme spolu planovat🙂)dufam, ze bude v ten den pekne pocasicko🙂

• TAk letusik,to dufam aj ja 😃
    Inac,vobec netusim,kedy je potrebne ist zacat vybavovat,hlavne salu... 😐

• asi podla toho aku salu...take krajsie miesta zacinaju objednavat uz aj teraz...asi ak vies urcite kde to chces mat (kostol a sala),tak si to uz mozes zajednat...ostatne ma cas... 🙂

• A ty letusik uz mas nieco zajednane?

• nie,nic,este len robim prieskum,zvazujem moznosti a triedim co vlastne chcem,co sa nam obom paci...ale keby som si uz bola ista,urcite by som si to uz zajednala...aj ked vraj niekde este rezervacie na 2009 nerobia...

• Ja este tiez zvazujem miesto svadby,ale obhliadky sal som este nerobila.

• aj ja zatial len virtualne,cez internet....kde by ste to chceli mat lilly?

• Letusik,chceli by sme mat v Banskej B.ale salu este nemame....chystame sa poobzerat sa po nejakej,nie velkej lebo hosti by sme chceli najviac do 80.

• aha....my zas asi budeme mat vacsiu svadbu,tak je tazsie najst pekne miesto s takou kapacitou....zvazujem uz cele Slovensko🙂

• a boli ste niekedy niekto na svadbe pod holym nebom? 😉

• ahoj letusik, no na takej svadbe som bola v sept. 2007, kedze pocasie vyslo bolo to super 😎, mozem len odporucit

• to si ma potesila tixi🙂 len to pocasie...ale hadam pri najhorsom sa to presunie dovnutra...resp. den pred tym sa na pevno dohodne ci maju pripravit priestory v interieri alebo v exterieri....

• Sponzor fóra
  • ak by som vsak nemala mat svadbu vonku, tak potom by som ju v lete radsej nechcela....potom uz radsej jesen....leto som vybrala len kvoli moznosti svadbit sa pod holym letnym nebom... 😬

• ahojte tak aj my to mame na 15. august.

• uz mate nieco rezervovane? 🙂

• no tak predbezne floru v SNV

• my zatial nic, lebo este vzdy patrame po vhodnej lokalite....

• hej ved my tiez este len tak predbezne. Je to tazke kedze sa meni mena na euro tak nam nikto nevie nic povedat hlavne cenu stravy..... takze to budeme musiet risknut a cakat co z toho bude...

• a kde by ste to chceli mat?mne to komplikuje este aj fakt, ze to chceme mat vonku....

• ahojte, no s tymi cenami mas pravdu, mne tiez pri rezervacii nevedeli povedat nic blizsie, vraj pri prechode na euro ceny urcite porastu 😠

• urcite ano....za tych 10rokov co sme s priatelom sme si mohli vybrat aj lacnejsi rok 🙂 lolololol

• ahoj letusik, skus pozriet album uzivatelky alex, oni mali vonku svadbu

• letusik: tak to teda ano tiez mi to tak pripada.... aj my budeme na buduci rok mat 10 rocnicu... 😃

• dakujem, pozrela som si 🙂
    veru, 10 rokov bolo dost casu na lacnejsi rok 😃

• letusik mozem sa opytat kolko mas rokov?

• v maji budem mat 29 😎

• hmm tak to ja mam trosku menej ale tiez v maji budem slavit 25

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov