Svadba koncom júla 2012. Ako ste na tom?

Ahojte! Som tu nová a asi aj preto som túto otázku dala do zlej kategorie. Teraz som na správnom mieste. Ako ste na tom s prípravami? Ja neviem, kde by som mala začať. :-(
Odpovedať
Ahoj,no takze mame svadbu 28.jula a mame zajenanu salu,fotograf+kameraman,hudbu,kto nam bude piect kolace,a aj za fararom sme boli.buduci meciac budu na rade saty a tak pomalicky vsetko.a ty?
Odpovedať
Vau! Ja ešte nič. My tiež budeme mať 28.7., dobre, máme rozmyslené, sálu a matriku, ale šaty len na obrázku, a máme tri deti, takže nemám veľa času na riešenie a vybyvovanie. koľko budete mať ľudí, my asi 30 alebo 40. A vy?
Odpovedať
ahoj my mame termín 21.7., ludí do 50, a máme vybavené - šaty, oblek, sala, kostol, dj, fotograf, obručky, teraz oznámenia chceme riešiť a pak torta zakusky, kytica ... z výzdoby tiež už niečo mam ale to sa stale prikupuje :D
Odpovedať
Ahojte, pripajam sa do diskusie.. aj my mame termin 28.7.2012, mame salu, foto, kameru, DJ, vizazistu, na Vianoce sme "poriesili" obrucky a prave uvazujem nad satami.. ci kupit alebo pozicat...
Odpovedať
Čaute baby! Vy ste ale šikulky. Aby som tolko nezaostávala, tak aj ja už mám vybraté obrúčky, kvetinárku, oznamká, vizážistku a teraz idem riešiť kaderníčku a konečne by som sa chcela dostať do svadobky a skúsiť nejaké šaty. Mám ešte jeden malý problém v rovnakom čase ako vybavujem okolo svadby musí vybaviť aj predlženie platenej materskej, moje deti budú mať 3 dni pred svadbou 3 roky. Super, že?
Odpovedať
ahojte :) zacina ma chytat panika. Aj ja by som chcela mat svadbu 28.7. ale nemam absolutne este nic. ;-( Myslim ze sa asi nebudeme viazat na ziadny termin a budem rada ak tento rok najdeme este nieco vobec volne. Takze dievcata, drzim Vam palce v dalsom pokroku... drzte aj vy mne - pripadne mi poradte, kde by sme sa mohli ist pozriet na salu - chceme tak 80 ludi... dakujem vam velmi pekne a drzte sa.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka333 ahoj, možno ťa trochu upokojí, ak Ti poviem, že my plánujeme svadbu 7.7. a nemáme ešte vôbec nič....ale myslím, že času je stále dosť a dá sa to v pohode stihnúť....a v akom meste by ste chceli mať svadbu?..to len aby sme vedeli poradiť sálu...:-)
Odpovedať
@tinka333 ahojky.. my mame tiez koncom jula a mame uz kopec veci,ale tak ja som taky clovek.proste radsej mat uz vsetko doma,ako na nieco zabudnut... :-) a aj tak mam pocit,ze to proste do jula nestihnem :-N :-D
Odpovedať
@83janka my sme zacali vyberom kostola.. resp. dohodli sme sa,ci chceme cirkevny alebo civilny sobas.. podla toho sme sli dalej.. teraz uz mame spisanu cirkevnu zapisnicu a aj uhradeny poplatok za sobas.. takze tieto veci si mozem s kludom dat do polozky "vyriesene" :-) no a potom dalsie veci.. odporucila by som si ti sadnut na chvilku a napisat aspon tie najdolezitejsie veci.. ja mam taku tabulku a pisem si tam vsetko,co ma vzdy napadne,zeby sa nam este hodilo... no a potom si k tomu sadnem,premyslim a zvazim,ci to ozaj treba alebo to bol len taky napad :-)
Odpovedať
@katmi kolko bol ten poplatok za sobaš? my sme tiež začínali kostolom a salou to s tou tabulkou je super napad :D
Odpovedať
@nape no my sme platili 30€.. ale kazdy kostol zevraj pyta inac..
Odpovedať
@katmi aha ale aj tak dakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte. Ja by som chcela tiež svadbu 21.7. No práve moje obľúbené miesto na hostinu zrušili. Nemajú voľný termín. Hm som zvedavá čo budem robiť!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby :) Aj my máme náš veľký deň 21.7. Už sa neviem dočkať... tie prípravy sú super :) Začala som s prípravami v pondelok - pred 3 dňami :) Zatiaľ som vybavila: fotograf+ kameraman, kostol s naším pánom farárom, sála, hudba, starejší. Som objednaná na skúšku šiat, topánky mám... Premýšľam ešte nad výzdobou... veľmi mám rada jemnú zelenú... našla som aj zaujímavé foto... čo si o tom myslíte? Páči sa vám to? Zároveň by som sa chcela spýtať na catering. Koľkokrát sa zvykne jesť? My budeme mať prvú večeru o siedmej, potom asi o desiatej a o polnoci asi kapustnicu... Tým si ale nie som istá... Vládzu hostia toľko jesť? Veď aj na svadbe majú ľudia len jeden žalúdok, či? :D Neviem... Ako ste na tom s vínom? Budete mať nejaké špeciálne "svadobné" víno? Ďakujem pekne za rady :) Je super, že si môžeme takto radiť online?
Odpovedať
Ahojte. Tak musim povedat, ze po vcerajsom soku som dnes pekne naklusala do Baronky, pretoze ju mame kusok od domu zistovat co to - a zistila som ze maju na 28.7 salu este volnu. Tak sa tesim, ze nie je este vsetko stratene :). Svadbu by sme chceli v Bratislave, akurat chceme tam okolo 80 ludi. Takze este pojdeme nieco popozerat po nejakych hoteloch. Ak viete o niecom, co je krasne a za rozumnu cenu, tak mi poradte, budem Vam velmi vdacna. Usacik , v ktorom meste by ste chceli mat svadbu vy? Ten termin mate fixny? papa a pekny vecer. t
Odpovedať
Čaute baby, už Vás dobieham, dnes som si zajednala fotografku. Som z toho happy :-D
Odpovedať
Ahojte, my mame termin na 21.7. a mame zatial salu a kameramana, hudbu tak trochu a fotografa tiez :-D a prave si vyberam saty na nete, buduci tyzden asi objednam. ale nemam az taky stres zatial, mam radost z vyberania siat. a inak aj 28.7. je krasny datum, ale kedze mam vtedy narodky, nam sa viac hodi o tyzden skor. ;-)
Odpovedať
baby ako je to zo salami v bratislave - kde budete mat obrat?? ja v kostole mat nemozem... a tie mestske urady su fakt zleeeee :( dakujem tinka
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@tinka333 ahoj,ja som iba zvedava,ci si nasla nejake pekne miesto,lebo aj my sme mali taky isty problem ? a ako idu pripravy :)
Odpovedať
@lasvegas Ahoj, nasla som najkrajsie - budeme to mat v prievozskom kastieli - sice cirkevny obrat, ale miesto je nadherne...
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka333 jeej,vyzera to velmi pekne. zelam pekne pripravy a krasnu svadbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
tinka333 ahoj prosim ta za kym treba ist,v tom prievozskom kastieli, a ako ste to tam vybavili? na internete som o tom niiiic nenasla...dakujem a prajem naaadhernuu svadbu tam je to fakt krasa :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinka333 tinka333 ahoj prosim ta za kym treba ist,v tom prievozskom kastieli, a ako ste to tam vybavili? na internete som o tom niiiic nenasla...dakujem a prajem naaadhernuu svadbu tam je to fakt krasa :)
Odpovedať
@bublinulka ahoj. Musis to riesit cez ruzinovsky kostol. Kastiel v prievoze spada pod nich. Normalne tam chod a popytaj sa na to. Ony su tam strasne zlaty. t.
Odpovedať
ahojte.. my mame 27.7. a mame vsetko... teda dufam.... :-N :-. :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Mam len jednu otazocku svadba v Prievozskom Kastieli bola cirkevna alebo civilna???? Dakujem
Odpovedať
@tinka333 baby, chcel by som sa vas opytat v tom Prievozkom Kastiely sa da urobit aj svadobna hostina? Nikde som totiz nenasiel ziadne fotky z vnutra. Dakujem za akukolvek info. Ozzy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?