Svadba máj 2011 Košice

4. máj 2011140

🙂

• 🙂

• uz sa to nejako krati, len 48 dni do svadby 😎

• Veru kráti sa to 😃 a ešte nám treba dosť vecí vybaviť. Ako si na tom ty?

• Sponzor fóra
  • Veď ani my nestíhame....nečakala som že to budú také stresy.... 😬

• my máme myslím že všetky hlavné veci rezervované, avšak apríl bude veľmi náročný popri robote, keďže každý sa chce stretnúť, potvrdiť, upresniť... 😒
    a vy ako??

• No aj my tie najdôležitejšie veci máme zajednané, ale presne ako hovoríš. Všetko treba v apríli podoťahovať, potvrdiť konečný počet, doplatiť čo ešte ostáva, obehať ešte neobehané a tak... Bude to fuška a ešte k tomu sa nám teraz aj v robote nakopí toho strašne moc, drahý bude chodiť po služobkách a ja sa 2 týždne pred svadbou vrátim zo školy v prírode... predpokladám že vyčerpaná ako pes 😃
    Ale už aj horšie sme zvládli a tu sme 😃 ináč sa strašne tešíííím.
    Čo vám ešte treba vybaviť? Máš už všetko?

• Aj my už máme v podstate všetko pripravené, už len si musím rezervovať termín na gelové nechtíky..... 🙂
    Kočky, a kde máte svadbu, myslím miesto.....

• my sme dnes akurat nakupili vino, ale este nam treba dokupit nealko a okrem toho ja nemam este topanky, saty na redovy ani popolnocne, lebo strasne slaby vyber je podla mna v ke 😞 a urcite by sa toho este naslo dost, ale to uz len skor take blbosti 🙂

my mame svadbu v hoteli Privilege a vy?

• No ani ja ešte nemám ani redové ani popolnočné a začínam byť z toho trošku nervózna 🙂 Víno ešte nemáme zatiaľ len vodku a ovocie. Práve sa nám vybavuje auto a ešte mi treba kyticu a ikebanu do kostola. Najväčšiu hrôzu mám z toho, že ešte nemám kaderníčku a make- up- nepoznáte niekoho fakt dobrého? Som dosť náročná 😃

...no a hostinu budeme mať v GES- clube.
    collett: a kde to je ten Privilege? Je tam pekne?

• Tak ja už mám všetko, čo sa týka oblečenia sa topánočiek, ešte čakám na popolnočné šaty, ktoré som objednala z anglicka, tak dúfam že stihnú prísť do 14.5. 🙂))) To viem, že v KE je ťažký výber šiat a topánok.....

Privilege, to nepoznám, my budeme mať svadbu v Gloria Palac.
    GES-klub poznám, bola som tam párkrát na oslave, je tam pekne, také útulné, a to je super, že tam majú aj klímu....lebo keď to takto pôjde ďalej s tým počasím, tak v máji už budú riadne horúčavy..... 🙂

Ja som kaderníčku a vizážistku objednávala len minulý týždeň, kaderníčku budem mať v salóne ENVY, a vizážistku budem mať na odporúčanie jednej mojej známej, a super je to, že príde ku mne domov...skús pozrieť www.zazuvizaz.sk......

• Privilege je pri kruhovom objazde na moldavskej, taky novsi peknucky hotel, jedlo je tam perfektne a zatial len dobre referencie som pocula 🙂 maju tam aj dost velke rimske kupele..

ale rozmyslali sme aj o GESku kde sme uz mali niekolko rodinnych oslav- spokojnost, a v Gloria Palac som bola na niekolkych svadbach, kde mi trosku vadil vyber jedla, ale inac pohodicka 😉

Mne bude vlasy robit kamaratka, ktora si nedavno otvorila salon na rastislavovej a je fakt dobra a ma mi zohnat nejaku vizazistku, ktora pride ku nej do salonu aby ma nalicila...inac takisto nepoznam ziadnu dobru vizazistku..

Ja som tiez nervozna z tych spolocenskych siat 😠 uz neviem kde mam ist pozerat..chcela som objednat tiez z netu, ale bojim sa presne toho, ze co ak nedorazia vcas...a topanky si si tiez objednala z netu? alebo si kupila niekde v KE?

• Topánočky sa bojím objednávať z netu, tie radšej kúpim stále osobne, chcem ich aj vyskúšať keď ich kupujem.....svadobné som kúpila zo svadobného salónu, na redovy som kúpila v Carrefoure a k popolnočným budem mať také strieborné sandálky, ktoré som kúpila v Optime.... 🙂

• niektore veci sa velmi tazko objednavaju z netu, ja si topanky tiez radsej kupim niekde v obchode, len este neviem v ktorom 😃

a uz viete kam sa pojdete fotit? lebo v tomto este nemame vobec jasno 😐

• caw baby, tak ako ste na tom, ktorá to má už teraz v sobotu? Držím palce ako to prežívate? Nám ešte ostáva 10 dní, ale už ma trošku chytá panika- myslím taká "neobsedivá" nálada 🙂)

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov