Svadba máj/květen 2010

Profilova fotka
Ahojte kočky, pridá sa niekto, kto má svadbu v tomto krásnom mesiaci? Ja mám termín 15.5. :-)
Odpovedať
Ahoj tinka :-) ...Ja budem mať svadbu 5.15.2010 v Bratislave...A ty kde budeš mať svadbu? :-N
Odpovedať
ooops :-N 15.5.2010 :-D
Odpovedať
Ja mám 16.5 ale tento rok 2009 to budeme skoro ob rok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj...svadba bude v Prešove, ale kde presne, to ešte neviem...už začínaš s prípravami?
Odpovedať
Profilova fotka
zamilovana: jej, tak to máš za chvíľku...tešíš sa?
Odpovedať
Ahoj, ja to mam az v októbri 2010 ale rada sa pridám aspon ku konverzácii. Ja som uz s nejakymi pripravami zacala.
Odpovedať
Profilova fotka
Jej ahoj Tinka aj ja budem mať svadbu 15.5.2010 =)))))) Dufam, že nám tro obidvom vijde =)))))
Odpovedať
Tak sa pridavam k majovym, tiez planujeme 15.5. 2010 v Bratislave, ale salu este nemame, bo sme nenasli vhodnu. Prinajhorsom zmenime termin :-) elbride25: kde mate svadbu vy?
Odpovedať
Profilova fotka
angie: ahoj, čo si už stihla pripraviť a povybavovať?
Odpovedať
Áno, ja som už začala s prípravami...ale iba premýšlame s priateľom, ako by to mohlo celé prebehnúť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My tiež ešte nemáme sálu, minule, keď sme boli doma v Prešove (bývame v Brne), tak sme niečo pobehali, ale nič nás nezaujalo...ešte ale máme nejaké tipy, tak keď budeme najbližšie doma, pojdeme ich pozrieť. Je možné, že sa nám niečo zapáči a bude na 15.5. obsadené...
Odpovedať
Profilova fotka
kocky,aj my mame s drahym predbezne dohodnuty termin na 15.5.2010 ...tak uvidim,ci to vyjde
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj lea, už premýšlate aj kde sa bude vaša svadba konať?...my budeme mať v BA, ale ešte nevieme naisto kde :-N
Odpovedať
Profilova fotka
engie: máš v albume nádherné šaty...tie, čo máš okomentované ako "krásne šatky" + ďalej sú ešte dvoje na ten štýl, čo sa mi fest páčia...musím si už aj ja doplniť album...našla som také podobné šaty a kopec iných krásnych vecí... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeej pekne sa zbierame...veď máme pekný dátum... ;-)
Odpovedať
caute kocky.. aj my planujeme buduci rok.. padol nazor ze v maji, ale svokra nas ukecava ze manzelstva v maji nie su stastne.. co vy na to??
Odpovedať
Profilova fotka
Blbooooosť...moja babka sa vydávala v máji a všetko OK :-D. Ja som sa niekde dočítala, že to vzniklo niekedy dávno preto, že keď manželia v svadobnú noc splodili dieťa, tak sa narodilo do zimy...dnes to už ale problém našťastie nie je...máme kúrenie (kým rusi opať nestopnú plyn :-D ).
Odpovedať
Ahoj salvinka, možno má tvoja svokra pravdu, pretože aj môj priatel s ex sa oženil v máji, ja by som ale chcela mať s ním tiež v máji svadbu tak nestraš...dúfam, že v mojom prípade to tak nebude :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Viacero ľudí takto na máj reaguje...je to podľa mňa blud...máj je najkrajší mesiac v roku, zvykne byť najlepšie počasie, ani zima, ani horúco...je voňavý, farebný...a "MÁJ je LÁSKY ČAS". :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby, my to planujeme na 1.5.2010... ;-) ..snad to vyjde kedze je to sviatok :-N
Odpovedať
ahoj baby, čaká vás rok krásnych príprav na svadbu, ja som začala svadbu plánovať presne v máji 2008, vtedy sme si aj stanovili definitívny termín. Svadbu máme o 6 týždňov. Tak príjemné prípravy a držte palce. :-) :-) :-)
Odpovedať
Andzi držím palceee, nech vám všetko vyjde tak ako ste to plánovali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
adulka, tiez som uvazovala nad tymto terminom, ale odradilo ma, ze je sviatok, nic nebude pootvarane...ale zas, v den vyrocia budete mat vzdy volno... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
andzi...tiez prajem, aby vsetko vyslo podla vasich predstav ;-)
Odpovedať
Ahojte holky, neverte poveram. Svadbu aj manzelstvo budete mat krasne aj ked bude v maji ;-)
Odpovedať
Pridavam sa k nazoru, ze bat sa svadby v maji je somarina. Mna starsie generacie v nasej rodine tiez takym somarinami strasili, ale ani ja ani snubenec nie sme povercivy. Verime na "vyssie" veci ako su predpovede a povercivost starych ludi. Tiez sme mali termin na 15. maja, ale kvoli sale, ktora uz vtedy bola obsadena, sme to dali na nas druhy - nahradny termin 29.maja 2010 a zatial sa mi na ten termin podarilo vsetko, co som chcela zarezervovat, Nie je to tak frekventovany termin ako 15. maj. Tak sa drzte a kludne nervy pri pripravach.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj cipa, ako na tom si? co vsetko mas zarezervovane a kupene? Ja som cez viked rezervovala salu, takze uz mam konecne jednu polozku v zozname odskrtnutu :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, aj my sme chceli svadbu v máji,ale nás staršia generáci prehovorila, takze mame až 5.juna obdivujem vás, že ste sa nedali prehovoriť :-)
Odpovedať
TINKA1003 no mame uz salu, kameramana, fotografa, zivu hudbu, pracujem na pierkach, objednane pohare, svadobne topanky.. saty, zatial len viem, kde pojdem vybrat. Po troche ukrojujem z toho kolaca:) MASKALINKA My verime v Boha, ten nas spojil a nie nejakym poveram. Keby On nechcel, aby sme boli spolu tak nie sme. A vyhybat sa jednemu mesiacu v roku je podla mna ako vyhybat sa vlastnemu strachu. :))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata, ja Vam prajem krasne pripravy vsetkym, aby vam ten rok velmi rychlo ubehol ako ubehol mne :-) ja mam termin o tri tyzdne a uz prezivam vsetky stresy ako sa patri a to vsetko riesim na dialku....tiez som zacinala rok dopredu, ale verte, ze ten pravy adrenalin zacne tesne po Novom roku a poviete si, ze uz iba par mesiacov ktore ubehnu ako voda...Tak este raz Vam vsetkym prajem krasne pripravy :-) a naplno to prezivajte ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?