Svadba s Talianom - 2. august 2008 v Levoči. Je tu niekto?

13. sep 201221040
  • teraz si zase ty zdrhla 😃 😃

• jemine, mne uplne vypadlo, ze je piatok 😬 *ako bolo na joge??

no, to co som videla na fotkach mi vyhovovalo..ale uvidime, ako to bude v pondelok..budem mudrejsia 😃 😃 *malo by to byt na prvom poschodi..ono nie je to velka slava, ale tak lepsie ako nic 😃 😃

ju, pisala mi zenska, ze mi dneska poslala tie tiene a ze ich mam ocakavat, co najskor..ja tipujem, ze dojdu tak za 2 tyzdne 😃 😃 😃

• ale na joge bolo hrozne, vobec sa neviem sustredit, stale pozeram iba na hodiny, kedy sa skonci lekcia 😒
    ja som dneska hovorila drahemu o tych vlasoch, ze si ich chcem dat predlzit, hned ma odbil, ze to nepotrebujem a ze musime setrit, teda ja, ked pojdem domov 😠 tak som nestastna.. ale snad ho este prehovorim-aj tak tie vlasy nakoniec budem mat 😬 😃
    a ty si sa tam nebola pozriet na tom byte?

• Sponzor fóra
  • to nechce aby si bola pekna??teda nie, ze by si nebola, ale ten moj je opak..ten ma posiela do solarka, kadernikovi..nikdy mi nepovedal nie..poziciam ti ho?? 😃 😃 😃 😃

ja som nebola..sme sa rano dost chytili a som nanho nakricala, ze ked to takto pojde dalej, tak sa zbalim a pojdem domoc, ze ja takto existovat nebudem..tak sa asi nastval a isiel ten byt pozriet sam..ze co to vlastne je 😃 😃 *ale porobil mi dotky, takze uvidim..ale zatial sa mi to paci..dufam, ze v pondelok sa mi to bude pacit aj "nazivo" 😬 *

dneska nejdee von??

• nejdem, nejaka som znicena, aj tak nic nie je vonku, setrim sa na zajtra 😃
    to moj pouziva vyhovorky typu- ved ti to nie je treba! Si pekna aj bez toho! - no pekna klasicka vyhovorka toho, kto nechce vyhodit peniaze 😠 😃

pocasie mate ake? ja som to vcera pekne zakrikla, ked som povedala, ze je tu teplo.. dneska bola takaaaaa zima 😒 😒 a chudak pes vonku! ale som pocula,ze psy (aspon niektore) znesu o 20 stupnov menej ako my.. cize ked nam je strasna zima, ked je -15, psy vydrzia aj -30 vonku.. no neviem, co je na tom pravdy 🤔

• my teraz nemame na nic cas, ale ked sme spolu len zacinali, tak to som videla na prvy pohlad..maco sa o seba staral..vlasy, sem-tam solarko..jeho kozmeticky kufrik bol vacsi ako moj 😃 😃 😃 *teraz sa o neho staram ja-nechty, obocie..sa mi lubi, ze nema take zabednene nazory ako niektory chlapi.. 😵 *

no, my mame tento tyzden zimu a vecer je hmla..nic moc.. 😒 *o tych psoch netusim 😬 *ale nasi dali dneska krpca ostrihat..vyzera skor ako macka 😃 😃 ale bolo mu treba..mal chuchvalce /nelubi sa cesat/, tak isiel pod niznice..tam bol hodinu 😃 😃 *
    a to len ten mladsi je vonku??yorki je vnutri??

• no stary je vnutri, spi 😴 ani on sa nelubi cesat, ma hrozne chuchvalce, u "kadernicky" nam robil sceny, aj ju skrabal, traja sme ho drzali!!!!! 3kg-oveho krpca 😃 😃 😃 ale uz ho striham aj ja.. ale to ma potom taky moderny look 😃 😵
    moj tak normalne sa stara o seba, tiez niekedy viac ako ja- hlavne ked mam depresie, tak chodim strapata, spinava po dome, v najhroznejsich teplakoch 😃 😃 to ma namiesto hororov 😃 😃 ked sme mali to velke upratovanie, tak necakane dosiel jeden jeho kamarat, ja v uplne hroznom stave, po celodnovej makacke, som utekala sa schovat na zachod a namalovat 😃 😃 ty to tiez tak nelubis ukazovat sa nenamalovana? 😒

• to aj ja mam take dni, ze chodim v pyzame /ani do teplakov sa nedam 😃 😃 /, strapata..no a co??saak chlapi aj tak hovoria, ze najkrajsie sme nenamalovane, tak maju co chcu 😃 😃 😃 *

ja make-up zboznujem!! 😵 ale ked som doma, tak sa nemalujem..jedine korektor a spirala.. 🙂 *ja som volakedy ani smeti nesla vyniest nenamalovana..sa na mna ocino vzdy hneval zato 😃 😃 *ale teraz rano vacsinou nestiham, takze dam len korekto, slnecne okuliare a idem 😎 *ale niekedy "vyrazim" aj nenamalovana..niekedy mi to je totizto uplne fuk, kto ma vidi..ale nastastie to je tak 2x do roka 😃 😃 *

chyta ma hlad..co si dneska jedla??plyn uz mate??

• nemame este 😃 dneska som mala mcdonald, ale to ma tiez drahy nastval, lebo ja som isla na jogu bez penazi, mala som len nejakych 5 euro a on nemal pri sebe nic, to uz sme boli v aute, tak som mu povedala, nech sa vrati do restiky po peniaze, ze ja ho pockam v mcdonalde.. a on sa vratil s dvoma eurami!!! ja som bola hladna jak vlk, chcela som mcchicken menu + nejaky dalsi hamburger a on mi doniesol 2 eura 😃 😃 😠
    ale doniesol olej, tak si hadam spravim zemiaky alebo nejaky salat.. ty co si mala dneska a co budes este jest?

• mcdonaaaaaaald 😵 😵 😵 si mi narobila chute, ty jedna!! 😃 😃 😃 😃 😃 😃

no, ja som rano dojedla polpettu /zo vcera, boli sme kupit chliet 😃 / a krajec chleba so sunkou a mozzarellou..a teraz som hladna ko vlk..dala by som si nejake cestoviny 🤔 ale nechce sa mi ich varit 😬 *
    juu, take opekane zemiaky v krbe 😵 😵 dojdem ta pozriet?? 😃 😃 😃

• dojdi, dojdi.. to myslis tie zemiaky, jake si robievali nase babky? s maslom a solou?

• presne tie..ja ich milujem!!a este ked su robene na ohni a nie v trube 😵 😵 😵 *

donesiem aj cigarety??ci mas?? 😃 😃

• jezis, tie aj ja milujem, som si ich tu robila parkrat, ale raz boli uplne zhorene, raz surove 😬 boze, nemam maslo!!!!!! ja ta zabijem, teraz si mi ty narobila chutky 😃 😃
    cigarety mam, som na teba myslela, ked som si ich kupovala 😃 ale kupila som iba 2 baliky, staci na dneska 😃 😃 tak dones maslo.. a aj mcdonald 😃
    ozaj, jake kremy pouzivas? ja teraz hladam nejaky dobry, ale neviem, ktory je najlepsi-na tu moju hroznu plet!! 😠

• to mas za ten mcdonald 😠 😃 😃 😃

ja som prave dojedla chleba so sunkou a rajcinamy/i 😃 😃 *

kremy..no..na tvar ziadny..cez den netreba, mam make-up a vecer pouzijem len pletovu vodu 🙂 *ja len kremy na telo..ale aj to som nenasla ziadny dobry..teraz mam belagio /ci ako sa to pise/ a s tym som spokojna..aj ked ja rada take tie vonavucke -jahodkove, vanilkove 😃 😃 *pupa ma take..ale aj dobre drahe..30 euro za 250ml 😒

ja si asi dam zablokovat ebay..furt tam cumim 😃 😃 *ty si tam nic nenasla v poslednom case??

• ale aj by som nasla, ale nemozem, sak nemam nic na karte 😃 😃 nejaky krem by sa mi zisiel, ja som ich tiez velmi nepouzivala, ale uz musim-starnem! a predvcerom sa mi minul garnier, ale ten bol dost o nicom.. ja drahemu kupujem zenske kremy na vrasky, on sa hanbi, ze pouziva zenske kremy 😃 tak asi to tiez vyskusam, aj ked tie su tusim nad 30-40 rokov a to mne este netreba...
    ty co furt pozeras na tom ebay-i?

• Sponzor fóra
  • ved mu kup tie muzske..tusim nivea ma taky 🤔 *ja krem proti vraskam nepouzivam, ale mne by to ani nepomohlo..ja to mam vrodene..okolo oci 😃 😃 *jedine som pouzivala taky kremik z oriflamu na oci..nic nerobil, ale pekne vonal 😃 😃 *

a co ti ja viem..viem..zvdy tam behnem rano, "skontrolovat" a potom sa tam nejako pozabudnem..hlavne v sekcii belezza e salute 😬 😃 😃 *

ja som dneska strasna..co mi pride pod ruku, to zjem 😠 ..aj ty mavas take dni?? 😃

• ale on nechce tie muzske, ze zenske su lepsie 😃
    jezis, take dni mavam ja, najhorsie je to ale vtedy, ked nemame doma nic!!! to si aj hocijaku blbost dam do ust 😒 😃 najlepsie su take jednohubky, co mozes jest v kuse, ale male porcie.. to ja tak jedavam bezne, kazdu hodinu nieco "male".. coze zase chrumas?

• noooo..cukriky 😃 😃 😃 *take tie makke, co sa lepia na zuby..to u nas predavali..ked som bola decko, tak som toho jedla na kila..nespomeniem si ako sa to volalo 🤔 😃 😃 ..figaro to vyrabalo 😵 😵 *

jezis, my mame v nedelu ten turnaj v pokri..som zvedava, co to bude 😦 *v pondelok potom pojdeme taki rozbiti kuknut ten byt..nam ho ani neprenajmu 😃 😃 *

inak tvoj drahy robi kazdy den?? 🤔

• nie, v utorok ma volno, to ma tu otravuje 😃 😃 😃
    ja som si prave urobila salat-najskor to mali byt iba rajciny s mozzarellou, ale nakoniec som do toho nasypala barsjake blbosti- hriby, olivy, tuniak, fazulu, kukuricu 😃 😃 😃
    ale neviem, ake cukriky to jes.. farebne su?
    a vy robite kazdy den?

• mna otraqvuje maco kazdy den 😃 😃 😃 ..no jo, my sme tu pomaly nonstop 😦 *ale ked sa podari ten byt, tak to sa chystam do solarka..konecne 😵 😵 *takze nebudeme spolu asi tak hodinu 😃 😃

jj, take farebne..caramelle gommose alla frutte 😃 😃 *normalne si neviem spomenut ako sa to volalo..jeziiis, ja som blba 😠 😠

ty jo, ty mas ale divne chute..vsetko okrem tuniaka, oliv a hribov by som zjedla 😃 😃 *ty lubis tie vyprazane olivy??

• vyprazane olivy? to som este nejedla 🤔 to jak chuti, preboha? ja hrozne milujem vajicka na vsetky sposoby, teraz si ich nemam ako spravit 😞

• tak to ja vajicka moc nemusim..akurat tak pomazanku a to som nejedla hadam od skoly v prirode 😃 😃 *

to mas normalne olivu obalenu v troj-obale a vyprazanu..alebo byva ta oliva este plnena masom..ono to vonia aj vyzera super, ale ked mne tie olivy nechutia 😒 *

jeziis, oni si pustili matrix..to tu stvrdneme aspon do tretej 😠 😠 *drahy sa ti vracia neskoro takto na vikend??

• no dneska sa vrati asi okolo 2.00-3.00, podla toho, aki typci budu v restike 😠 😒 alebo herecky 😃 😃 😠
    ani mne olivy moc nechutili, ale z nudze som ich musela zjest a teraz uz mi chutia, ale nie vela.. so syrom su celkom dobre..
    ozaj, nepozerala si oscarov v nedelu?

• ja som tie olivy skusala jest uz so vsetkym moznym a vobec mi nechutia...ale ked taaak dobre vyzeraju..ale nechutia 😃 😃 😃 *

oscarov??tak to vobec nie..bolo tam nieco zaujimave??

• ani nie, povyhraval nejake divne filmy, ani som nevedela, ze take existuju 😃 Tato krajina nie je pre starych, Az na krv, Sweeney Todd s Johnny Deppom 🤔 🤔
    boze, ja som uz nebola v kine ani nepamatam-na slovensku hadam od zakladnej skoly, ked sme chodili na Bohovia sa museli zblaznit 😃 a tu som bola raz na Piratov z Karibiku, tusim dvojka,ale tak sa mi tam blbo sedelo, ze uz tam viac nepojdem 😃 a vlastne som bola aj na lodi, ked sme isli na slovensko, tam sme boli v kine- nejaky katastroficky film o slnku a vesmirnej lodi 😃 😃 ty chodievas do kina? jaky si videla naposledy film?

• ja som v kine bola nejako minuly rok, ale to len preto, ze mi tam robi/l "kamos", tak sme chodili zadara..to som tam videla mr. beana a neviem, co este..ale my sme tam vacsinou sli chlastat, takze som z toho vela nemala 😃 😃 *

to sweeney todd s deppom nie je o tom holicovi, co zabijal ludi??alebo take nieco.. 🤔 *ja johnnyho mozem..naposledy ma dostal v tych piratoch, bol tam uplne skvely..inak ten film nestal za nic 😦 *

ja by som si pozrela S tebou mne bavi svet..ja ten film milujem..hlavne dasenku a pepina 😃 😃 😃 😃 😃 *ty nemas "uchylku" na taketo filmy??..alebo slunce, seno 😃 😃 😃

• no jasne, a teraz, ked som v zahranici este viac!!! tu mi tie filmy straaasne chybaju, aj ked S tebou mne bavi svet som tusim ani raz nevidela cely 😬 ani neviem preco 🤔
    no ani neviem, o com je ten sweeney todd, ale taliani vyhrali oscara za najlepsie scenografiu (je to spravne po slovensky- proste kulisy, prostredie), tak sme fandili 😃 mne bol depp vzdycky ukradnuty, tak nejak som ho ani nevnimala, ale raz sa mi o nom snivalo a to som sa do neho zalubila!! 😃 😃 😃 od toho sna je ho milujem a raz bude mojim muzom 😃 😃 😃 😃
    a tebe sa este ktory herci pacia?

• ja som mala jeden cas maniu..som pozerala S tebou.. kazdy den..aspon kusok..ja ten film poznam uz skoro naspamat 😃 😃 *

ja som deppa zaregistrovala v noznicovorukom edwardowi..mne sa paci, ze on si zije po svojom a nehra len v komercnych filmoch..ale je super, dokaze zahrat cokolvek 😃 *

noo, nepaci sa mi nikto..akurat tak john travolta..ale to je moja laska odkedy som s nim videla prvy film..nech si hovori kto chce, co chce..john per sempre 😵 😃 😃 😃

jezis, ten matrix je dobra kravina 😦 ..videla si to??

• no videla, s byvalym u mna v izbe na pocitaci, tusim po anglicky, takze som polovicku veci nepochopila a aj ked som to potom videla po slovensky, tak som tiez nic nepochopila 😃 😃 dvojku som zase videla po nemecky, co je este horsie ako anglictina, takze z toho som uz vobec nic nemala, ale robila som sa, ze je to super film 😃 😃
    mna moj naucil pozeravat take stare filmy, hlavne zo 70.-80.-tych rokov, Polanski, Kubrick, Hitcock (boze, jak sa to pise? 😬 🤔 ) tak to je jeho srdcovka.. a taku tu klasiku- Casablanca, Elektricka zvana tuzba, Odviate vetrom.. ty si ich videla? ja zatial nie, ale davaju ich, tak hadam sa na to niekedy odhodlam 😐

• no uz je tu drahy, nejak skoro 😃 takze dobru noc, zajtra dojdem na chvilu, teda ak nepojdem von, tak aj na cely vecer.. papa zatial 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    0903 591 415
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov