Svadba v auguste 2014

Ahojte, vytvorila som diskusiu na diskusiu :) ............ takze kludne piste, kto co uz ma, co este nie, saty, kvety, vyzdoba a pod.
Odpovedať
1
2
@lia1234 my nemame este nic..okrem idei ze to asi bude v auguste :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja mam termin 2.8.2O14...a mam rezerve...salu,skupinu, kameramana,fotografku, kadernicku-kozmeticku....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my tiez 02.08.2014, zatial mame len salu, ubytovanie pre hosti a kolace :-) ...
Odpovedať
ahojte! my mame 19.7. a zatial rezerve na salu, hudbu, foto - kamera a vyzdoba :)
Odpovedať
@sissinka1 Ja som ta tom rovnako :D
Odpovedať
@romanaveronika aj to sa este uvazuje ci to nebude v septembri...proste pohodicka :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte pridávam sa k Vám :-) napíšem čo nemáme toho je menej : oblek,topánky,šaty,koláče,menu,kvety,organistu a alkohol :-) a ešte nemáme náboženské náuky- stretnutia to až v máji 2014 máme riešiť :-) inak všetko je
Odpovedať
@sissinka1 :D my sme asi na rovnakej vlne...september máme aj my v pláne, takže časuuuu a času :D
Odpovedať
ahojte... my máme termín 23.8.... :) máme už zaplatené zálohy za sálu, hudbu, kameramana a fotografa... ostatné plánujem riešiť až na budúci rok... :D zatiaľ tu budem zbierať inšpirácie... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mile damy,ktora este nema zabezpecenu hudbu a veci s tym suvisiace,davam Vam do pozornosti,ze kapela FANTOM je tu pre Vas 8-)
Odpovedať
my mame svadbu 30.8. a rezervovanu mame salu,hudbu, kameramana takisto mam uz aj predstavu o vyzdobe,kedze si budem robit sama,tak si pomaly zhanam vecicky a zacinam robit nejake drobnosti (pierka, pozvanky..), pretoze tento rok do svadby to budem mat riadne hekticke a tak aby som na nic nezabudla :)
Odpovedať
@romanaveronika ja by som chcela do konca roka mat vyrieseny kostol, hostinu a predmanzelsku nauku...ostatne pocas roka...ako my planujeme len do 30 ludi cize vela toho riesit nebude treba :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Žienky, ponúkam moje fotografické služby. Som vyštudovaná fotografka z Bratislavy, prídem kamkoľvek. Ak si ma zarezervujete v ešte v tomto roku máte u mňa 20% zľavu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
***DUO AXIS - party music ***DUO :-) :-) - kompromis medzi veľkou kapelou a DJ-om pre Vás Ponúkame hudobnú produkciu pre rok 2014 *** klasické bežné svadby vrámci celej SR *** medzi regionálne svadby (ak Váš snúbenec/snúbenica pochádza z inej oblasti SK ako Vy... prípadne budete mať na svadbe maďarsky, česky hovoriacich hostí...alebo zahraničia) ***bohatý REPERTOÁR : domáci, zahraničný, český, maďarský(len v prípade potreby ) od oldies cez rôzne štýly až po hity 2013 ***ľudovky z celej SK, Repete ***VYKRÚCANKA alebo REDOVY alebo MENYASSZONYTÁNC***(aj kombinovane ) ***krátke pauzy, dlhé kolá ***ZMLUVA ***príjemné ceny aj pri väčších vzdialenostiach SKÚSENOSTI Z CELEJ SR !!! viac info na našom profile Želáme pekný deň /// duo AXIS
Odpovedať
Profilova fotka
Nasa svadba je 29.Augusta 2014 a mame uz toho dost, ale stale sa mi zda ze este malo :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
My máme sálu, zajednané koláčiky, ubytko pre hostí u nás a vyzerá to, že oddnes už máme aj hudbu :) A nevieme sa rozhodnúť či chceme len foto alebo aj kameru... :( Výzdobu si budem robiť sama úplne jednoducho, zatiaľ som vo fáze naberania inšpirácií... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia243 @leonelle @slavusik491 my máme termín 23.august :D ale narodeniny mam na vase terminy svadby 2.8 :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ale inak máme sálu, hudbu, oznámenia, koláče a tortu zajednané , kroj na "redový" a to je zatim asi tak všetko... a este fotografa a kameramana....
Odpovedať
Ahojte takze my mame salu rezervovanu na september ale dj ktoreho chceme ma volne uz iba 23.8. Co poviete oplati sa to zmenit? Len v poslednych rokoch je počasie krajsie v septembri ako v auguste. :-| Baby nespoliehajte sa ze mate dost casu lebo vsetci dobry dj, kameramani, fotografi atd. sa minu . Povedzte ze august je lepšie ako september.
Odpovedať
Profilova fotka
my máme sálu (výzdoba je v cene), koláče, kostol,DJ-a, fotografa, kaderníčku,objednané šaty, ...dnes sme boli pozerať obleky, s mojimi topánkami je to des, nič čo je pekné nie je pohodlné:(
Odpovedať
Profilova fotka
snáď sa nenahneváte žienky,že trolinku odbočím ale v v auguste 2014 konkrétne 20.8.2014 budem mať presne 3 roky po svadbe a hneď by som si to zopakovala lebo to bol krásny deň veľmi slnečný a všetci sme sa super zabávali... :-) ;-) :-)
Odpovedať
@alenkamiko ahoj, aj my budeme mat svadbu v auguste, teda 30.8., a ja dufam ze bude pekne pocasie, ale nie prilis horuco... lebo to nebude moc dobre... slniecko nech svieti, aj teplucko moze byt, ale ziadne horucavy nad 25 stupnov, tiez sa spolieham na to ze v poslednych rokoch je augustove pocasie roznorode.... a vopred si nevies naplanovat ci bude pekne alebo nie |-| takze hadam bude pocasie take ake chcem :-D :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte nevestičky, my máme kameraman, fotograf, kostol-nauka, sala hudba kadernička kozmeticka ....a take prkotinky ako topanky ozdoby a ale šaty ešte NIE a už občas vyšilujem :D ja len dufam že 9.8 bude slnečný deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
@donna90 aj ja dúfam že 9.8.. bude pekné počasíčko :-) Zatiaľ sme vybavili sálu, kameramana, fotografa, DJ-a a šaty. Ubytko pre hostí je v procese riešenia. A dúfam že mám aj kvetinovú výzdobu, to ešte musím doriešiť s kamarátkou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som moje milé asi troška pozadu. Mám vybratý dátum a z časti aj kto mi ušije šaty, mám vybraté farby na výzdobu a výzdobu mám v pláne si robiť sama, takže si kukám čo najvýhodnejšie ponuky dekorácii. To je všetko, podľa mňa mám ešte dosť času, ale asi iba podľa mňa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte my mame svadbu 30.8 strasne sa tesim je to na nase 7 vyrocie a mame zajednanu radnicu,salu,Dj,kolace,tortu,kadernicka- make- up,saty a ostatne budeme riesit az neskor nakolko mame doma 2 rocneho skriatka :-D
Odpovedať
ahojte :-) na prípravách pracujeme necelý mesiac a máme reštauráciu, ubytko pre hostí, kostol, fotografa a DJ, vizážistku, ktorá spraví aj vlásky, vybraté oznámenia, kytičku.. takže základ by bol. aktuálne sa chystám na šaty a nájsť oblek pre budúceho ženícha :-) keď sme porovnali ceny, tak sa viac oplatí kúpiť nový. Hostí bude cca 40 ks, takže pomaličky všetko stíhame ;-) a náš dátum je 23.03.14
Odpovedať
oprava 23.08.2014 :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?