Svadba v Dunajskej Strede 2010. Ste tu niekto?

Profilova fotka
ste tu niekto ktorá bude mať svadbu v Dunajskej Strede v roku 2010 :-) ?
Odpovedať
1
2
5
Hello pancsi :-) . Ja sa hlasim :-) . My budeme mat svadbu 31. jula 2010 v kostole v Dunajskej Strede :-). Ako vidim vy budete mat skor ;-) . Co vsetko uz mate zarezervovane? Inac na zaklade fotky ta z videnia asi poznam :-)...nechodila si nahodou do gymnazia v DS? PS: interna posta-n irogathatunk amugy magyarul is ;-)
Odpovedať
cau my tiez budeme mat svadbu v kostole v DS 24.7.2010
Odpovedať
PS oke irhattok magyarul is :)
Odpovedať
Ahoj lyany :-) . Super, ze aj vy budete mat svadbu v DS a este k tomu tyzden pred nami :-) :-) :-). Mozeme sa spolu pripravovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
erika29: szia :-) som rada že sa už niekto prihlásil :-) už vlastne máme miestnosť, šaty, kameramana, fotografa, hudbu..ešte farár nepovedal o koľkej by sme obrad..aj vy idete na "školenie?" nechodila som do gymka ale na OA do VM.. lyany: internán írjunk inkább magyarul :-) a vy ste na tom ako s vybavovačkami? :-)
Odpovedať
Szia pancsi :-). Tak si ta asi s niekym mylim, kto chodil do gympla ;-). My uz mame tiez miestnost, kameramana, fotografa, starejsieho a aj termin v kostole :-) . Budeme tiez chodit na skolenie...podrobnosti ti napisem cez internu postu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
BUEK :-)
Odpovedať
:-) :-) :-) Dakujem ;-) . Aj ja prajem vsetko dobre do noveho roka :-) . Bude to pre nas vynimocny rok :-)
Odpovedať
ahojte, tiez Vam prajem stastny a uspesny novy rok 2010. BÚÉK :)
Odpovedať
Profilova fotka
teraz v sobotu budeme mať zásnuby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja budem mať svadbu tohto roku a bývam vedľa DS :-)
Odpovedať
Hello kiskifli20 :-). Vitam ta medzi nami :-). Super, ze aj vy budete mat svadbu v DS :-) . Co vsetko uz mate zarezervovane? Hello pancsi :-) . Super :-) :-) :-) ...gratulujem. My sme mali oficialne zasnuby cez sviatky 26.12.2009 :-) . Bolo to super. Takze uz aj ja nosim obrucku :-) . Ozaj uz ste boli za knazom? My sme boli, ale akurat tam nebol knaz a sekretarka nam dala mobilne cislo kaplana, s tym, ze mu mame niekedy zavolat a dohodnut sa na termine, ze kedy budeme chodit na tu pripravku. Zatial sme mu este nevolali.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kiskifli20: ahoj ? :-) som rada že si sa k nám pridala aj ty :-) čo všetko už máte vybavené? :-) erika29: szia :-) takže sme na tom už dobre :-)) boli sme u knaza..a boli sme aj na školení :-) teraz hlavne prebral s nami len tie administratívne vecii..bolo nás 8:-) zasa v sobotu budeme mať, uvidíme čo bude teraz :-)
Odpovedať
Fuuuha :-) ...super ;-) ...a kolko hodin trva take skolenie?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte my už máme miesto samozrejme :) DJ,foto, video,družbu,svadobné auto, svadobné šaty v sobotu:) a potom také menšie veci:) buduci týžden budem ist po kaplanovi, chcem aj to už vybavit, školenie sú v sobotu? to bude dobre ak tedy.
Odpovedať
Profilova fotka
školenia sú podľa mňa podľa dohody...nám navrhol sobotu 11.00 hod..asi hodinku sme tam boli :-) aj stačilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby! Aj my budeme mať svadbu v tomto roku ( 11.sept. ) vedľa DS, v Malých Dvorníkoch :-) Ten kultúrny dom a park okolo neho je prekrásný... Chvala Bohu už skoro všetko máme zarezervované...už len na kapele rozmýšlame. Nepoznáte náhodou Music for you band ( Urogi Laci ) ? ďakujeeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ancsikea :-) som rada že si sa k nám pridala :-) kultúrny dom v Malých Dvorníkoch je pekný, nový, veľký :-) aj my tam budeme mať svadbu :-) Urogi Laci je mi známy..myslím že sú dobrí :-) my budeme mať z Gabčíkova Kiss&Kiss, otec a syn, a sú fakt výborný :-) a čo všetko máte, a čo ešte chýba?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj pancsi :-) jeej to som rada, že aj vy tam budete mať svadbu. Aj ja si myslím, že je tam krásne dokonca úžasne :-) Akurát utorok som volala na obecný úrad, aby mi poslali šek na zálohu. Obrad budeme mať v Trsticiach, keďže ja pochádzam z tade :-) A kedy budete mať vlastne svadbu? Šaty už máš vybraté a z kade budú? My už máme fotografa ( Reni Horváth z Vozokan, super baba a robí naozaj pekné a štýlové fotky, nie také typické :-) ), starejším bude Dodi Menyhárt, videós bude zo Žihariec a variť nám bude Norbi Farkas a jeho tím. Kompletnú výzdobu bude robiť firma mojej maminky:-)...robím troška reklamy :-) ... Luxdekor keby ste mali záujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my budeme mať Dodiho :-) a Norbi ktorý Vám varí je z Ohrád? lebo keď áno, aj my budeme mať jeho :-) nám sa už blíži termín, 24.apríla :-) už sa teším :-) šaty budem mať z Mercedes salonu z DS... tak Tvoja mamička je šikovná :-) my už máme zarezervovanú kamošku...ona nám bude robiť výzdobu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
To je dobreeee...aký je svet malý :-) áno, Norbi je z Ohrád...už sme s ním a s jeho kolegami párkrát spolupracovali :-) ... Aj ja budem mať šaty z Mercede salónu :-) :-) :-) ...ktorý model si si vybrala? Mne sa strašne páčia šaty od Blue by Enzoani Biora a nové šaty od Benjamin Roberts :-) Nevieš, ako je to v Dvorníkoch...je tam dostatok pohárov a tanierov?...a v akom sú stave? Budete mať prenajeté aj izby v podkroví?
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja budem mať šaty Blue by Enzoani, ale model Ashford :-) Ja si myslím, že sú Dvorníky pripravené aj na väčšie svadby..čo som videla boli pekné biele...koľko Vás asi bude? :-) to som ani nevedele že sa dajú tam prenajať izby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nás tam bude asi 120, a Vás? Prenájom jednej izby stojí cca 17 eur na noc...si myslím, že tá cena je veľmi prijateľná :-) Moju maminu stresuje len kuchyna...že je maličká a hento-toto...ale dúfam, že Norbi napriek tomu uvarí nám chutné jedlo :-)
Odpovedať
Ahoj ancsokae :-) . Tiez ta tu vitam. Aj my budeme mat svadbu v kulturnom dome v Malych dvornikoch :-). Termin mame 31.jula 2010 :-).
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj erika :-) Supeer, to som rada, že aj vy tam budete mať svadbu :-) :-) :-) Ako ste na tom s prípravami? :-)
Odpovedať
My mame zajednany termin obradu v kostole v DS:-) , starejsieho z Komarna, lebo Dodi uz nemal volny termin. Fotografa a kameramana (Bertok), kucharov a soferov ;-) . Tiez este nemame hudobnikov. Co si spominala v niektorej sprave vyssie - For you skupinu - oni su velmi dobry. V lete sme boli na svadbe, kde hrali oni a bolo super :-) . Nas bude cca.70 max 80.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) nás bude okolo 120 :-) už sa to veľmi blíži:-) ancsikae: povedz mamine že nech sa nestresuje kvôli kuchyni, Norbi to zvládne určite na 100 % :-) to sú fakt dobré ceny az izby.. erika29: už ste boli na školení? :-)
Odpovedať
Ahoj pancsi :-) . Ty budes z nas prva nevesta :-) :-) :-) . Uz sa to fakt velmi blizi :-) . Na skoleni sme este neboli, lebo moj snubenec sa este uci na skusky a dohodli sme sa, ze az po nich zavolame panovi fararovi, aby sme si dohodli termin. Vy uz mate vsetky skolenia za sebou? Dnes som bola na svadobnom veltrhu v Bratislave :-) :-) :-) . Bolo super :-) .Kupila som si podvazok :-), krasne manzetove gombiky pre snubenca a este par dekoracnych veci :-) . Boli ste niektora?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte čajočky:) no kulturny dom v Malých Dvorníkoch je velmi dobrom stave, aj kuchyna:) maju tam vela pohárov a tanierov. :) ja bývam tam:) vlani som bola trikrát tam na svadbe:) všetko dobre bolo. aj ja budem mat saty Z Gabriela Mercedes. Ja som vybrala model La Sposa Leganes a je krémové velmi pekné:) my budeme ist teraz v sobotu k farárovi do Vrakuna, uz som zvedavá ze aká bude prvá hodinka hehe erika nestihli sme svadobný veltrh ..... včera som pracovala a dnes už nemali sme čas:( :-( bolo tam vela ludí? fotky nespravila si? som zvedavá na to...
Odpovedať
Ahoj kiskifli, Skoda, ze si to nestihla. Bolo tam strasne vela ludi. My sme isli hned rano...o 10.00 sme tam uz boli a odchadzali sme odtial az o 15.30. Velmi rychlo tam ubehol cas, lebo bolo vela vystavitelov. Poslala som ti mail s fotkami ;-) , tak si to potom kukni ked budes mat cas :-) .
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?