Svadba v júni 2008

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte kocky, uz dlho cakam, kedy sa otvorii tato tema na tento termiin, tak Vas srdecne viitam a zelam krasne svadobne pripravy , aby sme boli tie najkrasnejsie na svete pre tych nasich vyvolenych :-)
Odpovedať
baby občiansky vám spravia na počkanie? alebo až za pár dní?
Odpovedať
suzi otvorím si fotku v Malovanie a tam je ikona A. pomocou toho.
Odpovedať
suzi81 daj potom prosim vediet ako si pochodila my sme taki rozlietani, ze ani jeden nie je v mieste bydliska:-(
Odpovedať
Profilova fotka
Aha, to by som musela pisat do vsetkych fotiek a pridat to este raz, ze? Hmm, to je narocne, tak asi budem radsej bez toho :-(
Odpovedať
ja si ich skopírujem, zmenším a dopíšem. ;-) len to chce trochu času.
Odpovedať
ericca- OP robiana pockanie
Odpovedať
dokelu, tak to tam môžem ísť až budúcu stredu. :-|
Odpovedať
ahojte! tak uz aj my mame tu trojdnovu svadbu za sebou :) bolo fakt super! a ako vravie..uz mam pocit ze to bolo strasne davno...najviac ma potesilo pocasie - luida boli na teraske, popijalo sa bola pohodicka, ziadne nasilnosti. skoncili sme o 4tej rano. fotky doplnim neskor, lebo tie kreativne sme fotili len vcera a tie ostatne este musi kamarat spracovat. ideme teraz na par dni prec - na taku minisvadobnu cestu, takze fotky az neskor. co sa tyka OP tak tiez si ho budem vybavovat az po 1. juli...ale potom to vraj bude trvat 30 dni..ale ved to je v podstate jedno... zatial cafte a som zvedava na seagull ako to prezivala :)
Odpovedať
barbike gratulujem mojenko, hej, ubehlo to rychlo, ale to vacsinou veci, ktore za to stoja tak mavaju jednoducho len tak preletia, nechaju ten uzasne hlboky dojem a zmiznu
Odpovedať
GRATULUJEM!!! vsetkym co ste mali cez vikend svadbu. :-) barbike urcite daj aspon par fotiek, som strasne zvedava.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte tak konecne som sa sem dopracovala :-) idem vas len pozdravit, lebo mame este vela vybvovaciek, a podakovat za prijemne slova a podporu. Svadba bola skvela a sme radi, ze boli prijemne ohlasy. Viac napisem neskor a pridam aj fotecky.
Odpovedať
cafte - tak som pridala par bratovych fotiek. niektore su skutocne pekne, ani som nevedela ze som taka fotogenicka :-p asi by som si mala obcas nahodit make up, aj Misko povedal ze mi to velmi svedci ked sa namalujem 8-) seagull - Mirka - uzivaj manzela a posvadobny osial, mu sme dnes vybalovali dary a pocitali peniazky :-p dost sme boli prekvapeni aki stedri ludia boli :-o fakt som necakala ze niektori tolko daju. uz balime, lebo zajtra rano odchadzame do Portoroze v Slovinsku len tak sa 5 dni pri mori vyvalovat, pobehat na bikoch, nieco male potrekovat ale najma BYT SPOLU :) velmi sa tesim. priznam sa ze doteraz som to tak vemli neprezivala ale nejako ma zacina ten pocit "manzelky" velmi tesit. Pekny vecer prajem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
nevesticky, aj my sme mali kraasnu svadbu, sme nad mieru spokojnii, skoda ze to tak rychlo ubehlo, ale sme vdacni za ten krasny den a huraaa uz som manzelka mojho zlateho manzela hi hi :-D neskor pridam fotto.
Odpovedať
Všetkým vám gratulujem ešte raz. Máte krásne fotky. Mirka na tie tvoje čakám. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte.dnes nikto?
Odpovedať
ahoj. ja som tu.
Odpovedať
Profilova fotka
ako sa mas?uz mas obciansky?
Odpovedať
nemám, pôjdem ho vybaviť až budúci týždeň. mám sa fajn. a ty? ako sa cítiš ako manželka? podľa mňa je to skvelý pocit. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej je to krasny pocit.len mam v poslednej dobe pomenej casu.ale mne to nevadi ;-)
Odpovedať
ja mám opačný problém, mám priveľa času. :-D vždy lepšie ako málo času, ale aj toto začína liezť na nervy.
Odpovedať
juuj, mne sa to blizi, zacinam byt pekne nervozna bo aj v robote mam toho nad hlavu, tak si pripadam taka rozdvojena, zajtra idem na par hodin do prace s kolacikmi a potom skuska siat. dnes stretko s sruzbom a druzickou, davame si nacas, ale co uz, ked nestihame. Sa uz moc tesim, v sobotu sa vydavala kleopatris a bola moc moc krasna, tak som zvedava ako budem vyzerat ja :-)
Odpovedať
Mon samozrejme budeš prekrásna! :-) nestresuj, uži si to. ;-)
Odpovedať
aj ty budes krasna monuli neboj :-). My sme vydrzali do stvrtej do rana a upratovali sme asi do 6. Vsetko mi tak strasne ubehlo, ani neviem kedy a ako som stihla povedat ano. Normalne ako teraz este zberam a upratujem a archivujem vecicky zo svadby mi to dochadza strasne luto. Tak som sa na to velmi tesila a uz je po tom :-(. Ale bolo bolo to to najnadhernejsie co som kedy mohla prezit :-). Skoda Monuli, ze Ta kvoli stahovaniu nestihnem vidiet a ani Ti prist zagratulovat, to ma mrzi najviac :-( , ale vy si to urcite uzijete tak ako my sme si uzili. Taka perlicka este. Sme mali holubkov dvoch pred kostolov, ktorych sme vypustali a co urobil moj holub? no "okakal" mi ruku! tak som bola nevesta s okakanou rukou a ziadna servitka nic poruke :-D. ale bolo to asi pre stastie :-D :-D
Odpovedať
Kleo aspoň máš veselý príbeh na rozprávanie. :-D :-D :-D ale toto je fakt dobré ja idem dnes na zápočet z info (excel, word) nič neviem, bo ten náš profák nám nič poriadne nevysvetlil. :-|
Odpovedať
ja som tu akciu "holub" videla a bolo to take usmevne a myslim, ze pre stastie :-) my sme mali vcera to stretko s druzbom a najstarsou druzickou, boli tam aj nastavajuceho rodicia a chvilami to bolo tak, ze na seba kricali a hadali sa, samozrejme kvoli kravinam, najma priatelova mama je taka impulzivna a hned sa vytoci, bolo to take smiesno-smutne, az sme ich museli zastavit, ze je to predsa o nas, nasa svadba. Ale pozvnasam sa nad to a nechcem si dat pokazit posledne pripravy
Odpovedať
ahojte ako sa dnes máte? ja si idem pozriet promócie tretiakov, musíme tam s niecim pomáhat. ze s cim nam povie rektorka az na mieste.
Odpovedať
ahojte holky tak chcem vsetkym popriat vsetko dobre do Vasho spolocneho zivota :-)
Odpovedať
Halóóó je tu niekto? kam ste sa všetky stratili? :-.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak ja som sa po dlhsom case dostala na net, mame vela povinnosti, raz spime u nasich, raz u svokry :-) ale ja sa citim strasne statsna, ale nie tak, ze ten den bol najkrajsi v zivote, ale ze to bol den, ktorym vela krasneho zacina, idem hodit par foteciek na net
Odpovedať
konečne si sa ozvala! :-) :-) :-) som si myslela, že si sa stratila :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?