Svadba v júni 2008
- Sponzor fóra
ahojte!
tak uz aj my mame tu trojdnovu svadbu za sebou
bolo fakt super! a ako vravie..uz mam pocit ze to bolo strasne davno...najviac ma potesilo pocasie - luida boli na teraske, popijalo sa bola pohodicka, ziadne nasilnosti. skoncili sme o 4tej rano.
fotky doplnim neskor, lebo tie kreativne sme fotili len vcera a tie ostatne este musi kamarat spracovat. ideme teraz na par dni prec - na taku minisvadobnu cestu, takze fotky az neskor.
co sa tyka OP tak tiez si ho budem vybavovat az po 1. juli...ale potom to vraj bude trvat 30 dni..ale ved to je v podstate jedno...
zatial cafte a som zvedava na seagull ako to prezivala23. jún 2008cafte - tak som pridala par bratovych fotiek. niektore su skutocne pekne, ani som nevedela ze som taka fotogenicka
asi by som si mala obcas nahodit make up, aj Misko povedal ze mi to velmi svedci ked sa namalujem
seagull - Mirka - uzivaj manzela a posvadobny osial, mu sme dnes vybalovali dary a pocitali peniazkydost sme boli prekvapeni aki stedri ludia boli
fakt som necakala ze niektori tolko daju. uz balime, lebo zajtra rano odchadzame do Portoroze v Slovinsku len tak sa 5 dni pri mori vyvalovat, pobehat na bikoch, nieco male potrekovat ale najma BYT SPOLU
velmi sa tesim. priznam sa ze doteraz som to tak vemli neprezivala ale nejako ma zacina ten pocit "manzelky" velmi tesit.
Pekny vecer prajem.23. jún 2008- Sponzor fóra
juuj, mne sa to blizi, zacinam byt pekne nervozna bo aj v robote mam toho nad hlavu, tak si pripadam taka rozdvojena, zajtra idem na par hodin do prace s kolacikmi a potom skuska siat. dnes stretko s sruzbom a druzickou, davame si nacas, ale co uz, ked nestihame.
Sa uz moc tesim, v sobotu sa vydavala kleopatris a bola moc moc krasna, tak som zvedava ako budem vyzerat ja24. jún 2008aj ty budes krasna monuli neboj
. My sme vydrzali do stvrtej do rana a upratovali sme asi do 6. Vsetko mi tak strasne ubehlo, ani neviem kedy a ako som stihla povedat ano. Normalne ako teraz este zberam a upratujem a archivujem vecicky zo svadby mi to dochadza strasne luto. Tak som sa na to velmi tesila a uz je po tom
. Ale bolo bolo to to najnadhernejsie co som kedy mohla prezit
. Skoda Monuli, ze Ta kvoli stahovaniu nestihnem vidiet a ani Ti prist zagratulovat, to ma mrzi najviac
, ale vy si to urcite uzijete tak ako my sme si uzili.
Taka perlicka este. Sme mali holubkov dvoch pred kostolov, ktorych sme vypustali a co urobil moj holub? no "okakal" mi ruku! tak som bola nevesta s okakanou rukou a ziadna servitka nic poruke. ale bolo to asi pre stastie
24. jún 2008ja som tu akciu "holub" videla a bolo to take usmevne a myslim, ze pre stastie
my sme mali vcera to stretko s druzbom a najstarsou druzickou, boli tam aj nastavajuceho rodicia a chvilami to bolo tak, ze na seba kricali a hadali sa, samozrejme kvoli kravinam, najma priatelova mama je taka impulzivna a hned sa vytoci, bolo to take smiesno-smutne, az sme ich museli zastavit, ze je to predsa o nas, nasa svadba. Ale pozvnasam sa nad to a nechcem si dat pokazit posledne pripravy25. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
baby občiansky vám spravia na počkanie? alebo až za pár dní?