Svadba v máji 2007. Kto má vtedy svadbu?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte babenky :-D aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-) Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu? Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
Odpovedať
no bolo by to pohodlne ist naboso.... :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ani mi nevrav, ja som uvazovala o balerinkach, lenze potrebujem nejake vyssie topanky ... tie uz mam kupene aj s gelovymi vlozkami.
Odpovedať
ozaj aj ja musim kupit vlozky.... ;-) aj ja radsej balerinky....ale vo vyssich aj krajsie chodis,,,sa sustredis :-D :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
idem co to zahryznut
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
dani ja som tiez mala dost problem kupit na promocie pancuchy bez spice.. horor fakt :-| a neboli ani samodrziace nakoniec... ale do sandalok by som ja dala asi telove. lucu mas rozkosne satocky :-D gelove vlozky treba aj mne veru..
Odpovedať
dani - ja budem mat telove ;-)...ale mam kupene aj cierne :-D a aj biele, ale tie uz som zavrhla...aj saty mam kreove, takze telove ;-) luci - kraaaasne su x-) ...a teda aj ja hlasujem za tie ponozky :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
ja mam uzavrete topanky, ale nasla som pancusky kremovej farby presne takej istej farby ako su moje saty.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si v pohode kupim aj biele pancuchy.. aj tak mali iba malo DEN, takze to ani nebude vidiet...akej su farby. Aj tak budu pod satami :-D
Odpovedať
a ked sa "nastvem" dam si ponozky aj ja :-D
Odpovedať
Profilova fotka
julova a najlepsie bude ked si das obe ponozky lave :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
mne sa uz parkrat snivalo, ze som si dala kazdu topanku inu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sampo, to sa da zakryt .. ale mne sa snivalo, ze kostol sa prerabal ... vsade malta, vrtanie a my sme tam mali svadbu, na robotnikoch som kricali nech nevrtaju, lebo ja sa chcme vydat, ... dalej v svadobnom aute uz nebolo miesto tak som musela ist peso a ked som prisla na hostinu tak to bolo v nejakej kolibe, vsetci jedli parky s horcicou a ja som bola len v spodnom pradle a s padajucim ucesom ... krasny sen plny neopakovatelnych zazitkov :-)
Odpovedať
ja uz radsej nesnivam :-D...juju...ale nervicky uz pomaly pracuju...uz zistuju, ze je TO "za rohom" :-D
Odpovedať
KONEČNE mam doma internet! To uz tu budem častejšie! Ale keď čítam, čo všetko máte, tak ma chytajú stresy, lebo ja nemám ešte ani oznámenia! ]-( Teda mala by som, keby mi môj návrh poriadne nezbabrali a nenahodili si na to 2-násobnú cenu, ako sme sa dohodli.
Odpovedať
halooo :-)
Odpovedať
co sa staloooo? :-D
Odpovedať
no konecne sme sa tu stretli.... :-D :-D
Odpovedať
:-D...ja chcem oznamkoooo! :-D
Odpovedať
:-N :-N sa chistam v najblizsej dobe na postu :-D :-D ,,,,nebooooooj......
Odpovedať
no...ved preto :-D...krasne satocky mas...a aj ponozky :-D...a tie budes mat ako popolnocne, v ktorych si na fotke? ;-)
Odpovedať
neviem este ale boli pohodlne....a co povies na svadobne teraz neviem ci neboli tie predtým krajsie ]-(
Odpovedať
nevymyslaj, lebo sa z toho zblaznis :-)...tieto sa mi velmi pacia ;-)...skoooda, ze nemas v nich foto..ale budes kocka v hocijakych! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mam v nich foto ;-)
Odpovedať
dani tak to sa podobne aj mne sniva stale o nejakých iných xlapoch..... :-D :-D :-D
Odpovedať
dani :-D :-D no a 5.5. doodolavas a povies ANO :-D :-D luc - ale nie v albume ]-( :-D sup sup :-D
Odpovedať
tak len na chvilu....uuuuz :-D
Odpovedať
este mi ich musia popustit aby boli po zem... :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?