Ahojte babenky :-D
aprilovky sa nam uz skoncili,tak nech pribudnu dalsie,a to tie kde patrim aj ja ;-)
Svadba bude v maji 2007 pravdepodobne 6.maja,tak kto ma este vtedy svadbu?
Co uz mate zaistene?,alebo si myslite ze je este cas? ;-)
no ja som tiez na ne zvedava, aj ked asi nebude vela takych, co by sa mi pacili, ako sa poznam :-N
ja som si teda tu svadbu az tak nejako neuvedomovala, ale vraj bolo super (si pozriem na videu) ;-) vobec mi to nedochadzalo, nepamatam ani ako som k oltaru dosla v tom strese :-N
Jaj, tu v BB Je nádherná búrka.....len keby moj nastávajúci bol pri mne, |-| fnuk. Musí byt v práci až do zajtra. Babenky, čo porábate dnes večer? Budete sa duchaplne venovať svojím drahým polovičkám?
sampo, to si nevšímaj...ja som si práveže veľmi dobre uvedomovala, ako kráčam k oltáru, lebo kantor nám 10 minút meškal, tak sme čakali vo dverách ako štyri bambusy.a môj tatko keď začne potiť a k tomu sa pridá môj manžel, tak sme sa tam šúlali, že sa ľudia obzerali, že čo robíme :-D :-D :-D
ja som si ten deň dosť vychutnávala :-) :-)
Fomarik - aj moj Petulo je este dnes vpraci...ale ako som zhanala korzet, tak som aj okolo neho isla, tak som mu bola aspon zamavat :-D...ale inak pride az neskoro...okolo 21.45 a to ja uz asi budem spat...
ale od zajtra uz mame obaja volno..
janino no my sme to mali zase opacne, my sme meskali 10 minut :-) lebo drahy meskal na odobierku, kamarati (co ma akoze mali hladat) minuli odbocku k nam :-) ale velmi dobre si pamatam, ako sa mi nevosla oblatka do ust :-D a ako mi farar asi 6x stupil na saty, ked sme vychadzali :-) ja som vlastne stale zakopavala o tie saty a kadekto mi po nich stupal a pri tancovani som vobec nemohla cuvat, lebo by som spadla :-N
rano strasne prsalo, ale ako zazrak - ked sme sli do kostola dokonca aj chodniky vyschli :-)
jaj sampo, tak to si mala perne...my sme mali bez príjmania, lebo drahý má iba krst. cúvať som ani ja necúvala :-D :-D :-D aj tak sa mi šaty na dvoch miestach roztrhli a zaplatila som v pondelok krásnu pokutu ]-(
Sampo, tak to ste si užili teda zábavy. Ja mám strach, že v kostole budeme riadne trapošiť.
Julova- v sobotu budem na teba mysliet...budem sice akurat po nocnej, ale urcite tá myslienka k tebe doletí.
Janino - to s tým potením...... to tiež poteší...aspon ste to mali spestrené
my sme totiž vôbec nevedeli, ako ten obrad bude prebiehať....ale trapas okrem toho, že ma farár upozornil, že nemám polovičku osloviť v kostole Pali :-D :-D :-D ....a ja som to i tak urobila, nebol žiaden 8-)
Fomarik - dakujem - urcite tu myslienku ucitim ;-)...
Janinko :-D :-D :-D...no podareni ste :-)...esteze mi nebudeme vraviet slub s oslovenim, lebo zarucene by to bolo oslovenie ušiplesk :-D :-D :-D
ale samozrejme...od zajtra si užívajte babenky 12.-tky a veľmi sa tešte, lebo je to super deň....v ten deň sme všetky za hviezdy :-) :-)
budem na vás tak moc mysleť...jooj x-) x-) x-)
my sme sa len usmievali a každý sa čudoval, že akí sme uvoľnený...ale veď sme to chceli, tak prečo s stresovať. :-D
počkaj ako sa vám bude štikútať :-D :-D :-D
Jani :-D :-D...a co tam po stikutani, ja len dufam, ze oddavajuci/ca nebude mat nejaky priserny parfem, aby sme neblinkali :-D :-D...a uz som dokoncila darceky pre hosti,idem dat do albumu a auz sme dostali aj jeden darcek svadobny :-)..hodiny...aj to tam dam :-)
idem pozrieť. my sme našťastie dostali len pár darov, aj to bolo znesiteľné :-N =-) potom si spravím asi posvadobný album a dám to tam :-)
no idem pozerať ;-)
tie darčeky sú super, bude to mať úspech...chlapi to u nás hneď pojedli a ženy si brali domov....ja som to mala s menom :-)
a ruská vodka? to musí byť sila.... :-D :-D aj my sme dostali hodiny...kam si ich dáte?
my sme dostali hlavne peniazky...basnicka na pozvanke ku stolu zabrala :-D
no ja som nestikutala len mi vynechaval hlas pri slube atd. ;-)
a dajte si pozor pri unose, aby ste si to potom neodlezali jak ja :-) keby ste videli ake cierne saty boli tie moje svadobne po unose...fuha, som sa bala ze draheho vyhodia zo salonu vcera ako ich vracal :-)
asi az do noveho bytiku do obyvacky :-)..este neviem...tu by nam ladili asi tak na chodbe nad vchodovymi dverami...ale tikaju dost, tak to chce vacsi byt...lebo tu by som sa pri tom tikote nevyspala :-D...aj tie co mame v kuchyni su len pre paradu,...museli sme na moj protest vybrat baterku von, lebo som ich pocula tikat aj cez zatvorene dvere :-D...no co uz...ušiak ma uši velke a je hluchy ako pen a ja naopak..vzajomne sa doplname :-D
a ta vodka je super...a ked je tak faaajne v mrazaku a je taka ako gel - no lahoda, taky chutovkovy stamprlik :-)...bude na "krstiny" ;-)
ajoj dani....mne práveže hovorili, že som ich doniesla čisté....lebo som ich furt dvíhala, aby sa nezamazali 8-(
našťastie únos u nás nebol a tiež väčšina ľudí dala na náš názor, nech nám dajú peniažky.ale to vieš, niektorí sú zarytí a tým nevyvrátiš názor, že sa to nepatrí ]-(
my sme v podstate aj tak nechceli nic...a su aj taki, co povedia, ze peniaze su neosobne a ze mame mat nieco na pamiatku...takze od rodicov budu korunky a mozno este od niekoho, ale nejake darceky sme si uz povedali...tak snad budu podla nasho vkusu a vsetky zuzitkujeme :-)
bleh...mna asi nie...dostali sme len par darov inych ako peniaze a aj to nam trochu viac este obmedzilo pohyb uz aj tak v zapratanej izbe :-( ...ale zase nic vyslovene nepotrebne sme nedostali :-)
ajoj luc... ;-)
viete, to je tak, keď sa niekto neopýta :-) takže ďalšia krabica do skrinky....ja zas nemám silu dať to ďalej...ani najväčšiemu nepriateľovi by som to nespravila :-D :-D :-D