Svadba v oktobri 2007. Začali ste už vybavovať?

16. jan 201627280
  • Nastastie sa my fotime v atelieri, ale chcela som mat par fotiek aj vonku...Clovek si ale asi nevyberie, sice ma to mrzi, ale co uz.

• no praveze ja nemam ani atelier tak si asi booknem divadlo. 😬 aj ked sa mi moc nepacia fotky s divadla ale neva hadam sa podari aj nieco vonku nafotit

• My sme fotografa zajednali len tuto sobotu, nastastie oktober nie je taky napratany ako letne mesiace, tak nam to s nim vyslo, robi perfektne fotky - nadherne pozy a dobre svetlo, hrozne sme prave toho chceli, aj ked je drahy. A kadernicku a kozmeticku som tiez obtelefonovala len vcera🙂 Ta vizazistka by mala byt profesionalka, tak hadam ked sa na mna pozrie, bude vediet, co by mi pristalo. O foteni v divadle som este nepocula. To sa da?

• Sponzor fóra
  • no da sa ale uvidim ked prideme domov ze ako bude.v piatok uz budeme doma tak sa zacne kolotoc vybavovaciek 😬

• dadaga - dakujem za privitanie 🙂. Baby mi mame fotenie len vonku, myslite ze je to velke riziko? Treba nieco objednavat?

• folk ja tiez nemam este nic zajednane ale ked som si pozrela na nete predpoved tak si idem aj rezervovat kabatik a aj asi nieco na fotenie 😃 😃

• folk_mony
    nemas za co... aj ja mam fotenie len vonku, tak sa modlime aby svietilo slniecko...aspon od desiatej do piatej...xixi a potom uz moze prsat...xixi...
    za atelier chcu tu 3 litre na hodinu a co kradneme?

• babenky prave som hladala na internete pocasie a nevyzera to tak zle
    Sobota
    20. 10. Polojasno 16 °C/4 °C v nedelu je uz dazd, tak dufajme ze sa to neposunie 🙂
    A este ak nemate nic rezervovane lov a dadaga, tak vam mozem poradit, ze ja som si davala robit kyticu nakoniec v Botanickej v BA a tam povedali ze ak pride nevesta zaplati pri vstupe 600 sk a moze sa fotit v sklenikoch, kde neprsi... takze mozno aj u vas nieco take je....

• folk_mony tak to mas skvele, botanicka v BA je krasna, u nas take nic nie je....len park...ale zase su tak aj kryte mieste, v pripade dazda, no snad prsat nebude...sak sme objednali slniecko...xixi... a aj tych 16. stupnov dajako prezijeme.

• ano 16 bez dazda je super 🙂))))

• ahojte. Pozerali ste uz niektora pocasie na 13.10? Lebo u nas na Liptove hlasia dazd a okolo 8 stupnov. Zatial tomu neverim.

• hm snad bude hriat dobry pocit...? xixi... ked pocasie nie?

• Ahojte kočky, volám sa Hana a svadbu som mala teraz cez víkend - 6. 10. 2007 a chcem Vám tu napísať pár rád z mojej čerstvej skúsenosti. Určite si nezabudnite objednať kabátik pretože ja som ho nemala (v mojom svadobnom salóne boli všetky objednané a na fotkách som chcela byť kočka), no zima mi bola taká, že som cítila, ako mi vlasy rastú.. Pochádzam z Beckova a fotili sme sa v parku a na hrade, kde svietilo slniečko, no bola taká zima, že ešte teraz kýcham ako šteňa 🙂. Na 13. 10. a aj na 20. 10. hlásia pekné počasie, no určite bude zima aj keď bude slniečko svietiť a na to pamätajte. Pre prípad dažďa sme mali objednané a múzeum a nakoniec sme sa fotili aj tam.. Trvalo to síce 2,5 hod. no stálo to za to 🙂! Nikým sa nenechajte odradiť od fotografovania, sú to vaše fotografie a budú to vaše spomienky. Keď sme prišli z úradu, mali sme prípitok, svadobnú polievku, manželské kolo - otvorili sme parket a hneď o pol 4 utekali von, pretože je veľmi skoro tma a naháňali sme slniečko 🙂. Ak by ste čokoľvek potrebovali, kľudne napíšte, veľmi rada vám pomôžem ak budem môcť 🙂! Hana

• selinnka: ako to bude vyzerat ked budem mat kabatik a rukavicky? Vzdat sa niektoreho?

• selinka takze ty si jedna z tych ktore to uz maju za sebou
    blahozelame a prajeme Vam do spolocneho zivota len a len to najlepsie a hlavne vela lasky a deti 😵 😵
    tak co oktobrovky nejako to tu viazne 😃 😃 trinsatky stresujete? 😃 😃

• Sponzor fóra
  • Lov čo myslíš stresujem??? 😃 😎 😃

• no leni neviem 😃 😃

• leni ja som vcera sla spat o 2 hej rano ale to je z tohoze uz ideme prec a sa asi neviem dockat 😃 😃 😃
    len neviem ako sa zbalime do auta lebo uz teraz mame plny kufot a to este tam musim natrepat batozinu svagrovu a sestrinu a este aj kavovar 😬 😬 boze len uz nech sme doma to bude potom stres a panika 😃

• dadaga, pocasie si bohuzial nevyberieme, aj v juli ked som bola u nasich na Slovensku, tak par dni sme aj kurili a prsalo. Na druhej strane 30 stupnov tiez nic moc. My to budeme mat z limuziny do limuziny, tak mi to az tak nebude vadit, aj ked sme sa chceli fotit aj vonku. Nas budu 4 pozy (z kazdej po niekolko fotiek roznej velkosti) stat 400 dolarov, co povies na toto? 😛

• my sa nejdeme fotit v atelieri, ale ak bude aspon kusok pekne tak okolo hotela, je tam velmi pekne horske prostredie s jazierkom, ale ani v hoteli to nieje na zahodenie. 😉
    lenni26 oni sa hadam zblaznili pytat tolko za fotky.

• Ahojte babulky,
    všetkým Vám držím palce a hlavne nenechajte sa stresovať 🙂 Užívajte si to, čo sa má stať sa aj stane. Tá sobota tak rýchlo ubehne, 😴 že sa ani nenazdáte. Ja mám od svadby pár dní a mám pocit, že to bolo hrozne dávno. A ak Vám môžem poradiť zoberte si so sebou aj kabátiky prípadne kožúšky pretože aj nám svietilo pri fotení slniečko ale bolo už aj tak chladno. 😉
    Takže ešte raz držím palce a hlavne si ten deň pekne užite 😃 Je to iba Váš deň a je naozaj krásny.

• enni26 ...hm tak vela?

• caute babenky... normalne som na moju svadbu aj zabudla... nie nie nebojte sa nesiblo mi....iba som zistila,ze som tehotna..... tak strasne sa tesim 🙂 ....ze mi je svadba ukradnuta... xixi ...to je dobra rada nad zlato...ked mate pocit, ze neviete co od stresov...myslite na nieco uplne ine... tak ako ja...xixi..drzim palceky...

• Ahojte kočky,
    dadaga v prvom rade ti chcem z celého srdca pogratulovať k tejto fantastickej novinke a ani sa ti nečudujem, že si na svadbu zabudla 🙂! Ďakujem LOVACKE za prianie, si zlatá 😉. ADUPAL - vynechala by som na tvojom mieste rukavičky, pretože keď budeš mať kabátik, sú ti zbytočné, no podľa gustu, žiaden dišputát 😃.
    Dnes som pozerala Dr. Iľka - podľa ktorého som sa minulý týždeň aj ja zariaďovala a vyšlo mu to, a cez víkend nemá byť nejak krásne počasie (prehánky na niektorých miestach doobeda - východ, na západe niekedy vo večerných hodinách - čo je podľa mňa super, no má byť len do 15C, čo je sila. My sme mali teraz v sobotu cez fotenie 16C (to viem podľa teplomeru na aute) a bola mi nenormálna zima, asi všetko mi stalo..
    Myslite pozitívne, tešte sa a užívajte si každučkú chvíľočku, prípravy a svadba je to to najkrajšie 🙂.
    A hlavne, nenechajte si nikým a ničím pokaziť Váš najkrajší deň v živote 😉!!! Hana

• jej dadaga, tak to blahozelam, to je mila sprava🙂)

baby, vyzera to na tuto sobotu dost odveci s pocasim. ochladenie, sem tam nejaky dazd, akoze super...aaale snad sa nad to budem schopna povzniest.
    niekedy mam pocit, ze uz aby bolo po tom vsetkom..ale..par dni zvladnem🙂

lenni26, a vy mate svadbu v usa?to je teda ina suma tych 400dolcov..

• selinnka, pridavam sa ku gratulaciam, nech Vam to spolu nadherne vyjde vzdy s usmevom🙂

• dakujem babenky.... normalne nekracam po zemi asi....ale mam trosku obavy, co ak mi bude zle v kostole? ved da sa to zhodit na stres...ale predsa len...

• selinnka, aj kolegynka z prace mala teraz v sobotu svadbu, sme boli pri kostole gratulovat a celkom teplo sa zdalo, no fotila sa v atelieri,tak asi z auta do auta to nebolo take hrozne...??
    a inak gratulujem nech Vam to dllllho dllllllho klape a ste stastny

• Ďakujem maycuk, si zlatá 🙂. Dadaga ak sa obávaš, aby ti nebolo v kostole zle, choď za svojou lekárkou a poraď sa s ňou. Tetaz už je toľko výrobkov na bylinnej báze, ktoré tlmia nevoľnosť, že sa nemusíš báť, že by si baby ublížila 😉. A kedy plánujete povedať novinku rodičom? Teda pokiaľ to ešte nevedia?

• hm jasne,ze nevedia....vie to iba svokruska, ta ma nacapala, ked mi bolo zle... a rodicom? hm neviem, ale urcite tak o mesiac neskorej este.... este je to moc cerstve len 6 t

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov