Svadba v októbri 2008. Nájde sa niekto?

Ahojte. nájde sa niekto aj na tento mesiac :-) ?
Odpovedať
1
2
63
:-) . Tak sme aspoň dve:). Chystáte už niečo?
Odpovedať
Piskottka aj ja mam svadbu v oktobri a dokonca ten isty den ako ty :-D
Odpovedať
Juu, konecne oktober..Pripajam sa.. :-D
Odpovedať
:-) pekne nás pribúda:)!! bona: aj my sme chceli váš dátum, no nebola voľná sála. Tak sme museli skôr ;-) . marikaa: :-) :-) :-)
Odpovedať
piskottka: my sme zasa chceli ovela skorsi datum, resp. september, ale ked sme konecne nasli miesto, ktore sa nam pacilo, v septembri mat tam svadbu este nebolo mozne, tak sme museli neskor.. :-) Ale nevadi, aspon sa nebudu topit kolace.. ;-)
Odpovedať
bona: presne tak!!! :-) Snáď nám ešte vydrží babie leto a bude fajn! :-) A čo už máte zaistené?
Odpovedať
ahojte baby!Tiez sa pridavam s datumom 4.oktobra ;-) ... a v ktorom meste do mate?
Odpovedať
Ahoj joja4. My v ZA. :-)
Odpovedať
piskottka: zatial take tie "zakladne" veci..sala, kostol, foto+video, cast hudby (cimbalovka, DJ este zhaname) a cloveka, ktory sa postara o jedlo a mozno aj vyzdobu.. :-) V dohladnejsej dobe by som si chcela vybrat saty a ostatne pride na rad az po maji..statnice maju bohuzial prednost..ale snad sa to zvladne.. :-) Vy ako? ;-) joja: my sme sice az 18.oktober, ale odpoviem aj tak..Puchov.. :-)
Odpovedať
Kocky, kdeze ste? ;-)
Odpovedať
caute, som zalahnuta s teplotami,tak preto taka pauza... My to mame v BA,ale snubenec je od Puchova ;-) . tiez mame take zakladne (zatial na 99%)-sala,kostol,fotograf,kameraman...
Odpovedať
Jujha, tak skore uzdravenie prajem.. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte, ja sa tiež hlásim s dátumom 18. október x-)
Odpovedať
Ahoj Katie :-) A dokonca PB.. :-) Kde budete mat svadbu?
Odpovedať
Ahojte kočky! Trošku som sa odmlčala, bola som v škole, mala som skúšky... ]-( bona: aj my asi tak: sála, hudba, kameraman a ostatné tiež plánujem až tak máj-jún. Tiež mám v júni štátnice!!! :-| Už aby bolo po... Končíš bc alebo mgr, ing? katie233: vitaj! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) je tu už niekto v týchto skorých ranných hodinách? ;-)
Odpovedať
Až teraz katie ;-)
Odpovedať
Halooo, nikto tu nie je??? :-)
Odpovedať
ahojte :-) ja sa tiež pridavam k vám, svadbu mam 11. okt 2008 ;-)
Odpovedať
Ahoj :-) A kde to máte?
Odpovedať
piskottka: ja sa hlasim az teraz, bola som cely den v BA, domov som dosla az tak okolo siestej, este som si rychlo zacvicila a uz mam klud.. :-D Inak ako vravis, nech uz je po tom..i ked mam taky pocit, ze ja osobne ani nebudem vediet a je to tu..semester zaciname 11.2., zapoctovy tyzden nam konci 25.4., slabe 2 mesiace.. :-| Ja (snad) skoncim ako magistra jednoodboroveho studia psychologie.. :-D A ty? ahoj martina..tak sa pomaly rozrastame.. :-)
Odpovedať
ahojte budúce nevesty ;-) tiež sa pridávam, my máme svadbu 25.10.2008 a tiež sa pridávam :-) , aj čo sa týka školy... neviem to ešte na 100%,ale štátnice budem mať tiež zrejme v júni... :-S ach nech je už aspoň august... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
dobré ránko ;-) je tu niekto? ;-(
Odpovedať
katie, akosi skoro sem chodis.. ;-) lilijana, ahoj.. :-) Aku skolu koncis? Hmm, august by uz mohol byt, ale nie tak, ze budem mat za sebou neurobenu nejaku statnicu.. :-| Ale nie, budem OPTIMISTA.. 8-)
Odpovedať
no nazdarek moja ci zistis kto som pracujeme spolu u hentona :-D
Odpovedať
happy: myslim, ze by si mala napisat, komu bola tvoja otazka smerovana.. ;-)
Odpovedať
bona: ja končím bc ošetrovateľstvo. Štátnice mám v júni, tak snáď nám ostatne ešte pár mesiacov na vychutnanie si svadobných príprav. ;-) Máš už vyhliadnuté nejaké šatiky??
Odpovedať
piskottka: ale jasne, ze ostane..este budeme mat dost casu na stresovanie.. :-D Noo, vyhliadnute mam..asi som jedna z mnohych, ktore ocarila kolekcia Pronovias 2008..mna konkretne najviac model Nerveo.. :-) Povodne som chcela poziciavat do Blavy do Nicole, ale po prispevkoch a tipoch niektorych kociek vo fore Salon Nicole som sa rozhodla ist do Brna..vraj maju ovela vacsi vyber, ako modelov, tak aj velkosti, ochotny personal..Takze moje kroky budu smerovat tam :-)
Odpovedať
bona: akosi sa stále míňame!!! :-) Hmm...v Čechách sa to možno aj ceno viac vyplatí, nie?? Ja ešte nemám nič vyhliadnuté... Nechám to na náhodný výber. :-) Počula som, že majú dobrý výber v Martine, a aj ceny! Tak ja sa asi pozriem tam. Nad farbou výzdoby už rozmýšĺaš? Ja zvažujem borodovo - bielu...
Odpovedať
Ale ved sa snad raz "scukneme".. ;-) No presne tak, ako vravis, niektore kocky tam pisali, ze i ked "zainvestujes" do cesty tam, celkovo vypozicanie vyjde vyhodnejsie. Napr. v tom salone Bella maju ceny kolekcie Pronovias od 8 do 15tis. Kc (v BA je to pri niektorych modeloch az do 20tis.), jedna kocka, ktora tam bola pisala, ze zavoj poziciavaju cca do 1000Kc, zatial co v Blave bola ta suma omnoho vyssia..takze uvidime.. :-) No o vyzdobe mam uz celkom jasnu predstavu, bielo - cervena.. :-) Svadobnu kyticu chcem totiz cisto z cervenych ruzi, takze sa budeme snazit to nejako tak doladit..kazdopadne sa mi paci skor taka jednoduchsia, decentna vyzdoba..skor mensie kyticky na stoloch, k tomu nejake sviecky..kamienky a rozne umele lupienky to velmi nemusim.. :-) Inak, na bud.vikend ideme na ples, ktory bude tam, kde bude hostina, jedlo zabezpecuje ujo, ktory sa bude starat jedlo aj nam, takze si to tam aspon obzrieme, ako to vyzera, ked je to "nastrojene".. :-)
Odpovedať
1
2
63
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?