Svadba v Októbri 2009 v Poprade. Je tu niekto taký?

1. júl 200940

Ahojte babenky dufam, ze sa tu zopar stretneme a napiseme ako na tom sme 4 mesiace pred svadbou.
Hlavne aby som sa dostala do obrazu, ci stiham alebo nestiham kedze sme obaja v UK takze si to vybavujeme tak nadialku....
Tak co mame? 😃
Ja mam objednane svadobne saty
- obrucky sa nam vyrabaju
-sala
-svadobna vyzdoba
-kadernictvo plus kozmetika- v juni idem na skusku
-kolace- mnozstvo a tortu upresnime v juni
-svadobne pierka
-fotograf

Co nam chyba? 😢
-draheho oblecenie
-oznamenia, plus vinetky menu dakovne karty... proste vsetko
-doplnky, topanky, bizu

a hlavne absolvovat predsvadobnu ozdravovasiu a chudnucu kuru 😎

No ako vidim tak este toho nam dost chyba jaaaj a uz som v depke... 😛
Tak podelte sa aj vy nech sa podporime babizne... zatial...

• Este som sa chcela opytat kam sa pojdete fotit... ci mate nejake vytipovane pekne miesto na fotenie.... dakujem 😉

• poprosim admina ci ma nesupne do temy spolocny termin, miesto lebo tu som asi v zlom oddeleni🙂 dakujem

• Ahoj griska, pozerám že si šikovná.Ja mám svadbu začiatkom augusta a ešte nemámmožno ani toľko, čo ty. Len ti chcem pripomenúť kameramana a muzika, pravda, ak ste ich plánovali 🙂 viac ma nenapadlo

• ahoj to vsetko robime na dialku takze sme limitovany poctom navstev na SK 🙂 Ale naposledy co sme boli doma na 4 dni tak sme vybavili oznamenia a aj oblecenie zenicha vsetko pod jednou strechou, vysiel vystafirovany este mi moja buduca svagrova povedala ze mi ho niekto z pred oltara ukradne 🙂 a na muziku som zabudla ta uz je objednane daaavno 🙂 Nasi mali ist este do metra na nakup alkoholu tak snad uz aj to je 🙂
    Najblizsie pojdeme domov na nauky a vybavovanie papierov na urady, a ty ako v pohode pripravy?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    0903 591 415
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov