Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
nam je skor luto ich, ked od seba druhych odhanaju ostanu raz sami. My to tiez tento rok mame tazke,esteze nas nasi nechaju zadarmo tu byvat, lebo z tejto krizy mam uz depresie, nikde ziadna praca :-(
Odpovedať
rora neboj, vzdy sa casom ukaze nejake riesenie..posielaj zivotopisy ,pytaj sa len to nezdavaj. Ja mavam obdobia raz hore raz dole a myslim ze niesom jedina:) Inak som dost soknuta, ze uz su do maja rezervovane tie lepsie saly a miesta.. :-( a my..o svadbe v podstate ani chyru...ja sa nato asi vyprdnem...ani datum neviem poriadne, priatel to ma podla vsetkeho mierne na salame tak asi to uz kaslem..je mi blbe za nim doliezat ze drahy..ked chceme v 2011 mohli by sme setrit zacat, alebo aspon fotografa rezervovat...on ma cas..ale aby ked sa spamata koncom 2010-ak sa spamata nebol prekvapeny... :-| :-(
Odpovedať
my bývame tiež u našich a tiež od nás nechcú nič na stravu atď, moja mamina si to vlastne vždy tak predstavovala, že ja tam ostanem bývať s nimi, aj keď môjmu priatľovi sa to nejak moc nepozdávalo, ale nakoniec si zvykol...u nás je to s robotou tiež na prt, priateľ si hľadá novú, ale všetko, na čo zareaguje je hneď obsadené. Dúfam, že budúci rok bude lepší.
Odpovedať
ahoj rora, nie si sama podobny problem mam aj ja, priatelovi rodicia nejavia zaujem a je im to jedno...priatelovmu bratovi vystrojili svadbu pred rokom aj pol, ale mojmu drahemu sa do toho nehrnu, tak a on je z toho troska znechuteny a potom sa mu velmi nechce nic ani vybavovat na vsetko ma cas a podobne...ale mne dost pomahaju moji rodicia..a co sa tyka prace ja ju tiez nemam robila som 3mesiace a pred necelym mesiacom prepustali a aj mna, takze vsetko je to na prd... :-(
Odpovedať
Ahojte kocky. Ja chodim este do skoly a dufam ze hned po nej sa mi podari nieco najst .. aj ked velku sancu tomu nedavam ale dufam. Sla by som robit hocico a potom sa chcem hned hodit na matersku :-D
Odpovedať
sobicatko u nas tak podobne, priatelovi rodicia tiez cca pred rokom a pol vystrojili jeho sestre svadbu a este sa im postarali aj o byvanie a doteraz sa im staraju vpodstate o vsetko, nie ze by som zavidela, ale tak ked uz maju viac deti tak by mohli mat radi vsetky rovnako a nie ze jednomu dopraju a na druhe zvysoka kaslu, to co su za rodicia??? takych ludi som este nevidela 8-( A co sa tyka prace, robila som rok a to som mala este aj svokru za kolegynu, cize utrapa dvojnasobna, ani som nebola nestastna ze mi nepredlzili zmluvu,ale ten prijem chyba. sice robim teraz na praxi,ale iba docasne a plat polovicny. planovali sme svadbu v zahranici, ale z toho sme uz upustili,lebo to by sme podla mojich vypoctov zvladli az tak na rok 2014 :-| no uvidim co bude,radsej sa nad nicim az tak nezamyslam a spolieham sa na to ze ved nejak bolo,nejak bude. to je tak asi moja jedina utecha momentalne. Hainy ja sa materskej desim, lebo z rodicovskych prispevkov nevyzije ani jeden clovek a nie to este s dietatom :-(
Odpovedať
rora, tak ti držím palce.aj tu je to tak jeho brat ma už jedno dieta stavaju dom a mama sa im stara o dieta, prispieva im atd.... no ale prsne ako vravis nejako bolo, nejako bude :) a nie je to spravodlivé keď jedno dieťa dostáva viac a duhé menej alebo skoro nič...ale čo už , to my nezmeníme :-|
Odpovedať
rora Ale moj priatel je zamestnany a ja si budem platit DNP tak nedostanem len rodicovsky pripevok. A preto sa chcem najskor zamestnat ze potom budem nieco dostavat aj z roboty. A zasa netrva to vecne .. materska je iba 3 roky. A potom sup ho do prace ... :-D
Odpovedať
ved hej, aj si planujem platit dnp, len este neviem odkedy, a aj to treba platit urcitu dobu a urcitu sumu podla toho aku vysku materskej by som chcela, este sa v tom dobre nevyznam, ale taku zvysenu matersku sa moze poberat len tusim 2 roky. neviem, este mam o tom malo info, len co sem tam zazriem na modrom konikovi ked tam zabludim :-D a zas s tou pracou po materskej je to tiez tazke. ja robim teraz prax na urade prace a nevedela som ze je to az take zle so zamestnanostou mamiciek po MD :-( co ti poviem, nikto ich nechce lebo praca na smeny im nevyhovuje, nadcasy su problem a praca na jednu smenu uz takmer nie je. no hovorim len vo vseobecnosti,co si tak vsimam. takze normalne mam zo vsetkeho strach ohladom buducnosti, ale nechcem tu len plasit :-N len z toho s cim sa na urade stretavam som proste dost deprimovana... |-|
Odpovedať
Ale raz na matersku predsa treba ist :-) Takze to mas jedno kedy pojdes ... No ja tiez zatial nie som zbehla v tych socialnych veciach ale tak dufam ze matersku budem mat peknu. Uvidime .... Teraz je pred nami svadbicka a potom budu deticky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
rora, ak by si chcela, pošlem ti do IP môj mail, pošli mi Cv, niečo určo pre teba nájmeme - robím v jednej personálke ;) a odkiaľ si?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ja som dnes bola hadam po 4 krat s priatelom u urologa, neverili by ste ake je to obtazujuce mat afty na pohlavnom ude. Neprajem to ani najvacsiemu nepriatelovi. Doktor mu na to predpisal masticku po ktorej sa mu zvacsili uzliny a potom sa mu zdurili cievky v penise. Teraz mu dal na to lieky a povedal nam ze snad do tyzdna by to malo ustupit. Ak nie tak doktorka pojdem kopnut do jeho ustrojenstva nech vie co je to zac, taka bolest :-( Ako vsimam bavite sa tu o materskych, ja toho vela neviem je na to odbornik moja sestra ktora ma dieta, ale vravela mi cosik o tom ze ked si bude platit cca 1 rok 40ecok tak bude dostavat pol roka maximalnu matersku a potom ze sa dostava tiez nieco viac ako ta ich 150eurova almuzna. Rora vies co je este horsie ako vydata zena s dietatom? Vydata zena bez dietata, nikde ju nechcu lebo sa boja ze cochvila pojde na matersku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
wera som z piestan, zatial to vyzera tak ze do februara budem na tej absolventskej praxi (aspon nejaky prijem), bola by som rada ak by som ju dokoncila, predsa len budem mat polroka prax v administrative a potom sa uvidi co dalej.no ver tomu ze ziadna personalka nic nezmoze ked nevznikaju nove prac.miesta, stretla som uz kopu ludi co skusaju aj agentury, ale je to bohuzial bieda. Co sa tyka materskej, jasne ze ma jej vyska neodradi od dietata, ale tiez na nu neplanujem ist bez dostatocnej praxe a nejakych odrobenych par rokov. lenze tiez na nu nechcem ist v po tridsiatke. teda ak sa bude dat tak to neplanujem :-N miskamisko pred par dnami som bola svedkom, ako jedna mlada bezdetna sestricka (cca 26 rokov) bola u nas na urade sa hlasit s tym, ze bola na pohovore u jednoho lekara na zdrav.sestru a povedal jej ze ju neprijmne lebo ze ked nema deti, tak by coskoro aj tak isla na matersku 8-( 8-( 8-( nakopat ich do riti s takymto pristupom k zenam.mali by vymysliet na toto nejaky zakon kde by zamestnavatel mal zakaz informovat sa o tom ci ma zena deti, kolko ich ma, kedy chce dalsie,ci je vydata,kedy sa bude vydavat a podobne! su to osobne informacie a ja sama som sa s tym stretla na jednom pohovore kde zo mna veduci tahal info kedy planujem dieta. no co je jeho do toho! 8-( 8-( strasne ma toto vie vytocit,ale asi si nepomozem |-| 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte tak mi so snubencom chceme pracovat na miminku hned po svadbe bez toho aby som sla do prace aj ked budem mat malu materskuale radsej tak ako ist do prace a potom ma poslat kade lahsie kedze by som nemala na dobu neurcitu, tak sme sa radsej takto rozhodli
Odpovedať
Ahojte. rora Zamestnavatel sa nema pravo pytat zeny na to v akom je stave a kedy sa chysta otehotniet a veci s tym spojene... O tom hovori pracovne pravo! A ak ti da este raz nejaky Paanko taku otazku, tak mu povedz, ze jeho nie je nic do toho! A ze ked nevie ze co sa moze a co nie pytat zaujemcov o zamestnanie tak nech radsej nerobi pracovne pohovory! barborabilinova Aj ja by som chcela hned po svadbe zacat pracovat na babatku. Drahy o tom vie .. len ci to bude mozne tak to zavisi od okolnosti. Co by ste robili vy v tejto situacii? - priatel je zamestnany a chystame sa stavat domcek bud na rok alebo az na dalsi (t.j. 2010 al. 2011). Ja prave ukoncim skolu, bude svadba a bude sa stavat dom. Co je podla vas lepsie? Mat hned dieta po svadbe kym sa postavi domcek a budeme byvat este u rodicov alebo az potom ked sa dokonci dom a my sa tam nastahujeme? Ja to vidim tak ze hned po svadbe by sme zacali pracovat na mimi a ja by som sa zamestnala a staval by sa domcek. Potom by som sla na matesrku a rodicia by nam pomahali a kym sa dostavia dom tak akurat prejdu 3 roky materskej a mozem ist do robotky a budeme mat viac penazi po tom co sa nastahujeme do domu. No neviem ... co je podla vas lepsie? miskamisko Co su to afty??? Este som o nicom takom nepocula ... =-)
Odpovedať
miskamisko: och pre boha, ako sa mu urobili prave tam afty? jemine, chudacik, fakt...ja som mala tri v ustach (myslim, ze to je to iste, nie), ale nenormalna bolest, ani jest, ani pit, no skratka priserne cosi, fakt neprajem nikomu, takze viem pochopit...prajem skore vyliecenie, musi to byt priserne...
Odpovedať
hainy ja by som pockala s dietatom az kym by nebol domcek aspon trochu obyvatelny, lebo pre mna by to bolo moc stresu a este k tomu byvat aj u rodicov a az s malym sa stahovat, no neviem, tazko radit, ked ani to dieta sa neda vpodstate naplanovat kedy pride a kedy sa zadari. ale to je len moj nazor x-) Ja mam momentalne chrobaka v hlave so stavanim domu, ja som panelakove dieta a nevedela som si predstavit zit v dome,ale teraz sa mi myslienka maleho domceka zacina pacit :-) a k tym aftom, to musi byt teda svinstvo mat to inde nez v ustach, tam som to parkrat mala a teda neprajem nikomu, dufam ze sa miskamisko tvoj priatel z toho rychlo dostane :-(
Odpovedať
no dievčatá čítam túto tému, lebo aj mi tak zbežne plánujeme svadbu v 2011 i keĎ tomu predchádza ešte kopec okolností. ale zapojiť sa do tejto témy ma odhodlal až príspevok od rory o zamestnávateloch. je to bohužial tak, mladá baba ak ešte nemá deti tak ju rovno odrovnajú pri hladaní práce vetou určite sa chcete vydať a mať deti a preto ste pre nás neprijatelná. a keď už potom baba bude mať dieťa tak ju zasa odpálkujú vetou máte malé dieťa budete často chýbať. je to tak na celom Slovensku, vážne. a hlavne teraz keď im do karát hraje kríza tak sú drzejší a drzejší.
Odpovedať
No uz asi viem co su to tie afty ... To je taka infekcia? Take biele pluzgieriky v ustach? Ale ako sa mu to mohlo dostat na penis? No neviem si to predstavit ale urcite to je neprijemne ... |-| Dnes ma wera.g oficialne zasnuby :-) tak myslime kocky na nu x-) A wera daj nam co najskor vediet ako vam to cele dopadlo x-) Dopodrobna .... 8-) rora A kde ste chceli povodne byvat po svadbe? Aj tvoj drahy by chcel domcek? Stale to musia chciet dvaja a potom to pojde x-) A k tomu babatku. Ja by som ho uz najradsej teraz mala ale povinnosti v skole mi to nedovoluju a rodicia by ma asi vyrazili z domu.. A cakat na to kym sa postavi domcek tak to neviem ci vydrziim :-D
Odpovedať
liana Vitaj medzi nami :-) Tak ako to vlastne s tebou je? Bude svadba alebo nebude v 2011? Ake okolnosti? Dievcata ja este nemam skusenosti s pohovormi do zamestnania ale uz teraz viem ze keby sa ma nieco pytali ohladom toho tak urcite im neodpoviem a poviem im ze na to sa ma nemaju pravo pytat. Ale samozrejme im to poviem nejako slusne ... No som velmi zvedava ako sa mne podari resp. nepodari najst robotku. A bojim sa toho uz teraz :-|
Odpovedať
hainy my sme najprv mali predstavu o 3i byte (do 2 mil sk). no samozrejme po prepocitavani sme dospeli k tomu,ze v nasom meste si budeme moct dovolit mensi 2i byt (do 1.4 mil sk) s tym,ze sa do nho nejak budeme musiet zmestit. potom sme zacali pozerat po bytoch mimo mesta, su vacsie a lacnejsie,alebo sme nasli aj mensie domy za dobru cenu,ale to ma odradza skrz dochadzku do mesta za pracou a vpodstate za vsetkym. a co sa tyka priatela,ten sam nevie, ten vzdy len povie ze pojde tam kam ja :-N tak si nepomozem..
Odpovedať
rora a v akom meste vlastne byvas? Lebo to nemas napisane v pase. No my uz mame pozemok tak dufam ze na buduci rok sa mozeme do toho pustit. Neviem si to predstavit ze budeme mat vlastny dom ale je to krasna predstava x-) Tak to mate dobre vymyslene s priatelom :-D ze tam pojde kam ty ... No ved tak to ma aj byt no nie? :-)
Odpovedať
byvam v Piestanoch, no je to fajn ze pojde tam kam ja, ale obcas to vyzera ako ze nema ziadny nazor a rozhodnutia su len na mne. Bolo by mi lepsie keby sa aj on vyjadri :-| a v pase nemam mesto,lebo neviem kde bude svadba, no v nasom meste urcite nechcem kvoli svokrovcom a tak. |-| :-N No tak to je fajn ze uz mate pozemok,uz mozete pomaly aspon daco planovat ;-) a mate ho v meste alebo mimo?
Odpovedať
No my aj byvame mimo mesta a pozemok mame tu kde byvame :-) Takze budeme vsetci pokope .. my, moji rodicia a aj svokrovci :-) Takze huraaa.... A kde byva priatel? A kde ste planovali byvat po savdbe? Hned ist niekam do bytu? Ja som byvala v bytovke 10 rokov priamo v SNV a potom sme sa prestahovali do domu. A vtedy som to nemohla stravit ze odchadzam z mesta a od kamaratov .. ale teraz by som sa uz urcite nechcela vratit spat do bytu. Uz mam rada to caro domu, mozes si vyjst hocikedy do zahrady .. je to super pocit :-) A preto chceme aj my s drahym domcek. Ze sa budeme spolu starat aj o dom aj o zahradu a aspon sa nebudeme nudit ako by sme sa nudili niekde v byte zatvoreni .. Tak to vidim teraz ja ze do bytu by som sa uz viac vratit nechcela.
Odpovedať
rora uz vies v akej farbe budes mat svadbu? Ja rozmyslam nad nejakou svetlou farbou. Napr. biela v kombinacii s vinovou alebo s nadychom do slabo zltej. Neviem presne este .. Aj svadobnu kyticu by som chcela mat zo svetlych ruzi
Odpovedať
Profilova fotka
tak co sa tyka tych zamestnavatelov, tak ja mam 23 rokov a mam skusenosti s tym, ze prve co ich zaujimalo po CV bolo to, ci mam priatela, ako dlho a ci si planujem zalozit rodinu. a v podstate-mas jedno, ci im odpovies alebo nie, pretoze pre nich je odpoved aj mlcanie. samozrejme, nie je to tak vsade, ale stretla som sa s tym uz niekolkokrat. no a farba svadby...mne sa velmi paci zlata, tak zatial si predstavujem kombinaciu biela-zlata, takze uvidime, ako sa nam bude dat zohnat veci na vyzdobu atd. a h.a.i.n.y svetle ruze su krasne, videla som tu niekolko takych kytic, ktore by ozaj stali za to x-)
Odpovedať
danulicek Presne ako hovoris tie kyticky su krasne. Prave si idem dat nejake do albumu tie ktore som uz davnejsie nasla a sa mi pacia. Tak mozete pozriet ako si to predstavujem :-)
Odpovedať
hainy priatel byval na velkom sidlisku v panelaku a teraz byvame u nas, ale v mensej bytovke,takze sme na byty zvyknuty a praveze jedine co nas odradza od domu je ta starost okolo neho a aj o pripadnu zahradu :-D lebo vieme byt fakt lenivy kedy sa ani z gauca nedvihneme a niekedy sa tu zas neskutocne nudime, takze byt alebo dom, tak 50:50 :-N a farba svadby? mojim favoritom je momentalne fialova farba, ale nejak sa vyzdobe venovat az do detailov nebudem, kedze planujeme len malu rodinnu oslavu,takze nebude velmi priestor na ozdoby, snad len stolovanie v takej farbe, torta, par kvetov... Mne sa velmi pacia gerbery a karafiaty :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pridávam sa, tiež plánujem máj 2011 :)
Odpovedať
Ahoj lucka :-) Ako krasne sa tu rozrastame .. a je nas tu stale viac a viac. Sa mi to paci :-) Este studujes? Alebo preco svadba v 2011? rora Presne tak ... kazdy sme iny, kazdemu vyhovuje nieco ine ... My sme zasa radsej v pohybe a radsej stale nieco robime takze pre nas to bude vyhovujuce :-) Kolko budete mat vy vlastne ludi? Vcera sme boli na rodinnej oslave z ocovej strany a padali otazky typu ze kedy bude svadba. A my ze o 2 roky. Takze z ocovej strany uz vedia ze bude svadba. A som tomu rada x-) Aspon nebude pre nich potom velke prekvapenie ze sa berieme.. a vedia o tom v dostatocnom predstihu :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?