Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
rora, tak o tom zapisovani do skolky este pred narodenim som pocula
a dost ma to sokovalo.. v dnesnej dobe ked chcu mat dvaja babatko, tak manzel musi mat istu pracu a vediet, ze zvladne zaplatit byt, uzivit jeho aj manzelku a este plus vypomoct s vyplatou k tomu materskemu prispevku.. tu mi momentalne vosiel chrobak do hlavy - byvanie u svokrovcov
lakaju nas davno a asi vedia preco
ale niet nad byvanicko osamote..
dianka, 2. jul?ejha.. pekny datumcek
suhlasim.. a priatel??
4. máj 2010- Sponzor fóra
tani ja by som u svokrovcov nebyvala nikdy ani tyzden nieto este niekolko rokov. Svokrovci su ina skola, ina vekova skupina, maju ine predstavy o vychove a najradsej by vychovavali draheho este teraz. Ved minule svokra pri obede zahlasila ze Misko spapa vsetkeho vela a ja teda budem musiet vela pre neho zavarat. Ta
4. máj 2010Kruci zase to odoslalo skorej ako malo... Tak som na nu hodila skaredy pohlad drahemu som povedala nech si nieco take vytlcie z hlavy a bolo. Sice budem ta najhorsia nevesta na svete, ale mne ide o to aby som bola dobra matka a manzelka a je mi u analneho otvoru ci ma svokrovci budu mat radi alebo nie, aj tak je drahy pre nich iba obycajny robotnik, ktory ked nemaka pre fotrikovu firmu akoby ani neexistoval.
4. máj 2010no zase ani podla regionov by som to nedelila
ale chapem, ked ste odlisne povahy, tak to sa neda s takym clovekom vychadzat.. ja zase s mojou svokrou si mame co povedat a ked jej v kuchyni pomaham varit, tak priatel radsej ide prec od nas, lebo my dve stale tak zo srandy do nho vieme podrypnut
proste svokra je poklad rovnako ako aj svokrik.. ten vsetko chce len tak, aby dobre bolo.. dohovori, to ano, ale ked nechces, tak ta nenuti
a to je na nom super..
byvanie s nimi by som si vedela predstavit, to urcite, ale naco sa tlacit styria v trojizbaku, ked s priatelom bytik mame.. jedine tak z financnych dovodov..4. máj 2010mna napriklad vytaca, ked si niekto mysli ze mi moze dat rozum a dohovarat len z toho dovodu, ze je starsi. napriklad svokra, to bolo jej oblubene, ona je starsia, ona vsetko vedela lepsie, ona mala skusenosti, ona bola svetaznala, ona hento, ona tamto, pritom je sprosta jak táčky
ale hlavne ze ku vsetkemu mala co povedat a my sme boli len tupaci... nuz.
4. máj 2010no takych by sa teda naslo..
ja nevychadzam s takymi ludmi dobre.. pokial je clovek rovnocennym partnerom, tak je to vsetko v poho, ale akonahle mi dava najavo ze som nieco menej kvoli mojmu veku, tak zvyknem otvorit usta a povedat mu svoje.. a je mi jedno co si mysli, ale ja v takych situaciach ticho nie som..
4. máj 2010tani ano lubi sa nam ten datum,mne sa pacia tie cislice a je to blizko mojho sviatku
len neviem ci to neni moc skoro po skole, ktoru koncim na prelome mesiacov maj/jun...ale zas mam znamu a ta mala promocie v piatok, na dalsi den v sobotu svoju svadbu a hned v pondelok zacinala v novej praci..tomu hovorim usporiadany zivot
4. máj 2010- Sponzor fóra
lebo my sme mali uz minuly rok dohodnuty 20. august.. len teraz som zacala vymyslat aby sme to zmenili kvoli tomu, ze ak sa mi nahodou nepodaria statnice na prvykrat, tak druhe kolo bude rovno v tom tyzdni po svadbe..
takze sme si to s priatelom prehodili na 2. jula.. ibaze svokrovci ma podporili v tom, ze ja to zvladneeemtakze predsalen ten 20. august bude
4. máj 2010tani aha chapem..ale zas vies...ked stale kukame na veci a hovorime si, ze az po...neviem po com vselicom, tak stale odkladame a kedy bude najvhodnejsia chvila? nikdy
...mne sa paci jul, no a kebyze to xcem odlozit pre istotu kvoli statniciam, tak to rovno mozem az niekde do septembra,oktobra a to je brutus
4. máj 2010
no vies co ale aj tak je to almuzna, ten akoze vyssi rodicovsky prispevok, ale tak comu sa divime, na slovensku, ze... ja som si tak minule citala clanok v novinach co vydava mesto kazdy tyzden a bolo tam akurat ake to je u nas zufale so skolkami, je ich malo a deti je privela, a dost ma to znechutilo, ked si predstavim ze by som chcela nastupit do prace a jednoducho mi dieta nevezmu, a ze mnohe mamicky zapisuju svoje deti do skolok a jasli este pred ich narodenim (!!!!!!) a aj tak to nemaju iste... a potom ze maj deti,ked ti po rodicovskej dovolenke nikto negarantuje ani pracu a ani to ze ti dieta vezmu dakam, aby si mohla ist robit... jajha a zas som rozculena len na to pomyslim