Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
no baby som rada ze ste pochopili
a ano po pol roku do 2 rokov dietata sa to vala rodicovsky prispevok,nezdanuje sa! to je cela suma aku dostanete bud tych 256 alebo 185 euro ... no minimum aj ked by ste mali neviem aku malilinku vyplatu je 164 eur aj nejake centy + prispevok cize 185 eur ... a poviem vam ze nekojim(zial) takze nam vyjdu z toho plienky,utierky na zadok,kremiky a aj nutrilon,kasicky,vyzivky, samozrejme podla mesta v akom byvate si popozerajte ked raz otehotniete kde je co najlacenejsie,no neratajte napriklad takto : najlacnejsie plienky su v tescu ale musim tam ist autom,to potom najlacnejsie nie je!!! my sme si takto nasli vsetko
postupne zaciname papat aj domacu stravu takze aj na tych vyzivkach setrime
na vsetko raz kazda maminka pride lebo zalezi aj na babatku,nasa Emmka je citliva velmi takze vobec nemozme pouzivat tesco plienky,ani utierky,vyhadzala sa mi z nich a ja som velmi citliva na niveu a lekarka mi povedala musite vyskusat len tak zistite ci aj ona je na nu alergicka,no bduem skusat na vlastnom dietati?! no isto ... ale dostali sme od kolegu balicek detskej kozmetiky nivea a je to v poriadku,nastastie
dobre koncim s detmi toto patri do konika
4. máj 2010rodit do piestan??? vies co na modrom konikovi som si precitala co pisala moja spoluziacka ohladom svojho porodu, v skratke - prvorodicka, 2 tyzdne prenasala a doktor stale "nechame to na prirodu", kamaratke sa stale nieco nezdalo a nakoniec v hodine dvanastej ju muz odviezol do myjavy na rychly cisarak, maly mat poobtacanu snuru okolo krku a bohvie ako by to dopadlo v pn kde sa spoliehaju na prirodu. no to je len jeden pripad. ale ked je sto zien spokojnych s pn porodnicou a jedna nespokojna, tak u mna zavazi prave ta jedna.
4. máj 2010- Sponzor fóra
baby ved mne je to jasne ze v kazdej nemocke sa najdu aj negativne pripady, ale tak pn porodnica u mna patri medzi tie, ktorym by som sa chcela vyhnut, ak to pojde.v mojom okoli mne je zatial sympaticka ta v topolcanoch,teda podla prispevkov co som si precitala, naopak do trnavy by som nesla.
4. máj 2010no ved ano, tam si zaplatis a si obletovana.. ale v statnej?? mne stacilo ze som bola na jednej operacii.. do PO som nechcela ist, lebo tam su mäsiari
tak som sla do KE, myslela som si ze tam to bude lepsie.. po operacii som mala bolesti na nevydrzanie.. TRI HODINY som zvonila sestricke aby mi prisla pichnut injekciu proti bolesti
mohla som cakat ako na mesiasa.. neprisiel nikto
ked mam ist do nemocnice hoci len na nejake vysetrenie, tak normalne krce chytam od hnusu.. mam odpor k doktorom
4. máj 2010doktor, ktory ma k svojej praci vztah a robi ju doslova s potesenim, tak k nemu je radost chodit, lebo aj ked mas nejaku chorobu a bolesti, tak ta dokaze rozosmiat a ukazat ti pozitivne riesenia..
ale ti, ktori studovali medinu len preto, ze OCKO tak chcel a vystudovali ju za peniazky, prasiatka a klobasky, tak ti ta poslu domov s chripkou a na druhy den uz lezis v marnici s vysackou na palci a diagnozou: rakovinabohuzial, je to realita ale korupcia vladne svetom
4. máj 2010juuj tak to je supeer
ja ked pri nejakom lekarovi spomeniem slovo "dieta" tak pozrie na mna ze "mas este cas".. to len preto ze som malicka a vyzeram na 16
ked napriklad nejake lieky mi predpisuju, tak hned sa pytam, ze ak nahodou otehotniem, ci to nebude mat vplyv na plod.. tak len krutia ocami, ze co ma to napada
4. máj 2010aha, tak my sme si raz vysli s praitelom na kupko a tam som chytila bacila
potom ked sa mi to este raz zopakovalo, tak som dovtedy sedela na nete kym som nenasla liek, ktorym zabranim opakovaniu /kedze tie zenske problemy sa zvyknu opakovat/.. no a podarilo sa.. neviem ake su tvoje problemy ale vitaminy candilac su spolahlive.. ja odvtedy /tri roky/ nemam chvalabohu ziadne problemy..
4. máj 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
to je v nejakom hoteli?