Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
no nechcem sa chvalit, ale my dvaja sa doberame o to kto bude varit.. moj priatel je neskutocne sikovny v kuchyni, nemozem sa stazovat.. ked mame nejake vyrocie alebo co, jeho prva otazka je ze co chutne mi ma pripravit.. ranajky, ci vecera do postele su u nho beznou vecou.. no velmi sa tesim ze takyto sikovni chlapi nevymreli.. :-)
ja neverim tomu ako sa hovori ze po svadbe sa zmeni.. vychova je vychova, tu nezapries.. ine je, ked chlapovi povies "chod navarit" alebo "chod upratat" a on ide a ine je ked ti sam povie, ze to s radostou urobi.. v tom prvom pripade verim, ze po case ho to prejde, teda aj po svadbe napriklad.. ale v tom druhom pripade to neprejde, pretoze to je v nom..
toto ze v posteli sa neje ale spi nam stale opakuje priatelova mama.. ale my si aj tak robime po svojom.. nie je nic lepsie ako zababuseni pod perinkou, mat jeden druheho vedla seba, pozerat nejaky pekny film na dvd a pritom ranajkovat.. :-) to je nase idealne rano.. popripade vecer..
tani tak to mas uzasne chlapa, moj nevie varit a nemam ani zaujem :-) ale ja zase rada pre neho uvarim a pripravim romantiku, lebo keby som neurobila ja aspon nieco tak nemam nic ;-)
kacenka, tak to mame presne narovnako.. casto sa chalani spravaju podla toho, co vidia doma - takze ja sa takisto obavat nemusim, jeho ocko bezne zehli, umyva riad, vysava, utiera prach.. moj priatel je taky isty.. vsetko chce mat tip-top, este po mne niekedy veci upravuje, lebo otvori skrinu a vsetko musi byt poukladane do komincekov - tak ich na policajnej akademii vychovali 8-( :-D ale je to super..
no a s tou samozrejmostou - ja by som nemohla zit s muzom, ktory by vydeloval ktora praca je muzska a ktora zenska a teraz by cakal s vylozenymi nohami ze mu uvarim obed zatial co on si bude citat noviny.. 8-( tak to iste nie.. u mna by takyto vztah dlho nevydrzal.. ]-(
sampanske - poznaaam, poznaaam.. my radsej takto cervene vinko :-) a ked mam pravdu povedat, tak casto si vieme urobit takuto pohodicku.. ale pravdaze v primeranom mnozstve :-D
no ved kebyze je zena doma a nema co na praci, tak to je normalne, ze sa postara o milacika :-)
opravit auto?? :-D stastie ze dnes existuju servisy.. a v domacnosti by som zmontovala kadeco.. nemam problem.. :-D ked mi niekto ukaze ako na to tak som schopna piplat sa s tym do vecera :-D
no tak to ja som zručná aj v iných ako domácich prácach :-D schytím sa maľovať, presúvať nábytok, pokosím, povymieňam vypínače :-D ja som taká zručná.. ale často zavolám aj drahého na pomoc, nech si nemyslí, že zvládnem všetko sama a bude sa na to spoliehať :-D ale môžem povedať, že si vzájomne pomáhame naozaj.. najradšej mám víkendy keď je pekne, ja si prplem v záhradke, on kosí, alebo niečo iné robí na dvore.. a večer pizza alebo iná večera :-)
juuuj simi, ja milujem taky den.. a hlavne ked sa vyberieme prejst do mesta vecer, vsade tma, len neony svietia a my ruka v ruke.. :-N uz nech je august lebo sa zblaznim 8-(
tak mne to nerobi problem mu navarit kedze viem ze vsetko spapa, ale nemohla by som varit chlapovi ktory by si vyberal jedlo, co moj nerobi a este aj stale pochvali ako som dobre navarila tak preto mi to robi radost, ale napr. ked sme niekde na vikende tak pri vareni mi vzdy pomaha, alebo aspon potom poumyva riad, alebo mi zrobi ranajky, aspon nieco :-)
tak mne robi problem navarit, lebo ma to nebavi a ani mi to bohvieako nejde :-D no zatial co som uvarila frajer zjedol hoci ja som nemala zaludok to jest :-N ale on znese vela :-D
tak mna dnes lekar odstavil s antibiotikami a liekami od bolesti, hlavne je nech to skoro zaberie, nie ze tu toho vela popiste ved sa po chorobe nebudem moct docitat. Ako vsimam bavite sa tu o vareni tak ja dufam ze moj drahy nezomrie od hladu kym sa vyzdraviem
simi tak to dufam aj ja.. boze, odvcera surfujem po nete a hladam o tom info.. no fakt som zvedava, co to bude zajtra.. chcela som to nechat tak este aspon tyzden, ale priatel nalieha, tak teda pojdem, aby sme obaja vedeli na com sme..
no len ktovie či sa bude dať zistiť teraz :-S ja si myslím, že by to bolo ešte skoro.. ale choď, však uvidíš.. prípadne si potom ešte urobíš doma test..