Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • 65 eur 😦 za drevo.. 😦 to si aj sama vyrezem 😃 nejake umelecke vlohy v sebe este mam 😃
    pocasie vam vyjde.. ver tomu 😉

rora, to mate super ze si chodite polenosit k vode.. 🙂 my ked na svk, tak do hor.. ja nemusim take male vodne plochy nejak mam z toho husiu kozu 😐

• my chodievame aj tu v okoli mesta co su nejake mensie jazera a je fakt, ze sme medzi zabami a uzovkami, ale tak mame to radi sa tam vyvalit na deku a len tak sa ohrievat na slnku a pozerat do vody... 😃 jaaaj

• tak to mi ani nehovooor 😮 fuuuj 😃 mna by ani k tej vode nikto nedostal 😃 😃 rada si polezim na slnku, ale doma, pripadne na plazi 😃 este len myslim na kadejake zaby, ci ine zivocichy a uz mam mraz na chrbte 😃

• Sponzor fóra
  • ach, dievčatá.. nerozmýšľali ste, že by ste si prenajali kuchárku??? príp. aj pomocnicu na upratovanie??? mne by sa táááák zišla dnes 😃 😃 😃

• tak to sa este da, ale ten hmyz co lieta okolo vody moc nemusim 😃 😃 som sa opalovala a zrazu len pozriem a obrovska vazka mi sedela na nohe 😬 fuj

• 😃 nieee roraaa fuj 😃 mrazi ma.. och 😃 blee

simi, uz zacina mrziet praca zeny v domacnosti? 😃 to pockaj na materskej 😃

• ale tak sa mi dnes nechceeeee.. ale idem variť, lebo tu pokapeme.. hlavné, že včera som drahého vychválila, a dnes bol celý deň doma, a variť musím ja 😃 no dobre mi tak, už ho veru asi chváliť nebudem.. 😃

• simi ze kucharku 😃 😃 nam staci pizza dovoz 😃 a co sa tyka materskej tak frajer mal silne reci ze ved on by to vsetko kludne zvladol a ze ostat na materskej by nebol problem 😃 takze ja si odbehnem do porodnice a po navrate sa viac nemusim o nic starat 😃 odrobim si v robote 8 hodin, dojdem domov,otvorim si flasku a vyvalim pred telku 😉

• rora 😃 😃 😃 😃 😃

• 😃 😃 rora, to bolo dobre 😃 😃

• tani a som smutna ze pri menovani si si na mna nespomenula 😐 😞

• ja chodim inak kazde rano okolo salonu Nicole a kukam do vykladu 😃 maju tam velmi epkne saty a tusim su vacsina take zltsej farby, asi biela fakt dnes uz nie je moc v kurze 😃

• ja som si vsimla u nas novy salon casamiente a celkom pekne saty tam mali vo vyklade 🙂 a co som bola v salone amarel tak tiez tam mali skoro vsetky saty take zltsie, neviem aky je to odtien ci ivory ci aky 😬 ale teda no otrasne podla mna. a este horsie by to vyzeralo vonku na svetle

• ale vies mi povedat preco je vlastne taka IN farba fialova na saty po polnoci? 😃 ked kukam albumy co tu maju ex nevesty tak skoro kazda mala take, jak z kopiraku 😃

• a co hovoris na salon Sisi tam u vas? 😉

• Sponzor fóra
  • neviem, ale ja som si vsimla nielen fialove, ale tyrkysove a rozne ine vyrazne farby ako popolnocne saty. pravdupovediac mne sa to zda zbytocnost sa o polnoci este aj prezliekat. su to dalsie starosti na vyse. a este ked sa niektore nevesty prezliekaju do roznych redovych siat, krojov pri cepceni.... mne by sa nechcelo 😃 😃

v tom salone som nebola. nemaju ani stranku. uz je tu potom iba salon lubica a ten je taky "nemastny neslany" co som videla ponuku na stranke. hlavne co sa tyka spol.siat.

• dianka, prepaaaaac.. ale to asi preto ze si online na fb tak to beriem ako samozrejmost 😃

ja chcem biele saty a nie take kremove.. minule som videla nazivo nevestu v kremovych satach a vyzeralo to ako oprane satky jej babicky, ktore vytiahla po sto rokoch zo skrine 😒

• haha uz si to u mna nevyzehlis 😃

no ja o polnoci budem isto doma,takze nechystam ziadne prezliekanie, skor vyzliekanie 😃 😃 😃

• 😃 este ani v satach nie je a uz by sa vyzliekala 😃 😃 😃

• neboj, ja to uz mam pekne premyslene 😃 😃 😃

• ja som zvedava ako to dopadne po zurke, ale tipujem ze by to mohlo ist tak ze by sme skoncili dakde o tretej-stvrtej na zabave a budeme tak unaveni ze az...

• halooo 😬 nikto? tak nic 😃

• roraaaaa a teraz si kdee???? 😃 😃 😃

• myslím že rora pekne psinká po nočnej 🙂

• .. a my, čo pracujeme jej tíško závidíme 😃

• baby, však to už toľko s tou robotou nepreháňajte!!! .. lebo začnem aj ja 😃

• 🤔 🤔 🤔 ooo 🤔 🤔 🤔

• iha nejako sa to tu nerozbehlo 🙂 veru spala som. lebo dnes idem este na jednu nocnu 😴 a buduci tyzden na poobednu takze sa velice tesim lebo k internetu sa dostanem iba do obeda a aj to nachvilku 😐 a este ma "potesilo" ze zas asi zavedu sobotne poobedne smeny 😒 to bude nadhera travit sobotu od 14.00-22.00 v robote 😒 kriste. niekto na vymenu by sa nenasiel? 😬

• uff, tak to nezavidim, ja mam tiez vikendy cas od casu pracovne, ale nastastie u nas sa da robit z domu, tak sa aspon nemusim nikam trepat a zvladnem sa aj vyspat a tak.

A ako baby, uz mate vsetko vybavene??? cas sa prudko krati, ved tie co maju svadbu do maja uz nemaju ani rok casu 😃

• kurtica, však nám zostáva ešte ten rok.. ale fakt, že o rok to už budú riadne stresy 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov