Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
mishelita
Ahojky. Ja som tiez mala este kedysi na zaciatku planovania svadby datum 11.6.2011 lebo v ten den ma moj drahy narodeninky a to by bol krasny darcek pre neho ... aspon myslim
No ale presne ako hovori tvoj priatel aj ja som preto prelozila termin zatial na august ale teraz uz na meninky mojho milacikaLebo ja by som mala akurat tyzden po statniciach takze to by bolo este horsie ako mesiac.
Moji a aj snubencovi rodicia budu tiez urcite protestovat ze preco v lete ze sa vsetko pokazi. A uz aj moj drahy je tym nakazeny ... hovori ze sa vsetko pokazi .. ale preco by sa malo??? Ja chcem svadbu v lete a nie v jeseni!!! Ja milujem leto a nie uprsane a sychrave pocasie ktore k septembru alebo oktobru patri. Preco by sa malo vsetko pokazit??? Ved ked sa kolace upecu tak hned ich pojdeme rozdavat a zvysne kolace uz mozeme ist odniest do saly a tam maju chladnicky na kolace a aj na alkohol. A chladnicky uz maju vsade. Tak preco potom tolko strachu okolo toho ze sa to pokazi? A co ine by sa mala este ako pokazit okrem kolacov? Co hovorite na to vy baby ktore tiez budete mat svadbu v lete???8. nov 2009ja si svadbu tiez neviem predstavit inokedy nez v lete. ja zimu a chladno neznasam, a jar je nevyspytatelna co sa tyka pocasia. a vpodstate ani cez leto nam nikdo nezaruci ci bude 35 stupnov alebo 20 aj s dazdom v den svadby, takze pocasim sa nezaoberam ked na nom aj tak nemozem nic zmenit
len letne mesiace mam ovela radsej nez ostatne
mam na ne krajsie spomienky a chcem k nim pridat aj tie zo svadby
A citala som uz nejake prispevky od neviest co mali svadbu v lete, ze vsetko vpohode vydrzalo, aj torty sa neroztekali a podobne, lebo tie co sa davaju robit na svadby su kvalitne a robia ich tak aby vydrzali a podobne je to aj s kyticami.. samozrejme ze za predpokladu ze jedlo a zakusky sa nenechaju dakde na priamom slnku cely den, ale to nemyslim ze by niekto mal v plane8. nov 2009drobculka
Ahoj. A ty na kedy planujes svadbu? Tiez v 2011 ale v zime? Aspon sa vam kolace nepokazia
rora
Presne! Tie najkrajsie spomienky sa mi spajaju s letom .. a svadba bude tou najskrajsou spomienkou
A samozrejme ze uz maju vsade chladnicky len ci nam budu aj ochotni do nich odlozit kolace uz den pred svadbou .. Neviete baby nieco o tom?8. nov 2009hainy a rora
ja si tiez myslim, ze uz naozaj vsade maju velke chladnicky a najma tam, kde sa robievaju svadby musia byt na to pripraveni. ja som bola za august a tam sa mi pacil datum 13.8.2011, lebo trinastka je nasim cislom, my sme sa dali dokopy piatok trinasteho, tak odvtedy je to nas stastny den, ale tam je problem, ze den predtym ma moja krsna narodeniny a moja mama meniny a v nedelu by mala svokra 50-tku a to nechcem, lebo by vsetci gratulovali aj jej a to by som nejako nechcela, lebo predsa v moj svadobny den chcem byt ja ta najdolezitejsia, mozno to znie sebecky, ale myslim, ze viete co tym myslim.8. nov 2009ked ono to tak byva, ze sa najdu ludia, co najdu chyby na kazdom rocnom obdobi-v zime je prilis velka zima, v lete zas teplo, v jeseni prsi a na jar striedavo-oblacno... no a teraz si vyber
jasne, ze cez leto je to uplne v pohode, my sme tiez pozerali vhodne terminy a zacali sme majom a skoncili sme zaciatkom septembra..dalej sme ani nelistovali
a vidite, na to leto mam aspon vyhovorku, aby som zakazala torty od pribuznych... poviem im, ze sa to pokazipretoze neviem ako u vas, ale tu je taky zvyk, ze ti donesu este dalsich "50" tort typu podkovicka, kniha, srdiecka a pod. ja osobne by som bola za to, a dufam, ze sa mi to podari presadit, ze jedna torta, ktoru si vyberieme my a koniec...
9. nov 2009- Sponzor fóra
No moji rodicia uz o tom vedia kedze sme sa kvoli tomu hadali .... a nakoniec vyhrali oni
Vie o tom uz aj rodina z ocovej strany a z mamkinej zatial asi nikto.
Moj drahy povedal svojej mamke ze na rok je svadba ale o tom ze sa presunula na rok 2011 tak to zatial asi este nevie. A k spolocnej reci o svadbe zatial medzi mnou a svokrovcami nedoslo. Neviem ako to mam zacat .. ? Ci len tak od brucha .... ?9. nov 2009kitty tak s drahym sme sa dohodli konecne na datume a je to 4 jun, lebo 11 jun by bol den tesne po mojich narodeninach a to sa mi zdalo trocha blbe, kedze mi drahy povedal ze ako narodeninovy darcek sa zacneme snazit o babatko a nejako by som nechcela aby to bolo este pred svadbou. Tak takto sa o babatko zacneme snazit po svadbe na moje narodeniny
9. nov 2009
ahojte, tak aj my s priatelom planujeme svadbu na rok 2011, presne ako ty h.a.i.n.y chceme najskor skoncit Ing a potom svadba. Ja som chcela svadbu v juni, ale to ma priatel odhovoril, ze to bude mesiac po statniciach, ze to nebudem nic stihat a tak. Potom bol napad, ze jul alebo august, tak uz sme pozerali aj nejake datumy, ale ked som vcera volala s mamou a povedala som jej to, tak ma zase ona odhovara, ze cez leto sa strasne vsetko kazi, ze ci potrebujem mat ostudu, ze by sa nam jedlo alebo zakusky pokazili, ze aj ti ludia su taki unaveni z toho tepla a tak, ze nech to dame na september, tak uvidime.
Baby chcem sa opytat, ako skoro je potrebne rezervovat miestnost?