Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
ja si myslim ze mnohe pary by brali len takuto svadbu, bez nervov, bez stresu, bez diktujucich rodicov a svokrovcov,len par najblizsich ludi, ale tak co som si v mojom okoli vsimla, tak prevlada nazor "nech vidia ze na to mame" aj za tu cenu ze sa zadlzi cela rodina, ale tak to sa uz nikto nedozvie :-N :-N
caute baby tak ja som prave dotelefonovala s nasim fotografom, tak mam super naladu, lebo som ho po roku pocula a on je strasne zlaty chalan , normalne mi dodal energiu a povedal mi ze mi posle album z jeho svadobnymi fotkami aby moj mily vedel aka je jeho praca a povysvetloval mi vsetko co sa dala tak som straaaaaaasne stastnnnnnaaaaaaaaaaa uz aby bol ten den :-) :-D
rora juj to ano ale kedze my mame dcerku a o rok v maji svadba vsetko si zariadim sama ... a budu tam moji priatelia ci to svokricka chce alebo nie,my si platime svadbu z vlastneho,rodicia nam nedaju ani halier nemaju z coho takze ani "sa starat"nemozu ... mne tiez nezalezi na materialnych veciach,povodne a najradsej by som chcela svadbu na Cypre pri mori,s dcerkou a svedkami ...ale to by synacikovi mamicka nedovolila (svokru mam vysinutu ale totalne) takze svadba bude tu v SR ale podla mojich predstav ..moze sa dat aj vypchat ale kecat od nej si nenecham ani za ten cely vesmir ;-)
holky možno by Vás niektoré zaujímalo na diva.sk je zaujímavý článok o hrade v bytči ktorý teraz nedávno zrekonštruovali a je vhodný na svdbu. Je tam vyhlásená aj súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť páry, ktoré splnia ich kritériá. Mne by sa to aj páčilo, ale nemáme tolko času na cestovanie po pamiatkach slovenska
trdielko my sme uplne v pociatku rozmyslania o svadbe tiez uvazovali o svadbe v zahranici, nasla som nejake ponuky aj v satur cestovke, ale upustili sme od toho, aj ked by to nebolo az take drahe, ale tak by mi nevyhovoval obrad v cudzom jazyku :-|
pripájam sa k debate o veku.. my budeme mať toto leto 7. výročie, ja sa budem vydávať v čerstvej 25-ke a drahý bude mať 27 a pol.. o ruku ma ešte nepožiadal :-D :-D :-D
baby jak je to so satami? co som si vsimla, tak vacsina z nich je s korzetom alebo je vrsok dany bez ramienok a rukavov...hm a to je to....pod to sa nedava ziadna podprsenka?
ruza, tak ja osobne mam male prsia cize to budem riesit bez podprsenky. Ale isto aj ty poznas rozne gelove podprsenky telovej farby, ktore sa iba prilepia na prsia alebo potom su aj speci podprsenky pod saty, ktore drzia aj bez ramienok. V kazdom lepsom obchode ti budu vediet poradit
ja som uz pozerala po eshopoch s gelovymi podprdami a veru nie som si ista ci by to drzalo :-D predsa len ramienka su ramienka :-D ale tak uvidim co zozeniem
no tak teda tie gélové samodržky držia pefrektne! mamka to mala nedávno na svadbe a no problem :-) a pod korzetové šaty by som si už podprdu nikdy nedala, lebo to bolo trápenie keď som ju mala :-N tak či tak som bola stiahnutá a podprda ma strašne tlačila.. raz som bola v korzete bez nej a nááádhera :-D
ahojte
ja sa chcem len pridat k tej skupine zien ktore sa vydavaju az po 30tke a partner bude mat 38rokov. Nepripada mi to vobec neskoro aj ked v mojom veku maju uz zeny po dve deti. Takze nikdy nieje neskoro. Prajem vam prijemne svadobne pripravy. ;-)