Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
Baby tak čo sa týka varenia ja som sa musela naučiť variť v 15tich rokoch lebo odvtedy som bývala na intráku kde neboli raňajky, obedy ani večere a keď som chcela niečo jesť tak som si sama musela navariť. Financie som mala veľmi obmedzené a tak som sa snažila ako sa len dalo. A teraz čo vidím v telke tak to viem na vlastný spôsob spraviť bez problémov a 90 percent mojich jedál mi aj chutí, drahému okrem hrachovej polievky a francuzkych zemiakov zatial tiež chutilo úplne všetko. Tak ja som rada že som taký talent na uživenie rodiny
Inak sme dnes boli u svokričky a potom pozrieť na meetingu SDKU, počúvli sme si Cmoríka, Gladiator a išli sme domov sa navečerať. Teraz sledujeme Hokej a bratranca mojho draheho v Lets denc ako sa snaží s Mázikovou
No a v noci sa tešíme na partičku9. máj 2010ja som ani poriadny vikend nemala a len co som sa spamatala z minuleho tyzdna, uz je tu zas pondelok
uz nech je 23:00 a som doma
strasne pomaly mi zakazdym ubieha poobedna a neviem ako dlho to este budem s tou kolegynou ktora mi prischla znasat, lebo uz mam dokusany jazyk. nebavi ma po nej opravovat chyby a uz sme mali aj reklamacie a samozrejme z vyplaty nam odkrojili, ale jej je to fuk, nieco jej poviem, dohovorim, ignoracia... S kolegynami sme sa zhodli ze zle vidi,aj sposob jej prace tomu nasvedcuje a to ju prijali prosim pekne na miesto kde treba 100% zrakovu kontrolu vyrobkov!! a ja nemam sancu po nej kontrolovat kazdy jeden kus.
Behom dvoch mesiacov by sme radi vybavili uver, nasli sme nejake reality, v ramci nasich moznosti, a ked budem mavat kvoli nej male vyplaty a nic nevybavime, tak ju zabijem.10. máj 2010no chceli by sme, lebo sme nasli posledne dobre ponuky, ze uz nemozeme cakat. lebo vsetko co bolo do nasho rozpoctu (40 tis. eur) uz pomyzlo a nasla som posledny 2i byt za taku cenu a este jeden dom. inac uz len jedno izbaky vsetko. uz by sme boli aj co to popozerat, lenze v tych realitkach ako keby ani nikto nepracoval, na maily neodpovedaju, telefony nedvihaju
a tento tyzden vybavim tiez prd ked som na poobednej. sa strasne bojim ze sa predaju aj tieto 2 posledne nehnutelnosti a hotovo
10. máj 2010- Sponzor fóra
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
10. máj 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
10. máj 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
10. máj 2010
presne tak.. a čo porábate, babule, takto popri hokeji??