Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simcab dik za radu ja sa v tom vobec nevyznam takze si to radsej nedam a radsej budem stale lakovat a tak ich spevnovat ;-)
Odpovedať
barborka, na pevnost nechtov su velmi dobre laky.. dostat ich kupit v drogerke.. ja mam dva take, jeden na spevnenie a druhy na rychly rast.. takze ak mas takyto problem, urcite si kup ;-)
Odpovedať
ja som mala super lak na spevnenie nechtov.. bol od rimmel, ale neviem ako sa volal.. viem len, že sa používal tak, že si si ho natrela jeden deň, potom druhý deň a potom o týždeň sa odlakoval a od znova.. a fakt som mala silnejšie..
Odpovedať
miška, tie krížiky sú úžasné!!! a tá cena.. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
miska mozes aj mne poslat do ip nieco o tych krizikoch dik
Odpovedať
no už som pridala tie moje svadobné čačky x-) sa vytešujem ani keby to boli perly :-) ale som z toho nadšená! x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
babyyyy, už to začína!!! x-)
Odpovedať
simi pekne su.. ;-)
Odpovedať
vďaka táni.. a ty už máš doma tie topánky, či ako???
Odpovedať
dnes mali prist a neprisli :-( dufam, ze zajtra ich uz budem mat na nohach :-D
Odpovedať
tak nezabudni hodiť foto!!!
Odpovedať
Článok sa načítava...
táni, a vy idete mať svadbu v kostole?
Odpovedať
neboj sa, fotak je pripraveny stale :-D :-D ano simi, v kostole.. hoci priatel /aj ked je veriaci/ by bral radsej na urade, lebo na cirkev mame svoj nazor 8-( no ale ja som bola vychovana tak ako som bola a nedalo by mi svedomie, keby sme sa brali na urade.. ale priatela som nemusela prehovarat, do kostola pojde, ale s podmienkou, ze svadba bude bez omse, co vyhovuje aj mne :-) vy?
Odpovedať
môj sa vždy smeje, či budeme mať sobáš pod omšou :-D :-D :-D :-D to tak jeho starká vraví :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kati, ja som bola v piatok v kostole na detv. hute a tam majú takého úúúúžasného farára!!! no fakt vyzerá byť úžasný človek! tak váham kde to spáchať..
Odpovedať
Profilova fotka
:-) my uz mame vybrany kostol a dufam, ze sobasit nas bude mlady knaz.. s nimi je vzdy sranda :-D uz nam len treba objednat obrad, ale kedze priatel je v pezinku, tak tam sama nepojdem.. chcela so mnou ist priatelova mama, ale nechcem aby to vyzeralo tak, ze priatel do kostola nevkroci, alebo ze za nho musi riesit veci mama :-S asi pockame do augusta s objednavkou :-S
Odpovedať
my sa chystáme v júni, nech s tým máme pokoj a môžme hlavne fotografa zarezervovať.. ale teraz vymýšľam, že by sme zmenili dátum.. lebo okolo tohto vybraného sú tí 3 zamrznutí, tak sa obávam, že bude zima =-)
Odpovedať
juuj, no tak to je pravda =-) ale vidis, ze tento rok sa to akosi posunulo :-D
Odpovedať
no práve, že tento rok prší zatiaľ celý máj ;-( :-D
Odpovedať
no a cooo.. :-D ved nech sa tento rok vyprsi a buduci rok nech bude cely slnecny na tie nase svadbicky 8-) :-p
Odpovedať
ale teraz sa mi marí, že 1. bolo pekne :-D
Odpovedať
ano bolo.. ale v noci zacalo hrmiet, teda aspon u nas 8-( pamatam si to, lebo sme vtedy sli z kamosovej svadby :-D
Odpovedať
joj, no tak ale zas sa nezbláznim.. len vôbec neviem kde by sme sa fotili v prípade dažďa.. :-S
Odpovedať
noo, tak ja nad tym ani neuvazujem.. ja totiz verim, ze v nas svadobny den bude krasne slnecno 8-) :-D
Odpovedať
ale chceme-nechceme, musíme mať aj plán B :-N
Odpovedať
simi nestras.. :-D co sa mna tyka, tak do atelieru rozhodne nepojdem.. ked z neho vidim tie lacne gycove fotky, tak mi beha mraz po chrbte :-x :-D je to proste otrasne.. to uz by som sa radsej nechala nafotit v kuchyni ako pripravujem obed, tam je aspon viac vzrusa.. 8-( ja ani netusim kde sa budeme fotit vonku.. neviem ci ziadny z nasich fotografov nie je kreativny, alebo na tom trvaju mladomanzelia, ale stale fotia len na dvoch rovnakych miestach 8-( znova sama gycovina.. a pritom tolko krasnych fotiek vie vzniknut aj na obycajnej luke.. x-) a takisto nechcem ziadnu amatersku, ci poloprofi zrkadlovku 8-( bola by som najradsej, keby nas niekto nafotil minimalne z fotoaparatom aky mam ja.. ale to je ako hladat ihlu v kope sena.. mnoho profikov si mysli, ze si kupi lacne NIC za par tisic a dokaze s tym urobit krasne fotky.. 8-( zial.. no netusim koho si vyberiem, v tomto som totiz v poziadavkach dost prisna.. nakoniec sa nastvem, pripevnim fotoaparat na stojan a budeme sa fotit so samospustou :-D :-D :-D
Odpovedať
no však práve kvôli tým gýčom sme si aj my vybrali fotografa, ktorý je trochu "inde" :-) stále vymýšľame, že kde sa pôjdeme fotiť, určite na nejaký kopec, do prírody, na to sa strašne tešíme :-) len ak bude pršať... :-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?