Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
normalne si nakresli nohu na papier a odmeraj si v cm od paty po velky palec.. da sa najst na nete aj prevodnik z cm na cislo.. budes to mat naisto :-)
ti ludia su taki hlupi.. :-D
nejaka babika si vytvorila muzsky nick a pise mi, ze nemam pisat take veci na fotografov, ze su gycovi atd :-D asi nevie predychat, ze som poukazala na gycove fotky niektorych "profi" fotografov :-D
no co uz.. aj take individua sa musia najst.. ani netusim naco sa obtazuje pisat mi svoje vyplody mozgu.. :-D
tak jej, táni, odpíš, že nech si dáva pozor na to vytváranie nickov, lebo momentálne je kauza na modrejstreche, že nejakú užívateľku blokli, lebo mala viac nickov..
simi ake saty? svadobne?? tak ti pojdem skusat az niekedy v januari, februari.. ale kamoska mi navrhla, ci by som si saty nekupila, ze pojdeme spolu, lebo ona sa vydava dva tyzdne po nas..
a ked myslis popolnocky, tak tie si urcite poziciam.. len neviem ake.. planovala som fialove, kedze mala byt fialova vyzdoba, ale teraz bude zlta, tak neviem ci nieco pekne najdem.. ale v albume jednej holky som videla fotky zo svadby, kedy bola v popolnockach.. tiez mali zltu vyzdobu a aj ona mala saty s nadychom do zlata.. no tie sa mi pacili.. :-)
no vsak take harpie by mohli blokovat stale :-D nechapem preco inym vypisuju svoje vymysli z depkarskej hlavy.. nemozem za to, ze nevie predychat, ze kazdy z nas ma iny vkus..
táni zatial iba jeden človek? tak to úprimne gratulujem ja už som toho mala asi 30 pôšt minimálne, a nemusí to byť dievča je tu pár chlapov ktorý nevedia predýchať keď aj žena má rada fotografovanie.
Simi takým ľuďom je to u analneho otvoru lebo tým ide iba o zhodenie človeka a jeho totalnu devastaciu. Ale my hrdé ženy sa nedáme
no chcela som prvotne pozicat, taku hrubu predstavu uz mam - chcem velku suknu a vrch chcem bez ramienok pekne obtiahnuty :-)
ale vraj sa daju take iste aj kupit a ovela lacnejsie.. takze neviem.. rodina ma presviedca, aby som nekupovala, ze to je zbytocnost.. ale ty si mi dala chrobaka do hlavy s tym obliekanim sa na kazde vyrocie :-D to by bolo chutne :-D takze este vaham, ci kupim, alebo len pozicam
miska presne tak, my sa nedame nejakym ludom, ktori trpia komplexami.. :-D dotycna/y mi napisal/a, ze si mam vraj kupit vibrator.. no a to uz je teda na zamyslenie, ci ma vsetko v hlave v poriadku...
:-D :-D haha.. ani ma nenapadlo.. mozno sa hanbil ponuknut mi na zaciatku, tak najprv ma skritizoval a potom mi hodil ponuku :-D :-D
a inak, niektore zeny dokazu fotit ovela krajsie ako chlapi.. zena je zena, ma cit :-D a nielen pre fotky
táni, ja pôjdem šaty vyskúšať pri najbližšej návšteve bratislavy.. a ak sadnú, nič neriešim :-D niekedy v zime ich objednám a pokoj svätý! len aby sadliiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
simi, tak to je pravda.. kazdy ma iny vkus.. a co sa fotiek tyka, tak mne sa mozu pacit fotky z exterieru, niekomu sa to paci v interieri.. tak ked ma on iny nazor, tak naco do mna rype.. to akoby mi chcel za kazdu cenu vnutit svoju predstavu.. to je chore.. pre mna, za mna nech si tu pise svoje nazory, ale naco sa tu hadat pre nejake blbosti, tak to nechapem :-D
Ja kujem pytle tento piatok aby šla so mnou mamina do jedného salonu v senici vyskusat satky, aby ma aj ona videla v nejakych satach, kedze dalsie budem skusat tuto a to som velmi daleko od maminy a viem ze maminu to velmi potesi :-)