Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
simi keby sa zjednotil, bola by nuda :-D :-D takto sa aspon trochu potrapis :-N
Odpovedať
ale ja sa s tými topánkami trápim už ako dlhoooo??? :-S no však ja viem, že EU mám 37, UK to je 6,5, ale US netušííííím
Odpovedať
nasla som tabulku. sice to nei je ta stranka, kde mi to vypocitalo samo, ale aj z tohto sa da vyjst http://www.sk-ebay.sk/velkost-topanok... ;-)
Odpovedať
supeeeer, táni, vďaka.. a to som si myslela, že mám UK 6,5 a to mám teda US 6,5 :-D :-D :-D no tak teda hlava-mapa :-D
Odpovedať
:-D nemas za co.. aspon uz mozes objednavat naisto ;-)
Odpovedať
by som bola zvedava co mam ja, kedze SK velkosti obuvi mi sedia od 6,5 - 7,5 ]-( tiez to robia barsjako :-N
Odpovedať
len ešte musím tetu nakontaktovať.. :-)
Odpovedať
normalne si nakresli nohu na papier a odmeraj si v cm od paty po velky palec.. da sa najst na nete aj prevodnik z cm na cislo.. budes to mat naisto :-)
Odpovedať
ach jaj, idem ja teda do roboty 8-( zas toho nepopiste tolko ze to zajtra nedocitam :-D
Odpovedať
no však ja to zvládnem x-)
Odpovedať
táni, ja napr. ani neviem ako ty ideš riešiť šaty.. rora, ty si sa už rozhodla??? fialová??? biela???
Odpovedať
ti ludia su taki hlupi.. :-D nejaka babika si vytvorila muzsky nick a pise mi, ze nemam pisat take veci na fotografov, ze su gycovi atd :-D asi nevie predychat, ze som poukazala na gycove fotky niektorych "profi" fotografov :-D no co uz.. aj take individua sa musia najst.. ani netusim naco sa obtazuje pisat mi svoje vyplody mozgu.. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak jej, táni, odpíš, že nech si dáva pozor na to vytváranie nickov, lebo momentálne je kauza na modrejstreche, že nejakú užívateľku blokli, lebo mala viac nickov..
Odpovedať
simi ake saty? svadobne?? tak ti pojdem skusat az niekedy v januari, februari.. ale kamoska mi navrhla, ci by som si saty nekupila, ze pojdeme spolu, lebo ona sa vydava dva tyzdne po nas.. a ked myslis popolnocky, tak tie si urcite poziciam.. len neviem ake.. planovala som fialove, kedze mala byt fialova vyzdoba, ale teraz bude zlta, tak neviem ci nieco pekne najdem.. ale v albume jednej holky som videla fotky zo svadby, kedy bola v popolnockach.. tiez mali zltu vyzdobu a aj ona mala saty s nadychom do zlata.. no tie sa mi pacili.. :-)
Odpovedať
myslela som svadobné ;-) ideš si ich požičiavať či ako???
Odpovedať
no vsak take harpie by mohli blokovat stale :-D nechapem preco inym vypisuju svoje vymysli z depkarskej hlavy.. nemozem za to, ze nevie predychat, ze kazdy z nas ma iny vkus..
Odpovedať
Profilova fotka
táni zatial iba jeden človek? tak to úprimne gratulujem ja už som toho mala asi 30 pôšt minimálne, a nemusí to byť dievča je tu pár chlapov ktorý nevedia predýchať keď aj žena má rada fotografovanie. Simi takým ľuďom je to u analneho otvoru lebo tým ide iba o zhodenie človeka a jeho totalnu devastaciu. Ale my hrdé ženy sa nedáme
Odpovedať
no chcela som prvotne pozicat, taku hrubu predstavu uz mam - chcem velku suknu a vrch chcem bez ramienok pekne obtiahnuty :-) ale vraj sa daju take iste aj kupit a ovela lacnejsie.. takze neviem.. rodina ma presviedca, aby som nekupovala, ze to je zbytocnost.. ale ty si mi dala chrobaka do hlavy s tym obliekanim sa na kazde vyrocie :-D to by bolo chutne :-D takze este vaham, ci kupim, alebo len pozicam
Odpovedať
ja kašlem na takých, čo somariny píšu.. radšej nereagujem.. vždy si poviem "pro hlupáka každý hloupý" :-D
Odpovedať
miska presne tak, my sa nedame nejakym ludom, ktori trpia komplexami.. :-D dotycna/y mi napisal/a, ze si mam vraj kupit vibrator.. no a to uz je teda na zamyslenie, ci ma vsetko v hlave v poriadku...
Odpovedať
Profilova fotka
tani mozno nejaky prevadzkovatel sexshopu :-D
Odpovedať
:-D :-D haha.. ani ma nenapadlo.. mozno sa hanbil ponuknut mi na zaciatku, tak najprv ma skritizoval a potom mi hodil ponuku :-D :-D a inak, niektore zeny dokazu fotit ovela krajsie ako chlapi.. zena je zena, ma cit :-D a nielen pre fotky
Odpovedať
bože, čo to za dementi behajú po tomto svete :-D
Odpovedať
simi a ty si na tom ako so satami? planujes este tento rok? :-)
Odpovedať
kto má na čosi talent, má proste talent a kto nemá, tak sa môže pos*ať :-D a takí čo to vedia, sa do nikoho nestarajú.. väčšinou rýpu tí "kváziumelci"
Odpovedať
táni, ja pôjdem šaty vyskúšať pri najbližšej návšteve bratislavy.. a ak sadnú, nič neriešim :-D niekedy v zime ich objednám a pokoj svätý! len aby sadliiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
Odpovedať
simi, tak to je pravda.. kazdy ma iny vkus.. a co sa fotiek tyka, tak mne sa mozu pacit fotky z exterieru, niekomu sa to paci v interieri.. tak ked ma on iny nazor, tak naco do mna rype.. to akoby mi chcel za kazdu cenu vnutit svoju predstavu.. to je chore.. pre mna, za mna nech si tu pise svoje nazory, ale naco sa tu hadat pre nejake blbosti, tak to nechapem :-D
Odpovedať
niekto sa nudí tak ako ja, ale narozdiel odo mňa píše kadekomu debiliny :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja kujem pytle tento piatok aby šla so mnou mamina do jedného salonu v senici vyskusat satky, aby ma aj ona videla v nejakych satach, kedze dalsie budem skusat tuto a to som velmi daleko od maminy a viem ze maminu to velmi potesi :-)
Odpovedať
pravdaže choď , miška!!! a nech mamka fotí, aby sme aj my videli ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?