Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
dianka, na fb dam ja ja.. a tesim sa na tvoje, ktore budu skor ako moje :-D
Odpovedať
táni, aké sú to šaty??? ja som strašne zvedavá, čoo?
Odpovedať
simca, dala som ich do albumu.. su to tie druhe :-) som hotovaaa z nich :-D ale neviem kde sa daju zohnat :-(
Odpovedať
táni, skús kuk pronovias.com alebo lasposa.com.. ale to bude veľa hľadania.. 8-( no povedala by som, že to bude staršia kolekcia, možno 2009..
Odpovedať
ja poprezeram vsetko :-D dik za typ.. no keby som nasla nejaky salon u nas, kde mi ich usiju, to by bolo skveleeee :-D
Odpovedať
šikovné baby v salóne ušijú čokoľvek aj podľa obrázku.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby co mate noveho, ja mam za sebou dnes tri skusky dve uspesne a jednu este neviem ale hadam anoo, a zajtra a v piatok ma cakaju dalsie a potom hura uz len 3. co planujete na vikend, my sme chceli ist s mily do domceku kde budeme byvat , ale neviem ci pojdeme lebo ked som videla ake ma byt pocasie tak hroza :-|
Odpovedať
simca, no tak usiju, ale za kolko, vies.. to sa mi radsej oplati pozicat :-D skusim napisat nejakym holkam od nas, ci nevedia o niekom kto by to vedel usit.. barborka, no ja budem s priatelom konecne znova.. :-) a v sobotu ideme oslavovat narodky k rodine.. z mojho ucenia na skusky znova nic :-D
Odpovedať
ale táni.. ja som tie moje našla na stránke nicole za takmer 600€ požičovné!!! a v salóne mi ich ušijú za cca 230€.. viac sa oplatí dať si ušit, ako požičať.. väčšinou!
Odpovedať
no musim sa na to mrknut fakt.. vobec som neuvazovala o usiti, no ale po najdeni tychto siat.. woow :-D
Odpovedať
a tiez mi napadlo - co ked si dam usit a vysledny efekt sa mi nebude pacit? :-S nad tym si nepremyslala?
Odpovedať
no tak ja si myslím, že na tých mojich nemajú veľmi čo pokaziť.. sú v podstate jednoduché.. práve kvôli tomu som hľadala jednoduché šaty bez výšiviek a pod..
Odpovedať
Článok sa načítava...
tani, myslela si svoj album tie saty na fotke cislo 6 ??? mne sa najviac pacia tie v mojom albume co su posledne :-p
Odpovedať
hej chapem.. ale mna by asi porazilo, kebyze si idem po saty a zistim ze ta latka co je na obrazku pekna, v skutocnosti na satach vyzera otrasne :-S :-D ruza ano, tie myslim ;-) a tvoje som si uz pozerala :-)
Odpovedať
moja stratégia je taká, že šaty vyskúšam v salóne.. ak sa mi budú páčiť a hodia sa mi, dám ich ušiť.. však tie krajčírky vedia aká látka sa má dať, tak hádam to nebude problém.. ako ja zas nejak nestresujem za šaty, prichádzam na to, že vôbec nie som náročná :-) .. len čo sa týka topánok :-D to je fakt na nervy s nimi :-D
Odpovedať
tak ja topanky uz riesit nemusim.. ale v satach som narocna, jaa vobec neviem co je pekne a co nie.. :-D ale musi to byt take ako mam v hlave.. :-D len take saty asi este nik nevyrobil :-D haha.. a kebyze take ako mam v albume najdem v salone tak hned ich odkupujem :-D
Odpovedať
táni, ale až v januári!!! :-D :-D :-D
Odpovedať
:-D zacinam vazne pochybovat o tomto rozhodnuti.. ale potom nastupi rozum a hned viem, ze saty maju cas :-D :-D :-D
Odpovedať
dobre ranko :-D ja som mala dneska prvu nocnu moru tykajucu sa svadby :-N cele to bolo zle |-| :-N ale tak dod.bany obrad ste baby este nevideli :-N :-N :-N a dufam ze ja taky ani nezazijem :-N
Odpovedať
ahoj, rora :-) neboj sa, však vieš ako sa hovorí, že väčšinou sa stane úplne opačne ako sa nám sníva..
Odpovedať
no tak to ano, viem ze to bude opacne. minimalne v tom ze tam nebudu moji starki, co tam boli teraz |-| som z toho akurat tak mrzuta |-|
Odpovedať
rora, ja tiež nebudem mať žiadnych starkých ;-( a je mi to ľúto, pretože na mojej strane bude sedieť len mamina a otec a drahý bude mať aj 2 starké :-( ale zase som rada, že svadbou získam starkú - tú jednu jeho veľmi ľúbim a myslím, že aj ona mňa :-)
Odpovedať
holky, nezamyslajte sa nad tym.. je mnoho dievcat, ktore na svadbe nebudu mat nie starych, ale vlastnych rodicov prave z dôvodu aky uvadzate.. hoci nebudu pritomni fyzicky, tak v srdieckach urcite ano......
Odpovedať
Tani ,,,, je to Collection San Patrick 2008 tie Tvoje saticky :-D
Odpovedať
alla, ty mi sedis za chrbtom??? :-D akurat som ich nasla san patrick bonaire :-D :-D no neverim ze aj ty.. vidim ze aj u nas v jednom salone ponukaju saty san patrick.. no v sobotu tam urcite idem :-D :-D :-D
Odpovedať
Tani nie ale aj ja mam od neho saty v albume lebo ma nadherne saty :D
Odpovedať
jeeeeeej, táňa má šaty!!! :-D
Odpovedať
simi, no tie v albume sa pacia aj rodinke :-D a zistila som ze kolekciu san patrick maju aj u naaaaas :-D akoze fakt ja tam nabehnem v sobotu, ale aby na mna nezazerali divne, ze chcem skusat viac ako rok dopredu, tak poviem ze sa vydavam v oktobri :-D najdem si nejaku peknu sobotu v kalendari :-D :-D :-D som hotovaaaa z tych siat. ked mi sadnu, davam si ich usiiit :-D
Odpovedať
presne, nepovedz, že až v auguste.. povedz, že v apríli :-D
Odpovedať
tanicka_photo sa nevies dockat? :) Ja budem saty riesit fakt az buduci rok niekedy, lebo este tristo razi sa mi ine budu pacit :D a priberiem alebo schudnem :D 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?