Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
no tak ako dážď by mi veľmi nevadil, ale ten vetrisko neskutočný.. ]-( a musím začať vymýšľať, že kde by sme sa fotili v prípade zlého počasia.. tu na okolí totiž nič vhodné nie je :-( iba zvolenský zámok, ale tam sa fotia všeeeeeeetci :-(
chapem s tym zamkom.. my mame dva take otrepane miesta 8-( kazdy sa tam hrnie akoby boli prvi a originalni :-D
inak, svokrovci su uz doma? uz vedia tu uzasnu spravu? ;-)
to musi byt vzruso oznamovat takto svadbu rodicom, ktori o tom netusia.. :-D wow.. ale v podstate oni to cakaju, nie? kedze ste tak dlho spolu.. nas sa len kazdy pytal, kedy svadba, takze my ani oznamovat nemusime, nejak to bral kazdy ako samozrejmost :-D
tanicka_photo presne ako hovoris sme na tom asi podobne v uceni, ja som sa teraz doucila polovicu na piatok co mam skusku a dalsiu polovicu zajtra, nejako sa mi nechce pobolieva ma v podbrusku, ale to je tym ze som bola dnes na cyto krcka a ultrazvuk, vsetko mam v poriadku tak som rada, dnes sa ma pytal gynekolog ze preco neberiem antikoncepciu ze ked nechcem byt tehotna a ja ze ano ale ze moj mily nechce a on ze hnusak jeden :-D tak som sa pobavila ked to povedal
:-D :-D :-D hehe.. milujem doktorov, ktori vedia "pacienta" rozosmiat :-)
tak ja mam skusku zajtra a zacala som sa ucit vcera :-D ale to len tak lezeeerne.. to bude hop alebo trop :-p
vyberam nejaku peknu dovolenku, chcem prekvapit priatela.. na par dni niekam k moru, ale vsetky vyhodne ponuky su len z odletom, alebo vlakom z BA.. 8-(
no my sme nemali ist povodne tohto roku, ale chcem, aby si priatel oddychol.. snad sa mi to podari zaplatit samej, aby do poslednej chvile nic netusil :-D joj ale hladat to takto na nete, to je hrozne.. :-S uz som popletena co, kedy, kde, za kolko :-D
hlavne ze budete spolu.. :)
inak, mozte mi niekto povedat, preco si na svadbu nevesty kupuju bizuteriu a nie striebro? lebo priatel mi dal taku otazku, ze preco bizu a nie striebro a ja som mu nevedela odpovedat.. :-S v kazdom albume maju holky len bizu.. preco
nie, niee.. mne to je jedno co budem mat :-D ja si v tomto nepotrpim..
a ak sa jedna o tradicie, tak som pocula, ze perly by nevesta nemala mat, lebo vraj perly znamenaju slzy a dotycnym to prinasa nestastie do zivota.. to pre tych, ktori veria v povedacky :-)
ja este netusim co si dam.. chcela som strasove veci, ale priatel povedal, ze je to prilis mohutne a nepristane mi to, kedze som malicka.. takze znova som na zaciatku :-D
ano peknucka je ;-) tiez chcem nieco take jednoduche.. ale co? :-D chcela som to nechat na priatela, ale on sa obava toho, ze nieco kupi a nebude sa mi to pacit.. aj ked ma dobry vkus podla mna, ale tak radsej vyberieme nieco spolu :-D
aha.. :-) tak pohladam nieco jednoduche, aby som zase nevyzerala prilis rusivo ako perčačkaná bábika ;-) inak, spominala si nejaky pekny uces, co si nasla pre seba, ten drdol, ci co.. myslela som ze ho mas aj v albume.. alebo ten uces nie je z netu? :-)