Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
baby tak ja budem mat rucne robeny sperk, chcela by som v takom dobovom style ho mat, no uvidime co vykuzli moja sperkarka, najpr musi vidiet saty povedala
a co sa tyka vlasov tak aj uces chcem trosku dobovy taky preplietany a zavoj cibude tak to sa este uvidi zalezi na tom ci k satam bude zadarmo spanielsky alebo nie lebo ked nie tak iny nechcem17. máj 2010tak predstavu mam dvojaku, prva je ze budu rovne cipkovane s dlhou vleckou a druha predstava je ze budu ako mala cisarovna sisi tak uvidim ci nieco najdem co sa mi bude velmi pacit, najpr som uz mala vybrate ale ked som zistila odkial donasaju saty tak som cely salon zavrhla a vybrala uplne iny
17. máj 2010nejdu mi vycesane vlasy, lebo mam okruhlu tvar a potom by som vyzerala velmi baculato
nechapem to, ja ked priberiem nejake to kilo, tak na mne nikde nevidno, len nalicach
nechcem vyzerat na svadbe ako bambulka.. a zase ucesy s dlhymi vlasmi sa mi pacia tie, kde su vlasy natocene.. ale mam problem, ze kucery mi nedrzia nejak extra..
v zime som bola na plese, mala som krasny uces, kamaratka mi robila.. ale za dve-tri hodky som nemala kucery, len nejake vlnkytaky naaaznak
a to si neviem predstavit ako mi to bude drzat na svadbe, kedze to musi drzat od obeda do rana
17. máj 2010Ahojte babulky. Vidím že aj vy ste zničené z toho počasia čo tu je
Ja som nakoniec tie šatky nebola skúšať, bola som sa len dať ostrihať a potom sme montovali stoličky čo sme mamine kúpili do obývačky. Bola taká prekvapená, až mala slzy v očiach
Ja mám teraz také depkárske obdobie, lebo už ma všetko veľmi hnevá a najviac ma hnevá keď vidím ako je drahý smutný kvôli jeho rodičom. nechápem ľudí, ktorý si spravia dieťa len ako otroka. To že mňa nemajú radi mi je jedno, ale to že vlastného syna nemajú radi ma trápi. keby aspoň to slniečko vykuklo17. máj 2010- Sponzor fóra
ruza, tak ja neviem nic o sissi, myslela som ze je na tej buste ona
jaaaj, dala by som po prstoch tomu nesikovnemu socharovi
takto zavadzat dnesnu mladez
aj ty budes ako sisi? co je taka popularna
k skuskam blahozelam, ja este len zacinam
miska takymto zatazovanim trapis len samu seba.. je to smutne, coho su ludia schopni, ale neda sa stale nad tym trapit..17. máj 2010barborka s tymi demi si ma rozosmiala
mam totiz bratranca a on ma neskutocne huste vlasy, z ktorymi sa neda nic robit.. stale sa z neho smejeme ze vyzera ako baran
ruza, tak ja zase do problematiky "sisi" vobec nevidim.. ani ten film o nej som nikdy nevidela, hoci historicke filmy milujem17. máj 2010ruza, uplne ta chapem, som na tom rovnako
barborka, ja zase mam boky velmi uzke, kazdy mi vravi, ze ani porod isto nebude mozny normalnou cestou, no ale tak verim, ze anonohy, boky a brusko mam chude, no ale co tvaaar
priatelovi sa to paci, ze licka su take buclate, takze rovnako ako to neriesis ty, tak to neriesim ani ja.. boli casy, ked ma to hnevalo, ale teraz sa nad tym nejak extra nepozastavujem
17. máj 2010dievčatá, prišli mi ďalšie vyhotovené ponuky na mail
a nie som nadšená. ak je lacnejšie jedlo, tak sa nedá priniesť alkohol a to účtujú za 0,7 od 27 EUR
a ak je v tomto niečo odlahčené, tak zasa jedlo je nehorázne drahé, alebo kadejaké préplatky. nech rátam ako rátam, musela by som byť zázračná aby som na svadbu našetrila
a to som sa ešte des aj dozvedela že skôr ako projektanta potrebujem statika aby nám najskôr odobril či môžeme hore nastavovať. a taký statik v Ba stojí len konzultácia od 800 Eur vyššietak mám takú depku ako nikdy. mám chuť to normálne zabaliť.
17. máj 2010tak ja mam boky tiez uzske a panva ani nehovorim, mne uz gynekolog povedal nech ratam s tym ze rodit budem cisarakom, ja som nikdy nepriberala, kym som nezacala brat antikoncepiu a ked som ju vysadila tak odvtedy sa na mna vzdy nieco nalepi
a co sa tyka bruska tak to neriesim to mam aj po mamka takze to aj keby som chcela sa zbavit tak nemam sancu
17. máj 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ale je z netu, len baba si nepraje, aby sa kopírovali jej fotky.. tak to mám uložené len v počítači.. a neviem ani nájsť jej originál album