Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
barborka: toto presne sa stalo aj mne...najprv mi povedali ze budem mat odpustenu skusku, lebo sme to mali ako volitelny predmet...potom si vymysleli, ze aspon zapocet si mam dorobit, ked uz skusku mam, lebo na volitelnom sme nerobili zapocty, tak som si ho spravila, ako puk som chodila na cvika...a nakoniec mi oznamili (nastastie na zaciatku skuskoveho), ze aj skusku musim absolvovat...skoro ma vtedy trafilo, lebo aj bez toho to bol strasny semester...vela predmetov a dost tazkych... vtedy som si myslela ze len ta nasa skola je taka pobabrana...ale kazdou chvilou zistujem ze vsetky skoly su take...asi to bude v tych uciteloch inak baby, drzim vam vsetkym palce, aj na skusky, aj na statnice!!!
Odpovedať
tak ja mam free od skoly od polovice maja :-p :-p :-p ..a ostatnym drzim palce :-N
Odpovedať
baby, to vám fakt nezávidím tú vysokú školu.. mňa by určite vystrelo :-N a to si neviem ešte predstaviť, ako moja kamarátka, že pracuje pon-pia, v piatok niekedy má aj školu, potom cez víkend školu.. tak to by ma vystrelo už určite :-D
Odpovedať
Profilova fotka
simcab no neni to ziadna sranda, ale da sa to zvladnut. ver ze by ta nevystrelo. :-)
Odpovedať
fuuha, tak verím tomu.. lebo naozaj keď som maturovala sa mi nechcelo učiť..
Odpovedať
tak ked mozem porovnat..tak maturita je slaby odvar proti skuskam na vysokej :-D
Odpovedať
výšku som rezolútne zamietla :-D možno potom na staré kolená sa mi zachce, ale teraz určite nie..
Odpovedať
to sa moc neodlisujeme simca...vidis ani mne sa nexce ucit :-D :-D :-D
Odpovedať
planuje niektora z vas mat rozpustene vlasy? lebo neviem aky uces si dat
Odpovedať
Profilova fotka
ruza ja plánujem mať kučeravé rozpustené vlasy, lebo mám istotu že aj ked nahodou zmoknem tak mi to naspäť skučeravie :-)
Odpovedať
ale vies ty mas dlhe, lenze ja len po plecia a o rok nebudu moc dlhe...tak kucery by asi nesli moc,neviem ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja chcem mat zopnute vlasy tak poprepletane ale neviem ci to moja kadernicka zvladne a ked nietak si ich dam len jemne natocit a budu rozpustene
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ruza ja mam tiez len po plecia tento vikend som bola u kadernicky a isla som riadne dolu:-(
Odpovedať
ruza, ja mam vies ake vlasy, ved na fotkach ich je vidno - huste a takmer po zadok :-D takisto planujem rozpustene, pekne natocene, mozno jemne hore vypnute, ale iba jemne.. ziadne drdoly neplanujem.. a celenku do nich :-) co sa tyka kostola, tak hainy, divila si sa, ze ci aj bez omse su obrady, ano su.. my budeme mat bez omse, za 15-20 minut sme "odbaveni".. nemam nic proti kostolu, ja do kostola chodim, ale v den svadby bude kostol bez omse, nakolko hostia zvyknu byt hladni a tesia sa do saly, tak ich nebudem trapit s takmer hodinovou omsou 8-( :-) a vsetkym kockam prajem krasny dnik :-)
Odpovedať
aj my tebe tani...vysla ti skuska? :-D rozpustene je praktickejsie, lebo k mojej tvari ani nejdu zopnute hore...neviem, mozno trocha vlnite, ale zas nikdy som to neskusala...mozno skoncim tak, ze pojdem si ich tam umyt, ucesat a nafukat nejak..a bude :-D
Odpovedať
ruza, na tieto dve skusky som sa ucila tak lazo-plazo jeden den /mozno ani tolko nie/ a vysli mi uuuuzasne :-D taky vysledok som ani necakala.. este ma cakaju dve posledne, verim, ze tiez s rovnakym vysledkom ;-) och tak zopnute vlasy nejdu ani mne.. okruhlu tvaricku mam, takze radsej rozpustene.. :-)
Odpovedať
myslim ze mam okruhlejsiu :-D :-D :-D
Odpovedať
:-) len aby :-D proste nam idu rozpustene a bodka :-D
Odpovedať
ted som kukala kurat jedno videjko zo svadby, co ma na webe jedna firma fotiaca, a ten zenich bol cely biely..a podla mne to neni zle :-D
Odpovedať
no ved kazdemu podla vkusu.. ked sa ti to paci, tak preco nie.. ja som napr za klasicke cierne obleky.. neviem si predstavit priatela v bielom, ci hnedom, to nieee.. hneda farba sa nam absolutne nepaci.. proste klasika.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte holky vidim ze tu mate zase kopec novych informacii
Odpovedať
tak citaj, citaj :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a k tej skole tiez viem svoje my zase mame problem s praxou, tlaciva na nu mame uz od zimy dobre ze nie, od vtedy nikto nic, a teraz ked uz mame koniec nam akutne prisiel email ze oni vlastne na nas zabudli a ze tu prax si mame urychlene vybavit do 30.6.2010, a vcera zase dalsi email ze semester sa uzatvara 25.5. takze vlatne si to mame vybavit do buduceho utorka takze poznam tie sokove stavy, tiez sa spamätavam
Odpovedať
Profilova fotka
citam citam, este ze sa vydavame ze sa mame z coho tesit :-D
Odpovedať
o nasej skole sa radsej ani nevyjadrujem :-D ja som taka stastna, ze buduci rok koncim :-D ale bude mi to chybat.. niektori ucitelia aj napriek ich psychickemu zdraviu :-D su peckovi :-D :-D tonka, mas nieco nove ohladom svadby? :-)
Odpovedať
ano ano tesime sa aspon z toho,teda vy ma vzdy potesite, ked sem dojdem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
vies co zatial stojime s vybavovackami akurat teraz no buduci vikend ideme na svadbu tam kde by sme chceli mat my takze potom by sme a rozhodli na 100% a zacali s rezervackami a zatial iba pozeram vyberam a tak
Odpovedať
:-) tak to je super.. aspon uvidite kvalitu sluzieb ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved prave preto lebo ja uz som pre tu salu celkom rozhodnuta a milacik este o jednej uvazuje tak teraz ide o to ako sa zapaci
Odpovedať
;-) tak drzim palce, aby sa do nej zalubil :-) jesis holky, co ja som vymyslela :-D tohto roku sme vobec nemali ist k moru, kvoli priatelovej praci.. avsak cez leto bude mat 3 tyzdne dovolenku a planovali sme ist do tatier.. ale to vobec netusil, ze vybavujem hotel v nasej oblubenej destinacii :-D vsetko som zorganizovala, celu dovolenku s hotelom rovno pri mori :-D chcela som ho napinat az do poslednej chvile, ale obavala som sa reakcie.. aj ked viem, ze sa mu tam velmi paci, lebo je to NASE mestecko, tak pre istotu som ho s tym oboznamila este pred ostrou rezervaciou, lebo som nevedela, ci nahodou nieco pracovne neplanuje cez tie 3 tyzdne.. no a jeho reakcia ma neskutocne prekvapila :-D wow.. nespoznavala som ho.. proste reakcia ako som si predstavovala so vsetkym, co k tomu patri :-) som stastna, ze mam pri sebe jedneho z tych najlepsich, ktorych je zalostne malo na tomto svete.. ;-) takze v lete huraaaa k moru :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?