Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
zienky mne uz teraz zviera zaludok od radosti a starosti ako to vsetko prebehne pocas svadby a hostiny a tesim sa na vybavovacky okolo toho vsetkeho :-D
biela ruzicka idem vyskusat :-)
salma nehnevaj sa ale preco chces mat svadbu v januari?
mam sice aj kamosky co sa vydavali v takychto podla mna bŕŕ´mesiacoch ale to lebo boli tehu :-)
trdielko, neviem aky nazor ma salma, ale aj moj kamarat sa sobasil s priatelkou v zime /vobec nebola tehotna/ a to preto, ze podla nich nie je nic romantickejsie ako zasnezena krajinka ;-)
stále sa niečo deje, neboj ešte vhodný čas :-S už začínam mať nervy z toho, lebo sme to chceli oznámiť hneď z príchodu a takto sa to zbytočne naťahuje :-S
dúúúúfam, že už dnes to bude.. len nechápem čo s tým drahý toľko otáľa ]-( však načo nejaké oficiality??? po toľkých rokoch to už asi každý len uvíta.. aj mojej mamke som to povedala len medzi 4 očami, otec sa to dozvedel od nej.. :-D joj, ale už mám nervy, že sa z toho robí haló ]-(
;-) dakujem.. musim to zvladnut, aby mi ostala uz len jedna skuska.. buduci tyzden idem do nemocky na jedno vysetrenie a neviem kolko dni ma tam budu drzat.. =-) takze aby som potom s kludom stihala poslednu skusku..
ty si teraz u priatela? no teda u vas? aj svokrovci?
simcab neboj drzime paste :-) aj tanicke na skuske :-)
no ja mam sice velmi rada zimu ale radsej ked bude teplejsie bo na svadbe budeme mat vela deticiek ;-)
tak to ma tiež napadlo, ale nemyslím si, že by tak spravil.. ak by to tak chcel, tak to hádam spraví pred mojou rodinou nie??? :-N a teda aj dúfam, že to neoznámi pred všetkými! bože, to by bol trapas! ja neznášam také oficiality a keby mali všetci kukať na mňa ako plačem od šťastia :-D ja ani neviem ako ja budem princezná a všetci ma budú očumovať :-D
:-D chapem.. ani ja nemam rada take oficialne veci..
a ani plakat nezvyknem takto pred rodinou atd.. ja placem od stastia stale pri priatelovi, ked mi napriklad blahozela :-D on vie take uzasne prianie povedat, ze hned mi hrdlo zviera :-N a takisto aj ked mi sms pise, alebo ked si na icq piseme.. bezne si poplacem, ze ho mam :-) od stastia samozrejme :-D
tak ja som zvedava teda ako to vsetko dopadne u vas :-D
dúfam, že večer vám to sem napíšem, lebo ja už nemám nervy na to.. hlavne sa bojím čo povedia na tú našu malú svadbu 8-( ale drahý stojí pri mne a povedal, že je to naša svadba, tak nech sa nestarajú :-D môj zlatý :-) a myslím, že starkú asi porazí, keď sa dozvie, že pravdepodobne nebude sobáš s omšou :-D ale aj to drahý povedal, že jej vysvetlí :-D
heej aj moja babka je proti sobasu bez omse.. ale co uz :-) pred dvomi rokmi som bola na sobasi s omsou, kazdy nervozny, pretoze boli hladni.. 8-( ja takto hosti trapit nebudem.. ved na omsu mozu ist kedykolvek sa im zachce.. na svadbe ide o samotnu prisahu, to je vse..