Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
u nás asi o 17.
Odpovedať
Profilova fotka
kacenka, myslim ze sa to da.. aj pri mojej sesternici to bola ta ista situacia a predsa mala s omsou ;-)
Odpovedať
no však naposledy čo mala monika, tak oni mali o 17. sa mi zdá..
Odpovedať
mozno tak chceli.. ci nie?
Odpovedať
Profilova fotka
ja myslím, že ak máš kňaza z inej farnosti tak sa to dá.. lebo ako som už písala, jeden kňaz môže za deň odslúžiť len 2 omše.. asi len v tom bude pes zakopaný :-D
Odpovedať
simca prepac asi som prehliadla, ale preco mas taky strach to povedat? rodicom???..lebo nasi to tiez nevedia :-D
Odpovedať
nie nie, rodičia moji to vedia, ale nevedia to drahého rodičia, ktorí teraz prišli zo zahraničia domov na dovolenku. a mám obavy len z toho čo povedia na našu malú svadbu-cca 20 ľudí, lebo oni sú zvyknutí všetko oslavovať všetci spolu.. keď mal skorosvokor 50.tku, tak nás tam bolo asi 40 :-p
Odpovedať
aha, takze im vadi mala svadba? aha to poznam, zas nasim vadil moj priatel, neni totiz taky zrejme pre mna ´´idealny´´, teda vzdelanostne a pracovne :-D :-D :-D ...simca kasli na svokrovcov, ja si z nich nic nerobim a zije sa mi hned lahsie :-D
Odpovedať
ako ja s nimi vychádzam v podstate v pohode, ja sa obávam len reakcie, ale budeme si stáť za svojim :-)
Odpovedať
tak ti drzim palce nech to prebehne co najlepsie..a nezabudni ze svadba je TVOJ DEN :-p :-D
Odpovedať
nezabúdam a dookola opakujem ;-)
Odpovedať
ruza, tak to ma mrzi to s tvojim priatelom.. nemam rada, ked ludia niekoho odsudzuju kvoli nejakemu vzdelaniu alebo praci 8-( poznam ludi, ktorym netreba nejaky smiesny titul k tomu, aby boli uspesni.. dolezita je sikovnost, nie? 8-(
Odpovedať
biela ruza mas pekne meno :-D ano zatial 3 hlavne veci co mi vravela znama ze to musi byt ako prve :-| tak sala kameraman a hudbu mame. ale kazdy sa cudoval ze to tak skoro vybavujeme hm nechapem ved na salu sa (niekde) caka aspon rok
Odpovedať
Článok sa načítava...
trdielko no ved je to jasne viacej sa toho vipije :-D slnko az tak nesvieti a tak ti to tak rychlo neudrie do hlavy :-D :-D :-D xi xi
Odpovedať
salma.. aj tri roky si niektori zvyknu objednavat saly dopredu 8-( ale to je uz na zamyslenie.. rok, rok a pol, to je klasicky cas.. aj ked aj to je pre niekoho skoro :-D
Odpovedať
no ved ze toto caka sa dlho a normalne sa cudovali ze tak skoro to vsetko hladame :-|
Odpovedať
baby, cuduji sa ti, ktori sa nechystaju vydavat a nic o tom nevedia :-D
Odpovedať
u nas sa tiez cudovali.. ale ked sa poinformovali naokolo a zistili, ze mame pravdu, tak sami zacali objednavat.. :-) teraz mam zase ja kopec casu.. :-D uz mal byt zarezervovany kameraman a fotograf a ja stale nic.. no fakt neviem koho zohnat 8-(
Odpovedať
trdielko ale nie to ma len tak napadlo ;-) , ale mame datum 22 a uz sme to chceli skombinovat aby sme nezabudli kedy mame vyrocie je to lahko zapametatelny datum a len preto lebo datum 22 mame krst meniny aj narodky tak sme si dali aj svadbu pacil sa nam 22.1.2011 pekne nie hm :-D
Odpovedať
tani, ten moj fotograf povedal, ze staci mu povedat 2 mesiace dopredu :-) salma, dobre ste to riesili...tiez mam symbolicky datum, ktory je blizko mojich menin, takze ho nezabudnem :-D ..okrem ineho mam rada jednociselne cislice :-D
Odpovedať
no tak asi nema vela objednavok.. ma nejaku stranku? :-)
Odpovedať
asi tak vela nie...jeho foto sa mi paci, za to nemusi mat hruuuuuuza nafotenych svadieb :-)
Odpovedať
jasne ze nemusi.. niekedy ti, ktori maju na stranke kvantum fotiek, tak robia vsetko na jedno kopyto 8-( takze aku ma stranku?
Odpovedať
Profilova fotka
salma :-) no comment moje ;-) aspon som sa zasmiala dnes ... nemam totiz naladu lebo dcerke idu zuby :-| a mojmu drahemu dali na tento tyzden rozkaz takze od 12 do polnoci je v praci (vojak) aach obcas by som toho slahnuteho jeho generala kopla dakde ... :-) my ideme o 2 tyzdne zajednat salu,najskor okukame a dohodneme sa s tetuškou ... niekto nam uz totizto vyfukol na 11.6.2011 salu tak sa modlim aby 21.5.2011 alebo este 4.6.2011 bolo volne a co sa tyka tej omse ..moj bratranec bude o rok vysvateni za diakona tak kazdy ocakava svadbu v kostole takze v kostole bude aj tak sme my dvaja krestania a nemame o com premyslat,urad nepripada do uvahy vobec ale bude to bez omse,sobas o 15h pobede aj tak samotny sobas trva okolo 45 minut-1 hodina takze akurat sa kostolovat :-N totalne ma serie ze svadobna torta stoji 100 eur normalne sa zblaznili?!no ja 3000 SKK za to nedam ani za toho Boha!viete co vsetko by mala Emmka za tolko penazi?! som zvedava co este vymyslim ... :-)
Odpovedať
no moje nervy ake to je drahe!!! no sr.. to fuha a budete mat svad.hostinu tam kde sa aj vari alebo.... myslim ze by vas to vyslo aj lacnejsie keby tam este piekli mi ideme mat v skole hostinu a aj nam navaria aj napecu tak hadam aj dobru cenu daju :-N xi xi a
Odpovedať
trdielko, asi zalezi od velkosti...kolko mate poschodi ked stoji 3000 ?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak čo holky, ktoré ste tu z BA, nech sa mám s kým deliť o svadobné stresíky
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?