Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • simca, drzim palce..

a k tej basnicke, kazdy, kto nevie co kupit, dava peniaze 🙂 takze neobavam sa, aby pri nas rozmyslali nad blbostami typu - rychlovarna kanvica, hodiny, atd.. pretoze vedia, ze my dvaja mame vsetko a nove zariadenie do bytu si kupime este tento rok, ked si kupime ten trojizbacik.. takze basnicky nam netreba a ja by som na to nemala guraz.. no ale kazdy podla svojho 😉 nechcem sa nikoho dotnut.. 🙂

• tak dnes musí, lebo sa už hádam ani nevydám 😃
    táni, a ako dopadla skúška???

• simca, juuj si ma potesila, ze si si spmenula 😃 no este nemam ziadny vysleok, pricom o druhej uz mal byt.. 🙂 ale vytiahla som si dobru otazku 😃 takze pozitivne myslenie znova zauradovalo 😃
    ale napata som z teba 😃

• Sponzor fóra
  • no však ja som myslela na teba od rána 😉 a držala som päste, tak isto bude dobrý výsledok!!! 🙂

• 😃 dik.. no ja som sla dnu s tym, ze maximalne B chytim.. takze s horsou znamkou ani nepocitam 😃
    bude dobreeee. 🙂 ale stve ma uz to pocasie.. ono znova sa mraci a vraj maju padat aj krupy 😦
    jedno co ma utesilo je, ze mi dnes dosla rezervacia z hotela na nasu dovolenku.. takze uz to mam vsetko na papieri.. 😃 sa tesim

• kedy pôjdete???

• vyrazame 24.7. rano a vratime sa 2.8. v noci 🙂
    uz dosli vysledky zo skusky.. mam C 😃 dozvedela som sa ze som zabudla na jedneho predstavitela.. 😃 lepsie ako drotom do oka 😛 😃 takze som stastna a predomnou posledna skuska.. 😃

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• kati, ja pevne verim, ze to bude dobre 😉 aj keby si ju mala opakovat, tak ako si povedala "a co".. 🙂 ja som zo zaciatku v skole opakovala skusky casto 😃 ale potom som sa do toho dostala a ide to.. to vies, filozofia sa tazko uci.. tam sa da maloco obkecat.. kto, co, kedy, ako povedal, to sa proste treba naucit 😦 a o estetike ani nehovorim.. tuuu neznasam 😃 ale dobre sa to ucivo vysvetluje ziakom, ked som v pozicii ucitela 😃
    kati drzim ti palce veelmi 😉

• ahojte babenky. no takze, slubila som ze sa vam ozvem. takze zmenila sa situacia o 180 stupnov, polovicka o tom este nevie, ale so svadbou je koniec, som pred rozchodom, 😴 budem vam drzat palce, aby vam vsetko vychadzalo tak ako si predstavujete a sem tam vas pridem pozriet

• rora co sa stalo?? dedukujem novy objav???

• rora, mrzi ma to.. Drzim palce, aby to bolo dobre, ci uz sa rozijdete, alebo sa to urovna!!

• rora
    Pre boha co sa stalo???? 😮 😮 😮
    Ja o nicom neviem ... Baby vy viete co sa stalo?????
    Preco sa chcete rozist? Nechapem .....

• baby, nelamte si nado mnou hlavu, viem, znie to hrozne, ale zrejme sa nezmeni nic, len zenich... 😬 uplne som z toho mimo.... ked bude po vsetkom, dam vediet.

• taka rychla vymena? 😃

• Sponzor fóra
  • je to ako blesk z jasneho neba.... 😴

• rora ja ti poviem len tolko, rob tak aby si v zivote bola stastna a nenechaj sa nikym zastrasovat a bud za akychkolvek okolnosti silna

• fúúúha, tak to si neviem predstaviť takú situáciu.. 😮

• no veru.. ja som sa stretla so situaciou, ze na svadbe sa zenich nejak casto motal okolo druzicky.. po svadbe prepuklo na svetlo, ze cely cas zenich podvadzal manzelku s danou druzickou a 3 mesiace od svadby to skoncilo rozvodom..
    takze radsej sa rozijst skor /nech to ma akykolvek dovod/, ako trpiet rozvod po svadbe..

• dakujem baby za podporu 😴 som sa bala ze ma odsudite 😴

• rora vzdy je lepsie prist na to, ze to nie je ten pravy pred svadbou ako po. drzim palce

• môžete sa ukľudniť, nič sa nedialo 😬 keď som prišla domov, oni už spali 😞 bože, mňa už z toho šľak trafí isto iste!!! a dnes išli na dva dni k švagrinej, tak supeeeer 😠

• budeme musieť 😬

• na vianoce 🤔

• no však práve, že to už musia vedieť teraz.. 😬

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov