Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
no mne to nastastie nehrozi...ani to zitie s nimi a ani mrzenie ze ich nemam rada
Odpovedať
tak si ten lepsi pripad.. ;-)
Odpovedať
dobré ránko :-)
Odpovedať
:-D krásne predpoludnie
Odpovedať
krásne by bolo keby stále nepršalo :-(
Odpovedať
u nás zatiaľ neprší, aj slniečko kde-tu vykúka x-)
Odpovedať
u nas prsi kazdy den, takze pomaly si zvykam.. pripadam si ako v anglicku :-D
Odpovedať
ja sa cítim ako u debilov, ale to je na inú tému :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja slniečko nevidela ani nepamätám. Je to zákon schválnosti že keď je krásne som v práci a keď mám voľno tak je zamračené a každú chvíľu prší. :-|
Odpovedať
kacenka, hej viem, ze to je kvoli sopke.. :-) aa to je jedno, zbytocne sa rozculovat, ked to neovplyvnime.. a ten prenajom, ta cena je za zariadeny byt??
Odpovedať
kati, to by aj mňa zaujímalo, či to je len za prenájom??? ešte plus energie??? a odkiaľ na to beriete keďže ty študuješ??? fúúúha
Odpovedať
Profilova fotka
simca, jasne ze tam su aj energie a cele inkaso.. ;-) a keby ste si vzali jednoizbacik? ved vo vasom pripade by vam to stacilo
Odpovedať
Profilova fotka
:-D tak to ste slusne vybaveni :-D ale niektore jednoizbaciky maju kuchynu tak pekne vyriesenu, ze spolu s obyvackou je to pekne, hoci je to spolu :-) ale verim, ze najom je dost vysoky, aj v nasom meste to tak je.. ale zalezi od sidliska.. my byvame na sidlisku, kde su aj byty jedny z najdrahsich v celom meste 8-( a je pekna palka dat za prerobeny trojizbovy bytik cca 1 900 000..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
:-) tak vies, tamto mesto sa nemoze porovnavat s nasim.. :-) rovnako ako BA.. tam su tiez krasne palky :-D a to ked si vezmes, este pred par rokmi sa tu dal byt kupit o milion sk lacnejsie.. hned na to sli behom roka byty hore o cca milion a teraz troska klesli.. vraj do konca leta maju byt taketo "lacne" a potom sa to ma znova splhat hore :-) teraz je aj najlepsi cas na kupu bytu, no ale mladi peniaze maju len maloktori a zvysok musi brat uvery a zadlzit sa na roky rokuce..
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja neviem co budeme.. uz som to tu spominala, ze priatel chce domcek, ale mna nejak velmi netaha, hoci som v dome vyrastala.. aj svokra by bola rada, keby sme mali domcek.. ale tak neviem no.. vsetko ukaze cas.. teraz si kupime trojizbak, lebo zatial mame dvojizbak.. a takisto tento rok este poriesime auto.. a co bude buduci rok, ked sa vezmeme a ked skoncim skolu, tak to neviem.. :-) kazdopadne naplanovanych mame vela veci, takze uz len to premenit na skutocnost.. skoda, ze peniaze z neba nepadaju :-D
Odpovedať
jaaaj, no keby ja som si mala vyberat, tak urcite domcek...ale zas nie nejaku rozpadnutu haraburdu...lebo to by bolo viac starosti ako radosti. My sme kupili uplne v najnevhodnejsom case trojizbak, zatial tam mame najomnikov, no po svadbe uz tam chceme byvat... a ked sa pominu moji rodicia, tak bud predame nas obrovsky byt a kupime nejaky pozemok a domcek (postavime asi) alebo sa prestahujeme do toho nasho bytu. Ja by som strasne chcela domcek, nech nemusim sa o deti bat, kym su male, ze pomedzi auta na sidlisku behaju...a chcem svoju zahradku...ale vidim to tak, ze deti uz budu asi vacsie ked sa nam podari k domceku dostat :-|
Odpovedať
baby ani mna dom nelaka...a dedina uz vobec nie..... inak tu je akurat slnko,lenze fuka ostry vietor, tak cloveka az vyplesti jak vas vietor riadne presibe :-S ale zas lepsie ako tie burky, neznasam tie smrste...som rada, ze vacsinou ma zastihnu ked som v suchu v dome :-D :-D :-D inak co sa tyka bytu, ja este nie som rozhodnuta ci kupit 2 alebo 3izbovy, co poradite???
Odpovedať
ruza, jednoznacne trojku.. je to lepsie do buducna, ked budes mat 1, 2 deti :-) my kupujeme trojku prave z tohto dovodu..
Odpovedať
hej lenze ak nahodou deti nebudem mat, zbytocne budem mat kopec miestnosti
Odpovedať
ruža, ja by som taktiež volila radšej 3, a v prípade, že detičky nebudú, bude to super hosťovská izba, prípadne pracovňa, alebo sušiareň a bordeliareň :-D
Odpovedať
a preco by si nemala.. a kopec miestnosti?? JEDNU navyse :-D stale sa tam da urobit nejaka pekna pracovna ;-) pripadne take mensie fitko :-)
Odpovedať
simca, presne tak :-D zdielam tvoj nazor :-)
Odpovedať
haha ma pobavila henta susiaren :-D ako keby som mala prave ja vela handier :-D :-D :-D
Odpovedať
ruza, co nie je moze byt :-D
Odpovedať
ruža, ja tiež nemám veľa handier, ale periem už pomaly každý druhý deň.. ale to je asi preto, že nemám veľa handier :-D vždy sa drahého spýtam, dodík máš si ešte čo obliecť? (on má asi 3-krát toľko tričiek ako ja :-D ) a potom idem aj na žehlenie :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?