Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
kacenka, hej viem, ze to je kvoli sopke.. :-) aa to je jedno, zbytocne sa rozculovat, ked to neovplyvnime..
a ten prenajom, ta cena je za zariadeny byt??
:-D tak to ste slusne vybaveni :-D ale niektore jednoizbaciky maju kuchynu tak pekne vyriesenu, ze spolu s obyvackou je to pekne, hoci je to spolu :-) ale verim, ze najom je dost vysoky, aj v nasom meste to tak je.. ale zalezi od sidliska.. my byvame na sidlisku, kde su aj byty jedny z najdrahsich v celom meste 8-( a je pekna palka dat za prerobeny trojizbovy bytik cca 1 900 000..
:-) tak vies, tamto mesto sa nemoze porovnavat s nasim.. :-) rovnako ako BA.. tam su tiez krasne palky :-D
a to ked si vezmes, este pred par rokmi sa tu dal byt kupit o milion sk lacnejsie.. hned na to sli behom roka byty hore o cca milion a teraz troska klesli.. vraj do konca leta maju byt taketo "lacne" a potom sa to ma znova splhat hore :-) teraz je aj najlepsi cas na kupu bytu, no ale mladi peniaze maju len maloktori a zvysok musi brat uvery a zadlzit sa na roky rokuce..
tak ja neviem co budeme.. uz som to tu spominala, ze priatel chce domcek, ale mna nejak velmi netaha, hoci som v dome vyrastala.. aj svokra by bola rada, keby sme mali domcek.. ale tak neviem no.. vsetko ukaze cas.. teraz si kupime trojizbak, lebo zatial mame dvojizbak.. a takisto tento rok este poriesime auto.. a co bude buduci rok, ked sa vezmeme a ked skoncim skolu, tak to neviem.. :-) kazdopadne naplanovanych mame vela veci, takze uz len to premenit na skutocnost.. skoda, ze peniaze z neba nepadaju :-D
jaaaj, no keby ja som si mala vyberat, tak urcite domcek...ale zas nie nejaku rozpadnutu haraburdu...lebo to by bolo viac starosti ako radosti. My sme kupili uplne v najnevhodnejsom case trojizbak, zatial tam mame najomnikov, no po svadbe uz tam chceme byvat... a ked sa pominu moji rodicia, tak bud predame nas obrovsky byt a kupime nejaky pozemok a domcek (postavime asi) alebo sa prestahujeme do toho nasho bytu. Ja by som strasne chcela domcek, nech nemusim sa o deti bat, kym su male, ze pomedzi auta na sidlisku behaju...a chcem svoju zahradku...ale vidim to tak, ze deti uz budu asi vacsie ked sa nam podari k domceku dostat :-|
baby ani mna dom nelaka...a dedina uz vobec nie.....
inak tu je akurat slnko,lenze fuka ostry vietor, tak cloveka az vyplesti jak vas vietor riadne presibe :-S ale zas lepsie ako tie burky, neznasam tie smrste...som rada, ze vacsinou ma zastihnu ked som v suchu v dome :-D :-D :-D
inak co sa tyka bytu, ja este nie som rozhodnuta ci kupit 2 alebo 3izbovy, co poradite???
ruža, ja by som taktiež volila radšej 3, a v prípade, že detičky nebudú, bude to super hosťovská izba, prípadne pracovňa, alebo sušiareň a bordeliareň :-D
ruža, ja tiež nemám veľa handier, ale periem už pomaly každý druhý deň.. ale to je asi preto, že nemám veľa handier :-D vždy sa drahého spýtam, dodík máš si ešte čo obliecť? (on má asi 3-krát toľko tričiek ako ja :-D ) a potom idem aj na žehlenie :-D