Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
:-D a preco? ved my sme zasnubeni par rokov a nejak sa odvtedy nik nepytal na to, kedy bude svadba :-D no vlastne tak preibezne ano, ale nejak som si to nevsimala
baby, a aj vaši chlapi od vás dostali niečo na zásnuby??? drahý sa ma pýtal, že čo on dostane :-N a keďže prstene nenosí, tak ho požiadam o ruku hodinkami :-D práve ich dražím na nete.. zatiaľ je na nich suma 0,05€ :-D v nedeľu som prešvihla jedny fakt krásne s koncovou sumou 3,45€ :-D
ja som tiez nic nedavala.. neviem o tom, ze by chlapi nieco dostavali.. my dvaja sa stale obdaruvavame.. ved napriklad aj ta dovolenka, na ktoru idem, to platim cele ja preto, ze to bolo prekvapenie, aby si tam priatel oddychol od prace..
však ja tiež nevim o tom, že by chlapi dačo dostávali, ale môj si hocčo vymyslí ;-( a už aj my máme dovolenku!!! v septembri ideme do monaca!!! tešíííím
áno, hodinky ho určite potešia, už ich dávno chce.. ale včera, nanešťastie, keď som sledovala inú aukciu, kt. sa končila, musela som si odskočiť a on medzitým išiel na počítač a našiel tam tie hodinky, kt. dražím |-| no tak bude bez prekvapka, ak ich vyhrám.. ale včera som pre neho vyhrala tepláky x-)
baby teda troska ma mrzi, ze sa vypravame a ted nik nema ani fotku, ani album..takto nic nezistim, jasne chapem to sukromie, ale zas stve ma ze ani ja nevidim..a katkine saty som nevidela :-| tak som aspon rada ze s tanickou sa vidime na fb