Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • kati, a mala si pod nimi aj nejakú spodničku??? nejaký kruh alebo niečo???

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• juuuj, aj ja chcem už byť princeznááááá

• Sponzor fóra

• už to nie sú 2 hod.. len tak niečo cez 1 hodku.. dialnica je takmer do žiaru 🙂

• my plánujeme fotenie v prírode, niekde na kopci, u svokrovcov v záhrade so psom a tak.. len nemáme alternatívu pre škaredé počasie 😒

• simca, velmi dobra volba.. 🙂 ja nad skaredym pocasim ani nepremyslam 😃 pekne proste musi byt a bodka 😃 😃

• ktorého hradu???

• joj, ja už mám averziu na ten zvolenský zámok.. všetkých čo poznám z okolia, majú fotky odtiaľ.. a takmer všetky na jedno kopyto.. aj keď sa zase nedá povedať, že by neboli pekné..

• tak to určite budú 😵

• Sponzor fóra
  • tak ja sa jej nedivim..kazdy prezivame nieco ine velice dobre..ja napr mam zaluby a do nich som jak sialena 😃

• kacennka a zase som to presvihlaaa 😞 zase som tie satky nevidela,no nevadi,co uz ... tu babu s tou web strankou som uz videla ..no comment pre istotu nech mi to adminky nevymazuuuuu

• juj kocky, ale v poslednej dobe sa to tu akosi rozpada.. 😃
    ja idem zajtra do nemocnice 😃 a netusim, ci tam bude nejake wifi, aby som sa pripojila.. ked nie, tak tu minimalne do soboty nebudem 🙂
    mozte sa kludne krotit v pisani ako aj teraz 😃 aby som sa neroztrhla od nekonecneho citania 😃

• neboj, táni, isto tu bude zase mŕtvo.. 😒 nejako nás obchádza ten svadobný ošiaľ.. 😦

• no tak tánička naozaj nebude mať problém všetko prečítať 😦

• Baby, tak konečne sa Vám môžem ozvať. Za jeden týžden sme sa z drahým presťahovali, on sa dal na doktoranturu, našli sme si byt v BA a mne dnes volali z prace ze od zajtra môžem nastúpiť. Tak mám konečne dobrú náladu a opäť môžem začať s prípravami na svadbu

• kcenka, tych mam vo svojom otvore..., pre mna znamenajú toľko čo ja pre nich a tým sa moja debata s nimi skončila, pre mňa je dôležité, že drahý je v pohode a že sa nám konečne začalo ako tak dariť

• miška, tak to sa teším s tebou, je to super!!! 🙂

• Dakujem Simi

• super miska!gratulujem a dufam ze takto dobre a spokojne to budete zvladat aj dalej 🙂

• trdielko dakujeme uprimne verime ze ked uz sme zvladli aj toto tak uz ani deti snad nebudu az take zle

• miška, a ten nový byt je veľký???

• simik je taky malinky jednoizbacik, ale v podstate je to nieco podobne ako sme mali predtym, len teraz nemam poriadne kde skladovat spinave pradlo, ale tak nam dvom to staci. Dietatko odlozime o nejake tie dva roky, kým si urobíme dostatočnú zásobu peniažkov a kúpime si vlastný byt alebo dom, tak nejako nepredpokladam zeby sme sa za zivota draheho rodicov vratili naspat do dubnice

• ale tak hlavne, že budete mať pokoj.. 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Vaša svadba je výnimočná udalosť a my sme tu, aby sme ju oživili.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov