Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
joj, ja už mám averziu na ten zvolenský zámok.. všetkých čo poznám z okolia, majú fotky odtiaľ.. a takmer všetky na jedno kopyto.. aj keď sa zase nedá povedať, že by neboli pekné..
kacennka a zase som to presvihlaaa :-( zase som tie satky nevidela,no nevadi,co uz ... tu babu s tou web strankou som uz videla ..no comment pre istotu nech mi to adminky nevymazuuuuu
juj kocky, ale v poslednej dobe sa to tu akosi rozpada.. :-D
ja idem zajtra do nemocnice :-D a netusim, ci tam bude nejake wifi, aby som sa pripojila.. ked nie, tak tu minimalne do soboty nebudem :-)
mozte sa kludne krotit v pisani ako aj teraz :-D aby som sa neroztrhla od nekonecneho citania :-D
Baby, tak konečne sa Vám môžem ozvať. Za jeden týžden sme sa z drahým presťahovali, on sa dal na doktoranturu, našli sme si byt v BA a mne dnes volali z prace ze od zajtra môžem nastúpiť. Tak mám konečne dobrú náladu a opäť môžem začať s prípravami na svadbu
kcenka, tych mam vo svojom otvore..., pre mna znamenajú toľko čo ja pre nich a tým sa moja debata s nimi skončila, pre mňa je dôležité, že drahý je v pohode a že sa nám konečne začalo ako tak dariť
simik je taky malinky jednoizbacik, ale v podstate je to nieco podobne ako sme mali predtym, len teraz nemam poriadne kde skladovat spinave pradlo, ale tak nam dvom to staci. Dietatko odlozime o nejake tie dva roky, kým si urobíme dostatočnú zásobu peniažkov a kúpime si vlastný byt alebo dom, tak nejako nepredpokladam zeby sme sa za zivota draheho rodicov vratili naspat do dubnice