Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
kati, a mala si pod nimi aj nejakú spodničku??? nejaký kruh alebo niečo???
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
juuuj, aj ja chcem už byť princeznááááá
Odpovedať
Profilova fotka
už to nie sú 2 hod.. len tak niečo cez 1 hodku.. dialnica je takmer do žiaru :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my plánujeme fotenie v prírode, niekde na kopci, u svokrovcov v záhrade so psom a tak.. len nemáme alternatívu pre škaredé počasie :-S
Odpovedať
simca, velmi dobra volba.. :-) ja nad skaredym pocasim ani nepremyslam :-D pekne proste musi byt a bodka :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ktorého hradu???
Odpovedať
Profilova fotka
joj, ja už mám averziu na ten zvolenský zámok.. všetkých čo poznám z okolia, majú fotky odtiaľ.. a takmer všetky na jedno kopyto.. aj keď sa zase nedá povedať, že by neboli pekné..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
tak to určite budú x-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja sa jej nedivim..kazdy prezivame nieco ine velice dobre..ja napr mam zaluby a do nich som jak sialena :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kacennka a zase som to presvihlaaa :-( zase som tie satky nevidela,no nevadi,co uz ... tu babu s tou web strankou som uz videla ..no comment pre istotu nech mi to adminky nevymazuuuuu
Odpovedať
juj kocky, ale v poslednej dobe sa to tu akosi rozpada.. :-D ja idem zajtra do nemocnice :-D a netusim, ci tam bude nejake wifi, aby som sa pripojila.. ked nie, tak tu minimalne do soboty nebudem :-) mozte sa kludne krotit v pisani ako aj teraz :-D aby som sa neroztrhla od nekonecneho citania :-D
Odpovedať
neboj, táni, isto tu bude zase mŕtvo.. :-S nejako nás obchádza ten svadobný ošiaľ.. 8-(
Odpovedať
no tak tánička naozaj nebude mať problém všetko prečítať 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, tak konečne sa Vám môžem ozvať. Za jeden týžden sme sa z drahým presťahovali, on sa dal na doktoranturu, našli sme si byt v BA a mne dnes volali z prace ze od zajtra môžem nastúpiť. Tak mám konečne dobrú náladu a opäť môžem začať s prípravami na svadbu
Odpovedať
Profilova fotka
Profilova fotka
kcenka, tych mam vo svojom otvore..., pre mna znamenajú toľko čo ja pre nich a tým sa moja debata s nimi skončila, pre mňa je dôležité, že drahý je v pohode a že sa nám konečne začalo ako tak dariť
Odpovedať
miška, tak to sa teším s tebou, je to super!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Simi
Odpovedať
Profilova fotka
super miska!gratulujem a dufam ze takto dobre a spokojne to budete zvladat aj dalej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
trdielko dakujeme uprimne verime ze ked uz sme zvladli aj toto tak uz ani deti snad nebudu az take zle
Odpovedať
miška, a ten nový byt je veľký???
Odpovedať
Profilova fotka
simik je taky malinky jednoizbacik, ale v podstate je to nieco podobne ako sme mali predtym, len teraz nemam poriadne kde skladovat spinave pradlo, ale tak nam dvom to staci. Dietatko odlozime o nejake tie dva roky, kým si urobíme dostatočnú zásobu peniažkov a kúpime si vlastný byt alebo dom, tak nejako nepredpokladam zeby sme sa za zivota draheho rodicov vratili naspat do dubnice
Odpovedať
ale tak hlavne, že budete mať pokoj.. :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?