Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
tak ja som dnes bola z drahym v salone nicol v auparku v ba, vyskusala som troje saty, prve boli velke, druhe sadli ako uliate ale neboli paf, a tretie boli otrasne, vyzerala som v nich ako zahradny trpaslik
:-D zahradny trpaslik.. :-D raz si spomenula pojem "prizemny hribik" :-D ty stale nieco trafis :-D
urcite nabuduce najdes tie, ktore ti padnu hned do oka aj na postavu ;-)
tak to tani ja mam vysnivane ale aspon viem ze taka sukna aku chcem mi pristane a aj taky vrsok aky chcem mi pristane, cislo konfekcne 34 lebo 36 mi bola hodne siroka. Tak uz len oskusat tie prave a dat si ich potom usit, ale boli krasne lahunke, drahemu sa samozrejme pacili tie iste ktore mne :-D
biela.ruza: ozaj, kde sa stratila rora? Zmizla v čase keď som tu nebola, tak teraz som mimo obraz...
tanicka: my nakoniec zatiaľ ostávame v bytíku kde sme boli, len priateľ ide vyplatiť z neho bývalú konečne... Sme sa tak dohodli, že zbytočne by sme teraz platili pálku za hypo a nájomné vysoké, keď sme aj tak dvaja a ešte nejaké tie rôčky aj budeme... Pokúsime sa neskôr zohnať domček niekde pri BA, tak by sme sa zbytočne o pár rokov zase sťahovali. A teraz neviem čo skôr, lebo pozerám veci na svadbu, last minute sledujem na nete a ešte aj diplomovku musím riešiť.... Brrr. Ale už sa teším na dovču :-D
kast, tak to ste sa dobre rozhodli.. ja som akurat pred mesiacom zacala zhanat potajomky dovolenku pre mna a praitela.. on o nicom netusil, ja som vsetko zorganizovala a o mesiac a pol sa budeme vyvalovat 10 dni pri moriii :-D bol neskutocne dojaty, ked som mu to oznamila.. a ja som bola stastna, ze sa mi to podarilo.. planovali sme ist do tatier, ale cenovo nas to vyjde tak ako zahranicie.. a priatel si musi poriadne oddychnut od tej jeho prace :-)
mna caka uz len posledna skuska v stredu a mam pokoj so skuskami do decembra :-D ej ale som rada :-D :-D
a co sa tyka svadby, tak rodina rozobera sesterkinu, ktora je o mesiac a nejak stale skoncime pri nasej svadbe v planovani :-D
tanicka: ja som mala poslednú skúšku chvalabohu 25., ale teraz musím ešte písať diplomovku - mám prísnu vedúcu :-| No ale čo už, aspoň toho nebudem mať toľko bud. rok... Zajtra idem kvôli tomu do knižnice, len ma štve, že si musím zase zobrať pol dňa dovolenku na to. Normálne už na nervy z toho, koľko dovolenky mi ide na školu. A to neviem čo robia ľudia, ktorí stále opakujú skúšky - si neviem predstaviť kde berú toľko dovolenky. Tak to je super, že si ho tak prekvapila :-D A kde nakoniec idete? Tam kde si spomínala že každý rok chodíte či niekde inde si našla? Ja teraz pozerám Turecko a Egypt, aj keď asi do toho Turecka by som išla radšej, desí ma faraonova pomsta :-S ja som taká náchylná čo sa týka žalúdka, tak neviem neviem...
faraonova pomsta? =-) co je to? to prvykrat pocujem :-D hlavne nicoho sa neboj, vsetko bude ok..
hej, my ideme tam, kam kazdy rok :-D je to proste nase mestecko :-) ked som povedala svokre ze tam ideme aj na svadobnu cestu tak sa zasmiala, ze sme jak truľkovia :-D :-D :-D
do turecka by som ti vedela poradit krasne miestecka.. mam totiz kamarata turka a ten to tam, pravdaze, pozna vsetko :-D krasne miesta vie odporucit ;-)
egypt nepoznam, odradzaju ma horucavy a arabi 8-(
a čo sa týka tých šiat, tak ja som bola strašne prekvapená, že všetky, čo sa mi páčili, mi v pohode sedeli.. prvé mi tá pani priniesla v 32, tak to som sa zasmiala, že ako mi polichotila, že vypadám na 32 :-D ale každá 36 mi sedela v pohode, ani s dĺžkou to nebolo hrozné.. :-) a ešte pôjdem skúšať v stredu, ale to len kvôli maminke, aby ma videla a povedala mi svoj názor :-) veľmi sa tešííííím
tak určite, že tie šaty vypadajú úplne inak v skutočnosti ako na obrázku.. však aj tie "moje" majú akú obrovitánsku sukňu x-) na obrázku vypadá byť trochu menšia :-D
kast rora svoje plany ohladne buducnosti nejako pozmenila, takze tu uz dlho nebola zrejme, neviem , mozno níiektéo dalsi o nej vie mladsie info :-.
faraonova pomsta je blba...chyti ju vacsina ludi lebo proste ak zjete alebo pijete cokolvek v com je vlastne aj maly kusocek tej ich vody,lebo neni dobre cista :-D takze zmrzliny, vodovod a pod...
ale taka ista choroba je aj v bulharsku :-) oni su tam zvyknuti na nebublinkove vody a niekomu to vadi.. kazda krajina je zvyknuta na svoj styl..
banany to zachrania :-D neboj sa..
Ahojte babenky ;-) akurat som sem nakukla a hned vidim ze som bola spomenuta :-N ste na mna nezabudli este? :-N no teda ja mam za tychto par tyzdnov tolko negativnych zazitkov ze sa z nich budem spamatavat este dost dlho |-| neskor napisem konkretne, aby ste mali trosku "zabavy" :-N :-N
rora radi ta vzdy uvidime...sem casto brusim i hlavne kvoli tebe :-N aj ked ja som ted uz vacsinou na modrom konikovi a modrejstreche :-D
baby zelam vam krasny tyzden....
no teda ste ma potesili x-)
ani neviem ci to sem mozem vobec napisat, ale ved co, nebudem zachadzat do detailov :-N |-|
Uz dlhsiu dobu sme mali s priatelom taku krizu, vpodstate od zaciatku roka, ja som nemala bohvieaku situaciu co sa tyka prace, priatel taktiez a velmi sme chceli aj to byvanie, aj tu svadbu a nechali sme sa zozierat zlou fin. situaciou. no potom som nastupila vo feb. do novej prace a zrazu sme zacali intenzivnejsie rozoberat nas spol.zivot, no zacali sa do toho montovat aj rodicia (sak to mozno poznate, vsetci chcu silou mocou pomahat podla svojho a nepozeraju na to co chcu ti,ktorych sa to najviac tyka, no k tomu sa dostanem neskor), potom tu boli problemy aj so svokrovcami, vyhodili priatela z bytu, odopreli mu pristup k bytu atd. tak sa prihlasil na pobyt k nasim, ved tu vpodstate aj tak byva uz 2 roky, lebo ina moznost nebola.No vela ludi pokope, kazdy ina povaha, v malom byte.... no nic moc. nikto nemal kusok kludu pre seba a zacala hotova ponorka, do toho sa este zacala angazovat moja mamina, nehovorim ze to bolo zle, ze nam hladala byvanie,snazila sa pomoct, obvolavala realitky,ale ja som sa zacinala dusit. Lebo to bolo same, hentam je taka ponuka, tam ina, boli sme aj v sporitelni, no tam nas schladili ze jednoducho mne taky uver aky by som potrebovala nedaju.zatial vsetky dobre a lacne ponuky poutekali, boli sme z toho na nervy, este som bola na nervy aj z roboty (velka zataz a plat nahovno) a z toho ze som sa doma nemohla ani poriadne vyspat,lebo stale tu niekto bol, no zacalo mi vsetko vadit, s priatelom sme sa len vadili,obchadzali sme sa, stekali sme na seba ako psy. no a v tom?? v tom sa mi ozval kolega z prace, z ktorym som v rovnaky den nastupovala. (pokracovanie o chvilku, pardon :-N :-N :-N )
no, takze ja som si dotycneho v praci vsimla uz skor, lebo sa nedalo prehliadnut ze sa na mna sem tam pozera, ale tak proste som to nebrala nejak vazne, aj kolegyne mi hovorili ze si tam chalani zakazdym nejaku novu kolegynu obzeraju, tak som to neriesila. no potom som na fb dostala spravu... a uz to islo! baby mne sa zapalili lytka jak 15rocnemu dievcatu! az som sa za to hanbila, ze mam doma chalana s ktorym som 4 roky, planujeme zivot, odisiel vpodstate kvoli mne od rodiny, pomahal mi vzdy ako sa len dalo a ja mam zrazu myslienky na ineho?? No bol to starsi chalan, o 8 rokov, neviem co ma na nom pritahovalo, asi to ze vedel co chcel a isiel si za tym, parkrat sme sa stretli, neskutocne pekne sa ku mne spraval, nie ako moj vtedy este priatel, doma som sa musela pretvarovat aby sa to neprevalilo, zakazdym ked som bola s nim som bola ako v inom svete, proste som neriesila ze ma doma cakaju nejake problemy a popravde, uz sa mi ani nechceli riesit. no nakoniec to vyustilo do rozchodu medzi mnou a priatelom, ale bohuzial tym, ze ked som spala po nocnej,mi priatel zobral mobil a precital si smsky.... no smola, nevymazala som ich. a potom nastali neuveritelne hadky, aj medzi nimi, lebo si spolu volali a smskovali a ja som sa zrazu bala byt ci uz s jednym, alebo s druhym,lebo boli ako srsni... chcela som ten rozchod spravit inac, ale nemala som odvahu! lebo som nevedela co s priatelom bude, lebo nemal kam ist a ja som dostala obrovske vycitky ze sa nemoze ani domov vratit, a vpodstate kvoli mne! no poviem vam ze ani neviem ako som sa cez to dostala, lebo som to riesila alkoholom |-|
nechcem vas tu tym privelmi otravovat, tak tretiu cast zhrniem len do par viet. ten kolega ma teraz nenavidi, lebo som to s nim (proti svojej voli ukoncila),prerusil so mnou kontakty,ponadaval mi a ja chodim do prace so stiahnutym zaludkom. ale sama si za to mozem. no a co je s priatelom? po nekonecnom rozoberani nasho stroskotaneho vztahu u nas doma, v rodine, medzi nasimi priatelmi, som si zacala pripadat ako najvacsia svina na svete a nedokazem si svoje stastie zalozit na jeho nestasti a dopustit aby chodil po podnajmoch a utapal sa v alkohole.... dohodli sme sa na "pauze" a skusim najst tu iskru, ktora bola medzi nami na zaciatku... lebo z jeho strany tam je. sice sme si ponadavali (ale co sa tyka nevery, sme si kvit, on mi minuly rok spravil to iste a odpustila som), ale tak neskutocne pri mne priatel plakal a prosil nech sa dame zas dokopy, ze mi to trhalo srdce... |-|
no to je fakt ťažká situácia.. však ak cítiš, že ho ešte miluješ, nič nie je stratené.. ak by sa dalo vyriešiť to bývanie, myslím, že by to všetkému pomohlo.. podľa môjho názoru bol ten druhý len taký úlet, proste si potrebovala zabudnúť na problémy doma..
držím ti palce, aby to dopadlo k tvojej spokojnosti a hlavne aby si bola šťastná!!!
hmm ulet, aj ja som si to myslela... no lahsie sa bude zabudat na 2 tyzdne nez na 4 roky |-| rozdhola som sa viac rozumom, nez srdcom. a to byvanie prave dnes sa naskytla zas nejaka sanca, no vysledok budem vediet az tak o mesiac.. a ked aj toto zas krachne tak sa bojim ze sa zas zacnu nervy... No v kazdom pripade ma cakaju nervy aj v praci ,sproste reci a sproste pohlady. ale vydrzala som trpiet vyse roka sprostu svokru ako kolegynu, vydrzim aj toto.