Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
no vpodstate ano. len som povedala priatelovi ze sme jednoducho v takej pauze, aby som si utriedila myslienky a potrebujem byt chvilu sama. tak si nasiel na mesiac podnajom.
Odpovedať
ach moja, dúfam, že to bude ok.. :-.
Odpovedať
jesus holky, tak ja som dnes mala sen 8-( hotova nocna mora.. svadobna hostina bola uplne onicom, priatel mal na sebe SIVE OTCOVE sako :-D boze.. pod tym mal nevyzehlenu koselu a golier mal z jednej strany pod sakom a z druhej nad.. na prvy tanec nam hrali LUDOVKY 8-( a hoci bola ta ludovka pomala, priatel so mnou tancoval rychlo akoby na nejaky remix :-D nikto z hosti sa nezabaval.. mne vkuse padal uces :-D no bolo to desneee.. a o jedle ani nehovorim.. a potom sme sli kupovat byt :-D a ja v svadobnych satach som po sidlisku behala a tak sme vyberali byt :-D no povie vam, sen ako z "filmoveho trhaku" :-D :-D :-D
Odpovedať
tak super táni :-D :-D :-D mňa už našťastie nočné mory prešli... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby my sme opat zmenili termin svadby boli sme konecne pozriet KD v Palarikove a povedala nam jeho veduca ze vysnivany datum mojho draheho je volny ... a tak opat menim a vypisujem maily fotografovi a kameramanovi na 11.6.2011 :-D
Odpovedať
no tak ja som zvedavá kedy si my určíme presný termín.. nejako sa neviem rozhýbať, že by sme išli do kostola na výzvedy :-D hlavne tomu fotografovi musím oznámiť termín, nieže nám ho niekto vyfúkne, to by sa mi niečo stalo :-N
Odpovedať
tak nam vsetko nahrava na ten nas datum :-) takze to je super.. no a simca, ty uz aspon fotografa vybrateho mas :-D co sa o mne povedat neda.. ja by som na tvojom mieste nepremyslala a vsetko dolezite vybavim hned :-) hlavne kvoli nemu, ked je taky dobry ako vyplyva z tvojho pisania
Odpovedať
no však len nemám čas, pretože som vkuse v robote a keď som doma, tak zas drahému sa nedá.. ale zajtra mám voľno, tak asi nahovorím maminu, že by šla so mnou za farárom :-N
Odpovedať
:-) tak budem drzat palce
Odpovedať
baby, máte niektorá bedeker??? chcem si ho objednať,a le neviem či mi bude na niečo dobrý.. :-S mohli by ste ho niektorá pofotiť zvnútra (stačí pár strán) a hodiť do albumu??? budem vám veľmi vďačná! :-)
Odpovedať
pocula som vyjadrenia zopar holiek a vravia, ze su tam stare informacie este z cias slov. koruny.. takze typujem, ze k dnesnej situacii su tie ceny aj nizsie.. a ze prevazne su tam len fotografie.. :-) ja by som si ho urcite neobjednavala.. ovela viac pomoze surfovanie po nete
Odpovedať
joj, treba mi už nejaký debilníček, hlavne na www stránky :-D topánky, čo mám vyhliadnuté, som nevedela nájsť, lebo som si neuložila adresu 8-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahojte, neviem ci by sa to mohlo ten bedeker pofotit a hodit ho na net, predsa len copyright.... no ja som si ho tiez objednala da sa povedat na dve veci :-S je tam vela informacii, ale vela z nich na nic ]-( a taktiez stare info z r.2007 takze kopec reklam co tam je uz ani nemusi byt aktualna.... takze u mna bedeker jednoznacne prepadol na plnej ciare |-|
Odpovedať
tak tak rora, presne take info som pocula aj ja ;-) a simca, ja to riesim tak, ze kazdu jednu adresu davam "bookmark this page" :-) tym padom to mam vsetko pekne hore na liste a uz len klikam na ikonky :-)
Odpovedať
no len v práci nemôžem dávať všetko na lištu :-N
Odpovedať
jaj no v praci.. tak jedine do mobilu pisat vsetko :-D
Odpovedať
jedine :-D
Odpovedať
júúúj, neviem sa dočkať zajtrajška.. zase budem princeznááá x-) x-) x-) hádam dovolia aj odfotiť, aby ste videli.. :-N
Odpovedať
:-) tak to som zvedava.. :-) to vlastne ides kvoli mamke vsak?
Odpovedať
v podstate áno, ale nejako sa mi to skúšanie zapáčilo :-D no rozhodnutá som pre tie vysnívané moje, a dúfam, že ich budú mať :-N
Odpovedať
simca ty by si aj vo vreci vyzerala dobre 8-)
Odpovedať
ooooooo aká poklona :-D
Odpovedať
tanicka: faraon je des, to ti ide aj vrchom aj spodkom - na záchode môžeš sedieť s vedrom... Nezaberá na to nič iné, len ich miestne lieky, naše na to neúčinkujú. Oni majú totiž vo vode iné baktérie než my a tak ak ju v niečom vypijeme, resp. sa dostane do žalúdka, je to koniec... rora: môj priateľ sa takto rozviedol. Jeho ex sa dala dokopy s kolegom a asi mesiac dozadu si ho brala. Priateľ by jej niekdy neodpustil neveru... Inak, veru ti nezávidím, lebo väčšinou sa stane práve toto, ak človek dopustí, aby sa problémy dostali medzi partnerov. Hľadá únik a všetko iné sa mu zdá super... Bolo to pre teba teraz niečo celkom nové, zaujímavé, jasné že zaujímavejšie než chlap na ktorého sa pozeráš 4 roky. Ale otázne je, ako dlho by to vydržalo?
Odpovedať
kast.. fu, tak taku chorobu by som zazit nechcela.. ale aj u nas je nieco podobne crevna chripka nie? tiez ide zo vsetkych ludskych otvorov :-D
Odpovedať
Rora sice sa nepoznáme, ale telenovelu tvoju som si precitala.. drzim palce a viem pochopit x-)
Odpovedať
Profilova fotka
rora viem ta velmi dobre pochopit sama som nieco takeho zazila, no prestavka velmi pomohla, trvala cca 3 mesiace, ale ja som si pocas tych 3 mesiacov uvedomila strasne vela veci a psychicky som dospela. Držím palce aby si aj ty pochopila a aby ste našli cestu k sebe
Odpovedať
Profilova fotka
baby necitala som vsetko nedalo sa a tak toho faraona chorobu nechapem neva ... ohladom bedekra,ja ho mam,je odlozeny v skrinke,kupila som si zositok s tvrdym obalom a tam si zapisujem vsetko co ma zaujme,kontakty,rozpocet,web stranky motta na oznamko uz je skoro plny vselicoho a pomaly aj neprehladny lebo piate cez deviate popisany ..a tak si idem kupi este jeden a to co mame zajednane-fotograf,kameraman,sala tam prepisem tiez aj dobre stranky je ich vela a aj tak chodim obzerat len sem :-) takze tak ... vobec sa mi bedeker nepaci ale objednala som si aj starsie vydanie casopisu svadba a tam to nebolo take zle,aktualne reklamy a web stranky (objednala som si jesen zima 09 a jar leto 2010 a sice je drahsi je to fajn vydanie :-D
Odpovedať
tanicka: Heh, hej, črevnú chrípku som na šťastie ešte nemala... ale veru bohate mi stačila salmonelóza... brrrrr, des pomyslieť :-S A čo máš nové? Inak, výzdobu budete brať od hotelu alebo vlastnú budete mať? Resp. z netu objednáš alebo budeš niekde zháňať? Ja som aj našla na nete pekné veci, len sa to bojím objednať bez toho, aby som to videla... trdielko: Bedeker je fakt o ničom, tiež ho mám doma a leží v polici, bola som z neho dosť sklamaná...
Odpovedať
kast, my si na vyzdobu platime specialne firmu :-) organizuje aj vyzdobu kostola, auta a saly.. aj kyticu urobi :-) ale momentalne rozmyslam nad dvoma firmami.. svokra vravela, ze tie navleky by sa dali aj usit, ale to skoda tolko roboty, musela som jej to vyhovorit.. ona by velmi ochotne urobila, ale naco, ked sa to da aj zaplatit a mas komplet vsetko.. no a z netu ja sa tiez bojim niektore veci objednavat :-| pokial tam nie je obrovsky nahlad, ze si ffakt mozem detajlne vsetko pozriet, tak vaham dlho.. :-) momentalne svokrik vybavuje limuzinku, ktora nas povezie :-D tak snad sa mu to podari.. staci dohodnut, nemusi sa objednavat uz teraz.. na to ma cas
Odpovedať
tu ste herečky??? bola som dnes skúšať tie šiatky, tak by som ich hodila na chvíľu do albumu x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?