Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
asemilka, ja si tiež objednám cez internet, ak mi nevýjde plánovaná akcia :-D pretože v obchodoch nemajú ani prd, tak ako máme byť krásne??? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
simcab, presne.. bud tam nic nie je, alebo je a to sa mi vacsinou nepaci.. a dakedy stoja tolko, ze radsej pojdem v zabkach :-D inac, take balerinky nie su zly napad.. :-)
Odpovedať
no tak ja teda balerínky neplánujem.. drahý je o 20cm vyšší, tak aspoň v deň svadobný s mu chcem priblížiť :-D včera som skúšala nejaké 11cm opätky a bolo super, že mu vidím takmer do očí :-D no ale mali strašný sklon tie topánky, som mala pocit, že každú chvíľu spadnem dopredu 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
Co sa týka financovania, tak my si platíme všetko samy, lebo nám príde úbohé ak by všetko mali platiť rodičia. Veď od toho sme úplne samostatný aby sme sa dokázali samy o seba postarať a ked už chceme mať nejaké väčšie výdavky aby sme si na ne dokázali samy našetriť, v tomto sa podľa mňa u nás dvoch prejavuje určitý stupeň vyspelosti. Možno nebudeme mať limuzínu ani neviem aké drahé auto, ale budeme mať pri srdiečku ten pocit, že sme si to platili samy zo svojich peniažkov a bude nám to vzácnejšie. Svokra nám aj strašne hovorila jak nám oni dajú 1000eur, ale nech si ich nechajú pre seba, oni to viac potrebujú ako my. Po drahého štátniciach a príjmačkách na doktorantské štúdium sa dohodneme s fotografov a na dalšom osobnom stratku podpíšeme zmluvu. S kameramanom sa chceme stretnúť toto leto nejako nám to však poriadne nevychádza ako sa dopraviť na druhý koniec republiky, kedže ja mám voľno iba v soboty a nedele a drahý deto to isté. Teraz bohužial nemáme čas rozmýšlať nad vecami na svadbu, ale ked bude čas tak pôjdeme pozrieť v Senici nejaké to pekné miesto na hostinu a pôjdeme sa spýtať do Šaštína ako je to s obradom v katedrále
Odpovedať
Profilova fotka
pardon nie katedrála v šaštíne ale bazilika sedembolestnej panny márie
Odpovedať
podľa mňa je zase úplne normálne, že nám rodičia dajú nejaké peniaze ak je to v ich možnostiach.. píšem nejaké, nie zaplatiť všetko!!! a vôbec sa preto necítim nevyspelo =-)
Odpovedať
Profilova fotka
simi ano nejake je fajn, ale ked rodicia platia uplne vsetko to uz mi pride troska chore |-|
Odpovedať
tak my to, miška, nemôžme od našich chieť, lebo vieme, že na to nemajú, ale keby mali, tak nech zaplatia.. v pohode, aj svadobnú cestu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Simi aj moja mamina by mi najradšej dala každú korunku, lenže teraz nám spláca čo sme jaj my požičiavali na novú chladničku, takže ona isto nemá peniažky na zvyš
Odpovedať
miška, však viem, že vaši sú na tom asi tak ako naši.. tak preto som napísala, že my.. akože my dve.. nemôžeme od nich čakať zázraky..
Odpovedať
Profilova fotka
ono je fajn, ked prispeju napr. rodicia daco.. ale ak si clovek veci plati sam, tak si uvedomuje hodnotu toho vsetkeho... aj ked cest vynimkam.. ;-)
Odpovedať
baby viete mi poradit nejaku stranku na topanocky, asi najskor xcem biele balerinky, a taktiez nejaku na spolocenske saty? dakujeeem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ak ti nebude vadit, ze to nie je slovenska stranka, tak http://www.bialebuty.com.pl/ mozes si vybrat nizsi, vyssi opatok... aku spicku maju mat.. .
Odpovedať
Co je na tom, ak za svadbu platia rodicia??...samozrejme, ak nie su vo fin. problemoch. Ved aj nasim rodicom to platili rodicia, tak ako aj my to budeme platit nasim detom :-)
Odpovedať
lucilu, zdielam tu istu otazku ako ty.. ;-) ale aj odpoved mam na to vlastnu: nie je na tom nic.. ;-) :-D kocky, no ja som sa dnes dozvedela noviny :-D nam svokrovci povybavovali uz tolko vecii na svadbu =-) :-D uz aj navleky na stolicky su dohodnute.. svokrik ma zistit volne časy na nas termin v kostole.. mna sa len pytal co a ako chcem a vsetko bude.. aj autoo uz mame predbezne dohodnute.. znacku si nespomeniem, ale vraj nejake obrovske a krasne :-D tak limuzinka to uz asi nebude, ale nejaky prezidentsky bavoracik tiez neodmietnem :-D ;-) pytal sa ma aj na menu ake chcem.. povedala som ze to necham na nich, tak normalne mi oponoval, ze neexistuje, ze len oni, tak nech poviem svoj nazor.. :-D no zlaty bol.. aach holky a ten byt x-) nebudem rozpisovat podrobnosti, aby to tu niekto nezainteresovany necital.. ale nasli sme si svoj bytik.. x-) a dokonca uplna nahoda, ze predavajuci je rodinny priatel mojich svokrovcov :-D :-D :-D vsetko pojde ako po masle a svokrovci uz aj vraveli ako by sa dal prerobit a do konca roka by mal byt uplne nanovo prerobeny.. s priatelom si vyberieme co a ako chceme a bude sa to robit.. x-) no nenormalne sa tesiiiiim :-) a prajem vam krasny zvysok sobotky ;-)
Odpovedať
tanicka, tak to ste si svihli :-) Ja mam 3mes. pred svadbou a nemam potuchy ake budeme mat svadobne auto =-) ... ale doverujem priatelovi, ze nejake vybavi. Gratulujem k buducemu byvaniu ;-)
Odpovedať
táni, tak to sa teším veľmi veľmi s tebou!!! x-) x-) x-)
Odpovedať
lucilu, no ja ani netusim co svokrovci vsetko vybavuju.. az dnes som sa dozvedela.. :-) ale pekne ze sa pytaju co a ako chceme.. myslela som ze auto je najmenej :-D simca, dakujem, si zlata.. ani nevies aky kamen mi zo srdca spatol po tych vsetkych stresoch suvisiacich so zhananim x-)
Odpovedať
no viem si živo predstaviť.. my sme si to tiež zažili.. no nemalo to šťastný koniec, no nakoniec sme radi, že to nevyšlo.. :-)
Odpovedať
:-D za mesiac budes mat vsetko vybavene, podla toho, co pises, ako sa do toho pustili. Ja som mala najvacsi problem so salou, ale nakoniec sme zohnali 8-)
Odpovedať
simca, ako to malo byt, tak to je ;-) my sme tiez byt sli uplnou nahodou pozerat s priatelovou mamou a zistili sme, ze sa poznaju s majitelom.. :-) inokedy chodime pozerat sami, no vtedy bola zhodou okolnosti pri nas aj ona.. :-) to je zivot, no.. plny prekvapeni ;-) lucillu, nieee az mesiac, nestras.. ja si to chcem uzivat :-D aj ked tento polrok budeme mat plno starosti s vybavovanim firiem na prerabku bytu.. ale ako poznam svokrovcov, my budeme len vyberat co a ako.. nastastie :-D so salou sme nemali problem.. len ja som chcela inu.. ale nevadi.. dolezita je aj tak hudba
Odpovedať
no, ja som si so salou uzila :-( DJ som vybrala podla referencii z tohto fora, osobne stretnutie dopadlo ok, tak dufam, ze bude dobre. Priatel chcel aj zivu hudbu, ze ved aspon na dve hodiny nech pridu, ale som ho zrusila...dj aj ziva hudba, to je moc :-S
Odpovedať
neboj, uzijes si to az-az...az budes rada, ze ti s tym niekto pomaha :-)
Odpovedať
no my chceme zivu hudbu.. uz to mame viac menej rezervovane.. svokrovci ich maju odskusanych.. my s praitelom tiez, lebo sme videli dvd zo svadby, na ktorej hrali.. chceli sme ich od zaciatku a svokrik ich vybavil.. priatel bol proti djovi, vlastne aj ja aj svokrovci.. na tom sme sa zhodli pekne.. ale nehovorim ze dj je zly alebo co.. ved kazdy podla svojho.. vsetko ma svoje plusy aj minusy.. ze? ;-)
Odpovedať
jasnee, kolko ludi, tolko chuti. Uf, momentalne hladam oznamko na nete...uz je najvyssi cas nieco vybrat :-N
Odpovedať
my mame dohodnute s priatelom uz davno.. priatel je grafik, ja pracujem s fotkami, takze nieco si vyrobime sami :-) nieco na ten styl ako mam v albume.. ale to ma este cas..
Odpovedať
pekne ste si vybrali. A je super, ze si to viete aj spravit. My este nie sme rozhodnuti, ci s fotkou alebo len nieco jednoduche..ale par som ich nasla. Najvyssi cas zalozit si album :-D
Odpovedať
to hnede s maslickou sa mi paci.. len taka dost tmava farba na svadobne.. a to druhe to je podobne ako vlastne budeme mat my.. ved keby si nasla niekoho kto vas odfoti pekne ;-)
Odpovedať
lucillu to oznamko je prednadherne...krasne biele, vyzera elegantne...nevadi ze je tmavsie a hodi sa na svadbu
Odpovedať
naozaj kraaasny papier na oznamko...ja robim s foteckami a celkovo navrhy mam rada, cize si sama navrhnem...vidis a ty mas uz predstavu ze co by tam malo byt? presne este neviem ci dat fotecky,ci daco..ale bude tam isto moja hist. tematika,teda celozivotne-zaujmova :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?