Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?
- Sponzor fóra
Co sa týka financovania, tak my si platíme všetko samy, lebo nám príde úbohé ak by všetko mali platiť rodičia. Veď od toho sme úplne samostatný aby sme sa dokázali samy o seba postarať a ked už chceme mať nejaké väčšie výdavky aby sme si na ne dokázali samy našetriť, v tomto sa podľa mňa u nás dvoch prejavuje určitý stupeň vyspelosti. Možno nebudeme mať limuzínu ani neviem aké drahé auto, ale budeme mať pri srdiečku ten pocit, že sme si to platili samy zo svojich peniažkov a bude nám to vzácnejšie.
Svokra nám aj strašne hovorila jak nám oni dajú 1000eur, ale nech si ich nechajú pre seba, oni to viac potrebujú ako my.
Po drahého štátniciach a príjmačkách na doktorantské štúdium sa dohodneme s fotografov a na dalšom osobnom stratku podpíšeme zmluvu.
S kameramanom sa chceme stretnúť toto leto nejako nám to však poriadne nevychádza ako sa dopraviť na druhý koniec republiky, kedže ja mám voľno iba v soboty a nedele a drahý deto to isté.
Teraz bohužial nemáme čas rozmýšlať nad vecami na svadbu, ale ked bude čas tak pôjdeme pozrieť v Senici nejaké to pekné miesto na hostinu a pôjdeme sa spýtať do Šaštína ako je to s obradom v katedrále19. jún 2010ak ti nebude vadit, ze to nie je slovenska stranka, tak http://www.bialebuty.com.pl/
mozes si vybrat nizsi, vyssi opatok... aku spicku maju mat.. .19. jún 2010lucilu, zdielam tu istu otazku ako ty..
ale aj odpoved mam na to vlastnu: nie je na tom nic..
kocky, no ja som sa dnes dozvedela novinynam svokrovci povybavovali uz tolko vecii na svadbu
uz aj navleky na stolicky su dohodnute.. svokrik ma zistit volne časy na nas termin v kostole.. mna sa len pytal co a ako chcem a vsetko bude.. aj autoo uz mame predbezne dohodnute.. znacku si nespomeniem, ale vraj nejake obrovske a krasne
tak limuzinka to uz asi nebude, ale nejaky prezidentsky bavoracik tiez neodmietnem
pytal sa ma aj na menu ake chcem.. povedala som ze to necham na nich, tak normalne mi oponoval, ze neexistuje, ze len oni, tak nech poviem svoj nazor..
no zlaty bol..
aach holky a ten bytnebudem rozpisovat podrobnosti, aby to tu niekto nezainteresovany necital.. ale nasli sme si svoj bytik..
a dokonca uplna nahoda, ze predavajuci je rodinny priatel mojich svokrovcov
vsetko pojde ako po masle a svokrovci uz aj vraveli ako by sa dal prerobit a do konca roka by mal byt uplne nanovo prerobeny.. s priatelom si vyberieme co a ako chceme a bude sa to robit..
no nenormalne sa tesiiiiim
a prajem vam krasny zvysok sobotky19. jún 2010- Sponzor fóra
simca, ako to malo byt, tak to je
my sme tiez byt sli uplnou nahodou pozerat s priatelovou mamou a zistili sme, ze sa poznaju s majitelom..
inokedy chodime pozerat sami, no vtedy bola zhodou okolnosti pri nas aj ona..
to je zivot, no.. plny prekvapeni
lucillu, nieee az mesiac, nestras.. ja si to chcem uzivataj ked tento polrok budeme mat plno starosti s vybavovanim firiem na prerabku bytu.. ale ako poznam svokrovcov, my budeme len vyberat co a ako.. nastastie
so salou sme nemali problem.. len ja som chcela inu.. ale nevadi.. dolezita je aj tak hudba
19. jún 2010no my chceme zivu hudbu.. uz to mame viac menej rezervovane.. svokrovci ich maju odskusanych.. my s praitelom tiez, lebo sme videli dvd zo svadby, na ktorej hrali.. chceli sme ich od zaciatku a svokrik ich vybavil..
priatel bol proti djovi, vlastne aj ja aj svokrovci.. na tom sme sa zhodli pekne..
ale nehovorim ze dj je zly alebo co.. ved kazdy podla svojho.. vsetko ma svoje plusy aj minusy.. ze?19. jún 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
asemilka, ja si tiež objednám cez internet, ak mi nevýjde plánovaná akcia
pretože v obchodoch nemajú ani prd, tak ako máme byť krásne???