Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • miska michala.s tiez mam podobne pocity ako ty 🙂 dolezite je mat v srdcieku, co tam po limuzinach 😃

• dakujem 🙂 Papier nemusi byt cokoladovo hnedy, i ked mne sa farba paci v kombinacii so zlatym pismom..moze byt aj kremovy alebo akykolvek iny..paci sa mi ten napad zlozenia toho oznamka. Ale nakoniec asi vyhrava to s fotkou (len aby sa podarila 😬 )
    Baby, vy ste sikovne, ja by som si na to netrufla.

• hej ale dat fotku a potom skombinovat s pismom a farebnou kombinaciou je tiez umenie 😃

• Sponzor fóra
  • biela ruza to s tebou plne suhlasim ja som skusala nejake tie oznamenia z nasich fotiek co teraz mame a nevyzeralo to moc slavnostne, preto sa musime dat zvlast na to nafotit, samy sa fotit nemozeme a radsej to zverime stopercentnemu profikovi ako si potom nadavat, ale zvysok oznamka si chcem robit sama 😃

• tak vselijak sa da...vacsina fotiek co mame s priatelom spolocne som fotila ja, zaroven som na fotke i zaroven fotim a podla mna su dobre..ale ano zalezi na kazdom aky je a ake to xce mat 😉 este urcite 1000x budem na to mysliet lebo je kopec casu...ozaj oznamka sa jak dopredu posielaju? mesiac pred?

• a miska ty mas nadherne fotky...videla som co dokazes s fotakom a fotis kraaasne 😎

• ruza u nas sa posielaju tak mesiac vopred blizkej rodine ktora byva blizko, ale ak mas niekoho v zahranici alebo niekoho o kom vies ze napr vlea cestuje a chcces ho mat na svadbe, tak treba aj tri mesiace vopred.
    Pri tych fotkach ide o to ze vzdy ked foti jeden z dvojice tak je to len obycajna foto kde sa obaja pozeraju dopredu a je vidno len tvare, ale ak chces foto napr z boku, kde bude vidno ruky obom, tak budto pouzijes stativ, ale ja sa vtedy neviem dobre tvarit, alebo sa das nafotit niekomu inemu.

• no ziadna z nasich fotiek nie je pouzitelna na oznamko, takze ked tak, tak sa budeme fotit specialne na tu prilezitost. Inak tam, kde robia to oznamko, tak aj fotia pre ten ucel.
    Hej, oznamka sa posielaju cca 1mes. pred terminom svadby. U nas vsetci pozvnani uz vedia kedy bude a kde...prekvapko to bude len pre vzdialenejsiu rodinu a znamych, ktori ale na hostinu nepojdu

• lucilu tak vy mate presne ten pripad ako my.. tiez u nas uz kazdy o tom vie 🙂 a kedze tam, kde robia oznamka uz hned aj fotia, tak to mate super.. 🙂 krasne sa nafotit a dat to na oznamko.. je to podla mna pekna spomienka.. kazdy ma na to iny nazor ale mne osobne sa pacia oznamenia s fotkou

• barborka, neviem ci nepreskocis ocami toto co pisem teraz, ale spominala si tu, ze si chces dat urobit gelove nechty.. ja som kecala s kamaratkou, lebo ona ma doma celu "masineriu" 😃 na tvorbu prirodzenych gelovych nechtov.. odporucila mi jednu stranku, odkial objednava veci.. a naozaj sa tam da za lacne peniaze objednat vsetko, co potrebujes. ja som si to v sobotu objednala a niekedy tento tyzden by mi to malo prist..
    teraz na zaciatok si sice trocha priplatis, lebo potrebujes tu UV lampu, ale urcite ta to vyjde lacnejsie, akoby si mala stale chodit do salona.. 😉 ak si budes chciet pozriet stranku, tak sa mi ozvi.. dam ti tip 😉
    a vsetkym prajem krasny dnik 🙂

• táni, ja si chcem kúpiť všetko na akrylky, pretože akrylové nechty som nosila dlho, viem si ich upraviť a bola som s nimi veľmi spokojná! a určite to výjde oveľa lacnejšie ako sa vkuse trepať k nechtárke..

• simca a aky je vlastne rozdiel medzi akrylovymi a gelovymi? lebo na tej stranke je aj vsetko potrebne na akrylove 😉 ale s cenami ti uz neviem povedat lebo tak detajlne som si ich nepozerala..
    poslem IP

• no akrylové sú z akrylu a gélové z gélu 😃 ale inak neviem.. vieš, každý si obhajuje to svoje a každému vyhovuje niečo iné.. ja porovnávať nemôžem, pretože gélky som nemala, ale kamoška so mnou kedysi chodila na akrylové a teraz si sama robí gélové a hovorila mi, že akrylové sú pevnejšie, aj lepšie držia.. a akrylové sa dajú spraviť úplne tenučké, že vypadajú ako prirodzené..

• simca, tak s tym rozdielom si mi dala 😃 😃 to je jediny rozdiel, ktory medzi nimi viem povedat 😃
    tak ja som tiez akrylove nemala, len gelove.. ale nie som nejaky obhajca tych nechtov.. vsak ked su nejake lepsie, tak sa nehadam.. 🙂 len este som vobec nevidela na nikom v okoli akrylove takze neviem ako si to mam predstavit..

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • ale kati, ja si to budem robit na prirodzene nechty.. tie umele gelove riadne nicia necht.. to mam odskusane, bohuzial 😞

• počkaj, dám fotku do albumu moje keď som mala acrylky.. bude to chvíľu trvať..

• v pohodke.. ked to nestihnem teraz, tak pozriem potom.. teraz mam dost naponahlo, predvcerom som dala inzerat na predaj bytu a vcera siesti zaujemci 😃 takze dnes ideme obhliadkovat 😉

• no kvalita fotiek nič moc.. a ani tam nevidno aké sú pekné tenké 🤔

• simca, ked fotis nieco zblizka, zapni si macro 😉 ale pekne su.. to su tvoje prirozdene?

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• kati, to sú aj typy.. moje by som do takých rozmerov ťažko dopestovala..
    táni, a fotené je to mobilom, takže žiadne macro 😃 mám nejaké aj foťákom fotené, ale tie tu nemám..

• 🙂 fiiha baby vy idete az do takychto detailov?

• do akých??? 🤔 😃

• simi tak podla mna to ci budu nechty gelove alebo akrylove je uz totalny detail 😃 To ja nastastie riesit nemusim kedze aj napriek praci si viem vyslachtit krasne vlastne nechty a kartu vsadim na francuzku manikuru.

• michala.s super postreh 😎 a zaroven zavidim ti 😬

• ruza nemas mi co zavidiet, toto je prva praca pri ktorej sa mi nechty nelamu ako sproste 😬

• ako táňa len chcela vedieť aký je medzi nimi rozdiel keďže ona nosí gélové a ja som dlho mala akrylové.. a mimochodom tiež budem mať francúzsku manikúru..

• simi dobrá volba francuzka. Mne sa osobne gelove aj akrylove protivia, je to tak nechutne neprirodzene a ani fotit sa s tym poriadne neda... no otrasne daco

• miska ale mam co 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov