Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

14. jan 2012289140
  • no tak ja budem mať buď akrylové alebo gélové a na nich francúzsku.. aby sme sa rozumeli 😬 a dá sa s nimi robiť úplne úplne všetko.. od obliekania, maľovania, upratovania, pracovania v záhrade.. až po prebaľovanie bábätka 🙂 jediný problém je branie mincí alebo ihly z rovného podkladu 😃 inak fakt všetko..

• simi a to by som ako predavačka šalela duplom, mne vadia už takto dlhe nechty, nieto mať na nich ešte niečo nie svoje...tfuj...som v tomto skorej taky prirodny clovek

• no tak ja som tiež predavačka a nechty som mala asi rok.. a no problem

• Sponzor fóra
  • simi kazda sme ina a to je na tomto svete pekne 😉 No nic idem ja zase do pol desiatej do prace a zajtra statnicujeme ...tak mam z toho aj ja stres nielen drahy 😉

• miska ty mas statnice? drzim palce 😎

• simca, ale stale nejak nechapem 😬 ty si robis akrylove nechty ale umele?? alebo to davas na vlastne? lebo ja som za gelove, ale za prirodzene gelove a nie za umele 😕

• normálne sa nalepia typy a na ne sa nanesie akryl... to sa potom vybrúsi a nalakuje..

• aha takze umele mas.. ja si nebudem nic lepit na nechty.. mala som tak nalepene umele nechty a na tom gel aa po odstraneni tych umelych typov mi ostali otrasne znicene nechty.. povedala som ze nikdy viac.. 😒

• ruza niejanie ja som moc mladunka na to a ani nestudujem( zabilo by ma to), drahy ma zajtra statnice

• miska, to ti verim.. studium vela ludi zabija 😃 a hlavne poskodzuje a deformuje 😃 🙂 ja zastavam nazor, ze sikovny clovek titul nepotrebuje, lebo sa v zivote presadi aj sam 😉 no nie je tak?

• 🙂 Ahojte baby, tak aj ja sa pridávam k Vám...Svadba bude 7. mája 2011

• vitaj peťulka!!! 😉

• miska a kolko mas ked si mladunka? 🙂 hehe a ja som uz stara? 😃 😃 😃

petulka vitaj 😉

• Ahoj Simcab...ako si na tom s prípravami?? 🙂

• peti, ja som po skúške šiat a som rozhodnutá, ktoré to budú a že si ich dám jednoznačne ušiť.. predbežne máme zajednaného fotografa, no nič nie je isté, pretože nemáme potvrdený termín.. predbežné sú vybraté aj obrúčky a momentálne riešim topánky - ale tie riešim už asi pol roka 😃 a v podstate to je všetko.. a ešte čakám na zásnubný prstienok, pretože ešte ani zasnúbení nie sme 😃
    vy ste ako na tom???

• Sponzor fóra
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• juuuj, kati, to sú prekrásne šaty!

• simi ty uz mas obrucky kupene?

• nie nie, obrúčky prinesie ježiško 😵
    kati, ja som rada, že tie moje mi drahý schváli, lebo som sa mu páčila v nich.. a teraz ma trošku mrzí, že ma v nich videl, ale zase som rada, že to ohodnotil.. ty si bola s ním skúšať či sama???

• no ja by som xcela tu ocel, cize asi cez net,len neviem sa k tomu odhodlat 😵

• My máme zatial, sálu, fofografa, kameramana, hudbu, dodávatela jedla a výzdoby, inak nič zatial...šaty budem riešiť až tak v decembri...všetko riešim s jednou známou ktorá ma svadobný salón..aj hostinu mi robí ona...stačí v decembri, vraj aj tak ešte bude nová kolekcia.. 🙂 ja už snubný mám...ale nie na prste..v piatok ideme do Talianska na dovolenku,,tak ideme aj výlet do Benátok a tam sa zasnúbiť... 🙂 Akú predstavu máš o šatách??? budeš sa po polnoci prezliekať?? pekný dník 😃

• jeej petka ty to mas pekne 😎

• my máme len malú svadbu, čiže prezlečiem sa až doma do teplákov 😃 iank šaty sú už vybraté 😵

• Ja sa tiež nebudem prezliekať... 🙂 no viem že máš vybraté...ale aké? 🙂

• pronovias trueno - mám ich aj v albume

• juj a ja mam dilemu s poharmi.. ci kupit, ci nekupit.. kazdy ma odhovara, ze to je uplna zbytocnost, na ktoru sada cele roky prach.. 😦 aj ked nestoji to vela, takze to nie je o peniazoch, len neviem, ci sa to na tych par hodin oplati.. aj tak nikto nepozera ake maju mladi pohare a aj ked, tak o par dni uz si na to ani nik nespomenie.. ale zase na druhej strane je to pekna spomienka, no moze sa kedykolvek pri upratovani rozbit 😃 no neviem co mam robit.. co vy na to? 🙂

• Tanicka...ja by som si tie poháre určite kúpila, ako hovoríš je to pekná spomienka a môžete ich pri nejakých extra príležitosťiach s drahým ešte použiť 🙂

• ja si kúpim sadu, nám dvom vyrobím postavičky z tých farbičiek na sklo a bude 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov