Svadba v roku 2011. Ste tu, nevesty?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte buduce nevesty. Zalozila som novu temu svadba v roku 2011. Su tu nejake nevesty ktore sa budu vydavat v tomto roku ? Su to sice este 2 roky ale na planovanie nie je nikdy skoro ;-) Tak dajte vediet ako ste na tom vy baby lebo ja sa uz osobne neviem dockat nasho dna D :-)
Odpovedať
fiiha baby nutite ma aby som tieto drobnostky si kupila uz ted..hm ani nie mozno kvoli tomu, ze xcem ist do detailov, ale preto, ze si xcem aspon daciim uz ted urobit radost :-D :-N
Odpovedať
určite si kúúúúp! :-D
Odpovedať
ale ja som ešte kľudná, zatiaľ mám len bižu k šatám
Odpovedať
:-) aj to je pravda.. uz ked teda budem mat na kazde vyrocie na sebe navlecene svadobne saty, tak mozme cely den pit aj zo svadobnych poharov :-D ty uz mas vybrarte nejake pekne? ja ani neviem ktore si kupit.. tie s obmotanymi stuzkami nechcem.. :-S z poharov sa mi pomaly nic nepaci.. tazko, no.. nakoniec vezmeme cajovu sadu :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
s tými farbami na sklo to nie je zlý nápad : :-)
Odpovedať
s farbami na sklo by to musel robit nejaky profik aby to vyzeralo originalne.. inak to je uplne roztrasene.. no ale ved kazdemu podla svojho :-) simcaa.. ja mam len topanky.. klud, ved je este kooopec casu ;-) mne pohare staci kupit mesiac pred svadbou.. vobec sa neponahlam.. nemam kam :-)
Odpovedať
mne by sa páčili nejaké takéto, a všímajte tú cenu!!! :-D http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... mali tam ešte takéto podobné a na nich boli také kvietočky vygravírované, tiež boli veľmi pekné.. čiže u mňa pravdepodobne ikea istí :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak..na také drobnosti je este kopec casu...inspiracie nezaskodia :-)
Odpovedať
no tak to uvidíme aký som ja profík v maľovaní :-D keď to brat dostal, tak som sa nešla vyšantiť :-D kontúry som nakúpila od výmyslu sveta :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ja som tiež pozerala v tescu, ale to sú strašne tenučké.. tieto v ikei sú z hrubšieho skla..
Odpovedať
baby mne by sa pohare lubili ale zas ja som taka neinformovana...vobec neviem kde ich kupit a najma kde si dat napisat tam mena :-D a ked nemam infos tak sa mi nic nexce dat robit :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
najlacnejšie sú asi na nete ;-)
Odpovedať
simca, s tymi poharmi to je dobre :-D a nie je zly napad si to dat vygravirovat aj.. ale ked som bola v tescu, tak nic take normalne tam nemali, len stare gycoviny 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
kati, aj tu v tescu také mali.. a ešte boli aj v zľave.. ja som ich nekúpila kvôli tomu tenkému sklu.. ja sa to bojím leštiť také tenké poháre.. ale pekné sú, to sa musí nechať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kati, nejde o umývanie, ale o leštenie.. v robote som ich viac takto rozpučila :-D
Odpovedať
kati, ja viem ktoré poháre myslíš.. už dávnejšie som bola s priateľom v tescu /priamo vnútri/ a mali tam len úplne obyčajné vínove poháre.. ešte som našla jeden obchod s vínovými pohármi, ale sú z brúseného kryštálu, načo sú nám také :-D no váham naozaj, keď sa priateľovi niečo fakt nezapáči, tak poháre kupovať nebudeme..
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez mame vinove pohare take vyssie z tesca ale hrubsie sklo,kupili sme ich v akcii 6 ks za 5 eur a dam asi vygravirovat nase mena + datum na ne,alebo len dam na stopku stuzku + na pohar nieco a hotovo urcite nebudem kupovat drahe svadobne pohare za 40 eur a to som povedala nizku sumu
Odpovedať
trdielko, 40 eur je naozaj este ta lepsia cena :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
niekto to berie, ze sa vydava raz za zivot, takze je ochotny zaplatit cokolvek..
Odpovedať
pohare su jedna z veci, ktore sa mi zdaju zbytocne...budeme pit presne z takych ako ostatni svadobcania 8-)
Odpovedať
:-D lucilu, tak to mame rovnaky nazor.. :-D aj ked ja este uvazujem, ale ako som povedala, ked priatelovi sa ziadne nezapacia, tak nebudeme mat ziadne extra :-)
Odpovedať
lucillu mas pravdu ohladne poharov :-) a co sa tyka mojho osobneho nazoru aj na dalsie veci a ked hovorim konkretne za seba a uprimne - ja sa tesim z malickosti a najma z tych nematerialnych...dolezite je co sa na tej svadbe stane a co si z nej v srdci odnesiem, takze pre mna su veci ako pohare, rozpravkove saty,nechty, kadernik, ozdoby a podobne cacky co len oberaju cloveka o stres a cas, zbytocne...pre mna je dolezite vnutro a ze budem mat svadbu podla predstav a hodnotnu :-) :-) :-) a tym padom pridem i o to hrozne minanie penazi a nutnosti pozvat celu rodinu a znamych lebo sa to slusi a musim sa vsetkym ukazat ze na to mam co je pre niektorych dolezite asi :-D
Odpovedať
nemyslim si, ze sa to robi len preto "ze sa to slusi".. ja naprikald pozyvam celu rodinu ale len preto, ze ich tam chcem mat a nie preto, aby som im ukazala, ze na to mam.. co sa tyka financii, tak kazdy v rodine vie o kazdom, ako na tom financne je, takze sa nemusime jeden pred druhym nejak chvalit alebo co.. nepozvem si z rodiny len 5 ludi z osobnych dovodov a tu uz je mi jedno ci sa to patri alebo nie.. takze nejaka otazka financii tu je bezpredmetna.. a je jasne, ze pre kazdu z nas tento den bude hlavne o vnutre a nie o vonkajsich veciach.. ;-)
Odpovedať
biela.ruza ja stale hovorim, ze v jednoduchosti je krasa ;-) mna napriklad vybavovanie svadby stresuje, neviem si to uzit, ale baby tu na fore si to uzivaju plnymi duskami :-) a planuju a kombinuju, nemyslim si, ze je to o ukazovani, proste tym ziju x-) Ked sa s tym nestotoznujes, tak to vobec nevadi ;-) ani ja :-) ale pomaha mi to tu (nasla som si tu saty, DJa a rozne nazory a inspiracie). I ked, ked som sem prvy krat prisla, chytil ma obrovsky stres, lebo som nemala nic vybavene a baby s mojim terminom svadby uz skoro vsetko :-D :-D :-D
Odpovedať
luci ano ta jednoduchost je mi najsympatickejsia :-) aj ty si mi sympaticka :-) ano ved ludia su rozni, ja som napisala svoj nazor a povedala, ze niektori to robia aj z vyssie spomenutych dovodov, tak ked to niekto nechape, tak asi to ma svoj dovod...vies niekoho bavi to halooo okolo svadby a niekto sa na taky stres a makacky narodil, ja nie som ani na jedno :-D vies ja som celkom z bohatej rodiny a moja rodina si taketo veci uziva a ja som zase uplne ina :-D stres a peniaze hodim do inych veci, nieco usetrim a dam si to na hodnotnejsie veci :-) a vidiiis presne na toto je to dobre, nejake rady si nasla a daco ti pomohlo, dufam ze ti vsetko vyjde jak ma :-D a tie baby chapem, niekto tu strasi aj takmer 2 roky dopredu :-D :-D :-D lucy klud a uzivaj si to, stresujeme sa predsa na inych miestach..maj pekny vecer zatim :-N
Odpovedať
ahojte dievčatá, môžem sa pridať? tiež plánujeme svadbu na budúci rok, i keď som stále nerozhodná, ale priateľ už zavelil :-D tak stále neviem do čoho prvého sa pustiť. najskôr padol termín september, potom som premýšlala o jún, alebo august, takže stále neviem. ale asi ten september predsa len. vidím že rozoberáte svadobné poháre, práve dnes sa mi o tom snívalo. príde mi fakt zbytočné dať 60 eur za poháre, i keď sú pekné, ale ani neviem aký prípitok zvolíme a čo sa bude piť potom, takže ani tvar pohára neviem. :-D víno nepijem, pivo mi nechutí, šampanské sa tu niekde preberalo že teplé sa nepije, tak ani toto neviem. kamoška sa ma pýtala že čo chcem k svadbe podarovať, tak ma napadli tie poháre. samozrejme nie také drahé. Uvítam ich radšej, ako kávovú súpravu, tie máme doma 4 !! a nepoužíva sa :-N na čom si ale na svadbe určite potrpím tak to sú šaty, vizáž, fotky a obrúčky. nemôžem nosiť žlté zlato, preto zvolíme biele. toto sú položky, na ktoré asi nebudem škrtiť. zato pierka, balony šťastia či čo to je a podobné veci vypustíme úplne. to mi príde také zbytočné. dilemu mám zo zákuskov, lebo neviem aké druhy sa volia, čo to asi stojí a tak, o alkohole ani nerozprávam, to je pre mňa španielska dedina. a nejaký odvoz a tak... =-) tak to už vôbec nie. ako to tu začínam písať, tak vlastne neviem čo je treba na takú svadbu ( nebude veľká, taká z tých menších) okrem ženícha, samozrejme :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?